Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, mám 4dny do MS, v určitém úhlu je na testu proužek. Dá se tomu říkat duch? Nebo je to dané změnou místa na testu s jinou látkou. Ale bylo to do 5min, pak to zmizelo.
ahoj,ja ho tam mela taky 5dni pred ms a byl pozitivni,ja myslim ze ano
zkus za dva dny treba dalsi,ja jich mela asi 10
ale co jineho by to bylo? ![]()
No říkám si, zda to není jen odlesk nějakého místa, kde je jiná látka, která je kontrastní na hormon. Bylo to v jednom úhlu a po půl hodině to zmizelo.
Ahoj, podle mě, by čárka zmizet neměla. Já když jsem testovala a nebyla jsem těhu, tak tam něco bylo a nezmizelo to. Ale byla to čárka jen jakoby na hraně místa, kde se měla ukázat druhá, takže bylo jasné, že je negativní.
Zkus za dva dny a bude jasno.
Nainuva píše:
A není to jen rýha v tom testu?
ja ji mela tam kde ma byt a taky to pak vybledlo,uvidis ![]()
Rýha ne, právě, že jsem ten test naklonila a v jednom úhlu byl vidět proužek, tak jsem zkusila jiné světlo, zase to tam bylo a tak a po půl hodině ověřování, to zmizelo. Rýha by tam asi zůstala.
asi kdyz to uschlo ne?,tak to bylo u me,vydrz tak ty dva dny,ja jsem letela v den ms na gyndu,at mi to potvrdi,to uz to bylo videt krasne,ale stejne me poslala dom,at prijdu za 14dni,ze tam nic jeste neuvidi,tak z vlastni zkusenosti nechvatat ![]()
Test bych nedělala, kdyby mi mamka ráno neřekla, že bych konečně mohla být vyspaná, když jsem spala odpoledne, pak večer od 10h do 8h a chtěla jsem ještě spát, tak mě napadlo právě, že by to mohlo být těhu., že by mohly být už hormony, když by tělo ovlivnily.
Brambůrka10: To znám, mám syna. Taky bych počkala, jen jsem nervní, protože musím kvůli nástupu do práce do konce léta otěhotnět, jinak mi skončí RD za 9měs. a nechci řešit nástp na 5měsíců apod.:-)
Osmanka píše:
Brambůrka10: To znám, mám syna. Taky bych počkala, jen jsem nervní, protože musím kvůli nástupu do práce do konce léta otěhotnět, jinak mi skončí RD za 9měs. a nechci řešit nástp na 5měsíců apod.:-)
aha
ja to budu mit za rok stejne,mam rocni holcicku,rd na tri roky a taky chci navazat,tak snad nam to oboum klapne ![]()
Brambůrka10: Přesně, asi jak to uschlo, tak se to ztratilo - jak jsem lítala po bytě a přikládala to k různým světlům, zda jo nebo ne, tak to pak nebylo vůbec. Po 5min. jsem vzala test a pod světlem jsem ho různě naklopila načež se mi tam objevil proužek, ale v jiném úhlu ne, tak jsem zkusila jiné světlo a bylo to stejné a pak najednou nic.