Nejspíš bolesti bříška u 4týdenního

Anonymní
21.3.15 07:09

Nejspis bolesti briska

Miminku uz jsou skoro 4 tydny a zda se mi ze zacal nejak vic trpet na prdiky. Kdyz kojim zda se mi ze s praveho prsu vic hlta. Kdyz.ho davam odrihnout, odrihne si poradne klidne i dvakrat. Necham ho spinkat a za hodinu breci. Zacne zvracet a kdyz ho vezmu do naruce zase si rihne. Davam si pozor na to co jim, aby nemel boleni, piju fenyklovi caj, pouzivame espumizan i kapky bio gaia (skoro tyden) a nezda se mi ze by nejak zabirali. Cviceni s nozickama jde tezko. Kdyz ma bolesti propne se a ty nohy mu v kolinku jen tak neohnu, kdyz nechce. Ma celkem silu. To nam rikala i rehabilitacni sestra v porodnici. Masaz briska pomaha jen na chvili. Jedina s ulevovych poloh zabira noseni v klubicku.
Beru ale laktosu sirup, protoze mam sity i zadem a dost me nadyma. Tak jestli to ublizuje i prckoj? Bojim se ten sirup nebrat. Nekdo s podobnou zkusennosti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4620
21.3.15 07:20

Edit: ještě spím :mrgreen:

Příspěvek upraven 21.03.15 v 07:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
21.3.15 07:21

Zkusila bych vysadit Lactulosu a koupit si pro sebe v lekarne glycerinove cipky misto ni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
21.3.15 07:21

@geilens pise, ze Espumisan i probiotika dava :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
21.3.15 07:26

Probiotikům chvilku trvá, než zaberou-četla sis vůbec příbalovej leták? Nebo mu dáváš něco a ani nevíš co?

Jinak ano, pokud něco nadýmá tebe, může to vadit i dítěti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
21.3.15 07:26

@Almira-Alm Ježiš tak ještě spím no :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.15 07:30

@Verunecka289
nedala bych mu neco o cem bych necetla. Jen vim ze znamim. zabrali skoro hned

• Citovat
  • Upravit
4620
21.3.15 07:42
@Anonymní píše:
@Verunecka289
nedala bych mu neco o cem bych necetla. Jen vim ze znamim. zabrali skoro hned

opravdu většinou nezabírají, brali jsme sice jiné, ale nějaké zlepšení bylo až tak po týdnu, možná 14ti dnech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
21.3.15 07:49

Ja krome Bio-Gaia, davala na akutni veci BabyCalm - ty mi prisly zazracne, fakt pomahaly okamzite. sice ne dlouhodobe (na rozdil od BioGaia), ale okamzitou pomoc byly super. samozrejme, kazdemu pomuze neco jineho, ale nejsou tak drahe, tak je zkus.
jo a jeste pomahal krem Pupik na masaz briska. ten jsem pouzivala dlouho, prisel mi, ze obe deti se po nem fakt uvolnily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí