Nejzdravější kuličky do mléka?

792
27.8.13 20:06

Nejzdravejsi kuličky do mléka??

Malej zacal mít rád ruzné křupiny v mléce. Nějak jsme to nestudovala, ale mám dojem, že zdravého to nic není, myslim tim nesquick a tak… máte na nejaké kuličky tip, co není az taková hruza???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
38135
27.8.13 20:09

Nezkoumam slozeni/skodlivost, ale moje dite proste miluje oriskove mini Bebe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
27.8.13 20:13

Tak bebe jsme ještě nezkouseli davat do mlíka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8836
27.8.13 20:13

Já si nedávno koupila kuličky Dobré z ovsa od bonavity a myslím, že by mohly být zdravější variantou. http://www.bonavita.cz/…e-300-g.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
27.8.13 20:14

V praci jsme detem delali s mlekem male krupky - pohankove, jahlove, kukuricne… otazkou je, jestli by to maly jedl, kdyz je zvykly na sladke :)

Ja kupuju 15m dceri medove krouzky nebo hvezdicky od Hami, nejsou tak sladke. jinak urcite i neco objevis ve zdravych vyzivach nebo v DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
27.8.13 20:21

Zkus zdravěnku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
27.8.13 20:39
@Anushka píše:
V praci jsme detem delali s mlekem male krupky - pohankove, jahlove, kukuricne… otazkou je, jestli by to maly jedl, kdyz je zvykly na sladke :)Ja kupuju 15m dceri medove krouzky nebo hvezdicky od Hami, nejsou tak sladke. jinak urcite i neco objevis ve zdravych vyzivach nebo v DM.

Dělají i čokoládové kuličky :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
27.8.13 20:49

Jé, tak od toho Hami by to mohlo byt fajn, zítra v obchode kouknu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
27.8.13 20:59

Taky davam bebe :mrgreen: ale oriskove ne, takove ty ovocne oranzove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.13 21:01

Zdravé určitě nejsou, ale zkoumala jsem Lidl kuličky x nesquik apod. a ty Lidlové vyšly lépe. O ceně nemluvě. Ale našim klukům chutná i domácí müsli - pytlík vloček nasypu na peč. papír na plech, nechám v troubě trochu opražit, pak poleju bu´d kondenz. mlékem nebo se prý dá i normal. mlékem, ale to jsem ještě nezkoušela. pak se to dá trochu prosypat cukrem a ten nechat zkaramelizovat. Až mají vločky barvu, prosypu je kokosem, čokoládou, ořechy,, rozinkami, čímkoli, co mi přijde pod ruku. je to dobré i jen tak nasucho, výborné s jogurtem, v mléku,.. Většinou to moc nesladím, tak přidávám lžičku domácí marmelády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
27.8.13 21:02

Ty od hami jsou fajn, dělají čokoládové kuličky a medové hvězdičky, je v nich míň cukru a soli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
27.8.13 21:25

Taky malé kupuji od hami, nejraděj má čokoládové kuličky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1717
27.8.13 21:41

Mám dojem, že vyšel nějaký dTest o těchto výrobích a kupodivu LIDLové vyšly jako nejméně sladké a možná snad i vyhrály. Určo se dá dohledat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
28.8.13 08:26
@Šílená Sonja píše:
Zdravé určitě nejsou, ale zkoumala jsem Lidl kuličky x nesquik apod. a ty Lidlové vyšly lépe. O ceně nemluvě. Ale našim klukům chutná i domácí müsli - pytlík vloček nasypu na peč. papír na plech, nechám v troubě trochu opražit, pak poleju bu´d kondenz. mlékem nebo se prý dá i normal. mlékem, ale to jsem ještě nezkoušela. pak se to dá trochu prosypat cukrem a ten nechat zkaramelizovat. Až mají vločky barvu, prosypu je kokosem, čokoládou, ořechy,, rozinkami, čímkoli, co mi přijde pod ruku. je to dobré i jen tak nasucho, výborné s jogurtem, v mléku,.. Většinou to moc nesladím, tak přidávám lžičku domácí marmelády.

tak to kondenzované mléko to myslíte asi neslazene, ze? jinak byste napsala salko asi… se salkem by to slo taky, ale zas jestli by to nebylo preslazene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.13 10:12

Ne, myslím Salko. Ale to je taky kondenzovaný, že jo? Já tyhle mlíka moc nekupuju, tak si nejsem jistá. Přeslazené to tehdy určitě nebylo, ovšem nejsem si jistá, jestli jsem tak nedávala nějaký zbytek, co zůstal v plechovce po pečení medovníku. to je dost možný. Sand by bylo lépe zkusit to s tím obyč. mlékem - třeba hodně oslazeným - ono to udělá takovu pěknou krustu, slepí vločky trochu do hrudek + vytvoří pěknější barvičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí