Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Stune a co zkusit jí ten čaj osladit Glukopurem? Já ho koupila v lékárně a občas, když má malej bolení bříška a nechce mi ten hořký čaj, tak mu do něj dám trochu glukopuru.
No ono to Barunce nejspíš nevadí, bříško má měkké, stoličku žluťoučkou, jen né pravidelnou
uý to vydržela i 17 dní
ale čaj ze stříkačky už celkem zvládá
nejspíš to bude tím glukopure
díky za rady.
U nás je to většinou hodně tuhý,tvrdý a má velký problém to vytlačit.Ale takhle dlouho to u nás teda netrvá,max 3 dny a i tak mu to dá zabrat.Tak se asi připrav na pořádné tlačení ![]()
U nás to bývalo běžně po 10 dnech i víc a stolice byla snad i za ušima! ![]()
@helenkka píše:
Chtěla bych se zeptat, když vám miminko dlouho nekakalo, bylo po té době ehm hovínko tužší? Nebo to bylo hustější?Mají problém to vytlačit? Malá zatím finišuje šestý den, tak abych věděla, na co se připravit.
Nijak zvlášť, takové víc lepivé to bylo, bobek rozhodně ne. Ale bylo to skvělé období ![]()
@helenkka rekord máme 16 dní
, hovínko pak měl docela tužší a chuděrka tlačil a tlači a den předem už opravdu špatně spal ![]()
My kdyz se nemohli vykakat, tak jsem dala varit tri susene svestky a ten vyvar mu dala do mlika..pak se pekne vykakal, bylo to neco mezi tuhym a netuhym
nebo dala napit trochu hermankoveho caje
Moje nejstarší kadila 1× za 12 dní a byla pak vždycky na vykoupání,měla to až za krkem,potíže jí to nedělalo.S přechodem na UM a příkrmy se to samo srovnalo. ![]()
ahojky my máme rekord 18 dní pak se vykaká a zase dlouho dlouho nic. je to normální neměj strach nám taky nic nepomáhá.Za to když prdí tak to pěkně smrdí ![]()
První měsíc mi malej kakal 3× až 4× za den, pak to přešlo na 1× za 10 až 12 dní, to trvalo až do začátku příkrmů, kdy se to srovnalo na 1× až 2× za den. Nikdy sem nic nedávala, jen když měl prdíky, kapičky biogaia a čajík s kmínem.
Změna po tom kakání nastala ale razantní. Když kakal jen jednou za 10 dní, tak strašně smuděl při prdění a když se pokakal, tak to sem volala S.O.S. a přebaloval ho manžel ![]()