Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zkusila bych vysadit Lactulosu a koupit si pro sebe v lekarne glycerinove cipky misto ni ![]()
Probiotikům chvilku trvá, než zaberou-četla sis vůbec příbalovej leták? Nebo mu dáváš něco a ani nevíš co?
Jinak ano, pokud něco nadýmá tebe, může to vadit i dítěti ![]()
@Verunecka289
nedala bych mu neco o cem bych necetla. Jen vim ze znamim. zabrali skoro hned
@Anonymní píše:
@Verunecka289
nedala bych mu neco o cem bych necetla. Jen vim ze znamim. zabrali skoro hned
opravdu většinou nezabírají, brali jsme sice jiné, ale nějaké zlepšení bylo až tak po týdnu, možná 14ti dnech
Ja krome Bio-Gaia, davala na akutni veci BabyCalm - ty mi prisly zazracne, fakt pomahaly okamzite. sice ne dlouhodobe (na rozdil od BioGaia), ale okamzitou pomoc byly super. samozrejme, kazdemu pomuze neco jineho, ale nejsou tak drahe, tak je zkus.
jo a jeste pomahal krem Pupik na masaz briska. ten jsem pouzivala dlouho, prisel mi, ze obe deti se po nem fakt uvolnily.
Miminku uz jsou skoro 4 tydny a zda se mi ze zacal nejak vic trpet na prdiky. Kdyz kojim zda se mi ze s praveho prsu vic hlta. Kdyz.ho davam odrihnout, odrihne si poradne klidne i dvakrat. Necham ho spinkat a za hodinu breci. Zacne zvracet a kdyz ho vezmu do naruce zase si rihne. Davam si pozor na to co jim, aby nemel boleni, piju fenyklovi caj, pouzivame espumizan i kapky bio gaia (skoro tyden) a nezda se mi ze by nejak zabirali. Cviceni s nozickama jde tezko. Kdyz ma bolesti propne se a ty nohy mu v kolinku jen tak neohnu, kdyz nechce. Ma celkem silu. To nam rikala i rehabilitacni sestra v porodnici. Masaz briska pomaha jen na chvili. Jedina s ulevovych poloh zabira noseni v klubicku.
Beru ale laktosu sirup, protoze mam sity i zadem a dost me nadyma. Tak jestli to ublizuje i prckoj? Bojim se ten sirup nebrat. Nekdo s podobnou zkusennosti?