Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím všechny- taky už se těšíte na červen?
já už pomalu pociťuju omezení při pohybu, třeba nastupovaní do auta už není tak hladký proces jako před měsícem. Zajímalo by mě tolik kdo taky přibral na váze. Já mám zatím něco přes 8 kg, tak nevím jestli to není nějak hodně- přece jen to máme ještě nějaký ten čas před sebou. Cukrovku na krku a zatím blbá nalada z toho že nemůžu jíst na co mám chuť.
Já jsem dnes přesně 26.tt+1
čekáme cipíska 25/6, už se ho nemůžu dočkat. Mám 4,5kg nahoře a cukrovku nemám, testy dopadly na výbornou. ![]()
Tý brdo já mám taky termín 25/6
tak budu doufam že nebude mít zrovna nějaký tropický počasí
. A taky čekáme malého Nikolase. Sice jsme chtěli více holčičku ale ta bude určo jako druhá, Buď ráda že ti výsledky dopadli takhle- protože je to hrozné omezení, teda alespoň já to tak pociťuju. A s tou váhou teda nevím ted mám strach že ta moje je nějak moc vysoká.
Kolegyně v práci měla taky cukrovku a nijak zvlášť to neřešila, když prostě měla chuť, sem tam si dala
S váhou bych to taky moc neřešila, hold každá to máme jinak, mě když čekala mamka, připrala jen 6kg
Já taky čekám chlapečka Lukáška, přála jsem si strašně holčičku, ale teď jsem ráda, že je to klučík, bude to můj malej boreček ![]()
Avm3 : no ja jsem to teda nějak moc nestudovala jsem
,taky vám to příjde že to tak hrozně letí - já se nenadáma už je zas konec týdne. ![]()
Korčulka86 : no já právě nechci aby mimčo bylo pak někdě 4kg- kdo to má rodit a hold já co nevím co to ještě pořádně obnáší
. Tak proto se chci hlídat jestli se ta váha tím jdá alespoň trochu ovlivnit tak to zkusím- možná že občas zhřeším
ale zatím musím říct že mám pevnou vůli ![]()
@Hoffiska Tak to asi neovlivníš
Letí to, ale pak si budeme přát, aby to letělo ještě víc
Já už jsem teď jak bagoun a skoro nepoužitelná…
Bože dneska lítaní po ordinacích v tomhle nečasu- komu jsem co udělala ![]()