Rodím v dubnu a jsem z Karlových Varů - pojďte si povídat :-D

164
19.3.13 15:45

Ahoj holky rodim v dubnu a jsem z K.V. - pojdte si povidat :-D

Ahoj holky rodim v dubnu 2013 a uz se to pomalu blizi. :jazyk: Nedostavam se moc ven. zacinaji me bolet ruzne casti tela :think: a chtela bych si popovidat. Rada se poradim a poucim. Bude to me prvni mimco, takze privitam nejake to spolecne popovidani. Co vy? Tesim se Ahoj Sarka :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8268
19.3.13 15:58

Ty jsi přímo z varů? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
19.3.13 16:02

Ano jsem ale budu se stehovat kousek za Jenisov. To bude parada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
19.3.13 16:14

@rapatz Ahoj já teda nejsem z Varů ale termín mám taky v dubnu a je to naše první mimi. A taky už mě bolí snad všechno ale už to máme za pár tak to už zvládneme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
19.3.13 16:18

Ahoj to neva, ze nejsi z Varu. :lol: taky cekas prvni mimco? ja to zvladala celkem dobre celou dobu, ale ted uz na me jdou nejake obavy. Zacala jsem dost mlsat a jsem uz takova kulicka. Nic moc me celkem neboli da se to spise vydrzet, ale nejhorsi je bolest pod prsama tam kde zacina bricho - no ted uz spis deloha. Mas to taky - to je bolest au au :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
19.3.13 16:22

@rapatz Jo jo je to první a bude to chlapeček. :D A co čekáš ty? :) Jo jo to mám taky to je mimčo jak se tam hýbe, protahuje, kope :D bývá to někdy dost bolestivé :D A nejlepší to je když si chci oblíknout ponožky a malej se tak protahuje a hýbe :lol: To já už jsem taky pěkná kulička. :mrgreen: Nikdy jsem sladké nejedla a jakmile jsem otěhotněla tak ho můžu pořád :mrgreen: Já mám klidovej režim a jsem doma cca od 7tt kvůli náročné práci. A co ty chodíš ještě do práce nebo jsi doma? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
19.3.13 16:29

Tak to jsem rada, ze toto pises :lol: jsem se rozesmala, kdyz jsi napsala, jak si oblekas ponozky. Ja uz si je hele ani neobleknu. jsem jak hroch :zed:. My budeme mit taky chlapecka.Asi se bude jmenovat Filip.
Ja sladke mohla vzdy, ale vzdy jsem pak sla vse vycvicit nebo vybehat. Ted se svalim do postela a usnu :nevim: :mrgreen: a co bojis se porodu? Odkud vlastne jsi a kolik ti je let pokud to neni tajemstvi.
Ja jsem pracovala co to slo. Ale pak nastaly problemy v praci a oni me ti chteli donutit abych odesla nebo respektive prendat tam kde provozovna koncila, takze bych tech byla nejspis na pracaku ale nedala jsem se a mam to jako vsichni ostatni. Delam krome toho jeste vysokou a tak jsem si rikala budu mit o zabavu postarano ale ted uz se nejak nemuzu soustredit. mam myslenky jinde :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
19.3.13 16:36

@rapatz To já mám právě taky co dělat abych si je oblíkla :lol: A koupání? To je teprv mazec si přijdu jak vorvan v tý vaně :lol: jeřáb na mě :lol: je to sranda vylejzat z tý vany :lol: ted mi manžel pomáhá protože mám ruku v sádře tak mi z vany pomáhá :mrgreen: Náš malej bude Sebastian :) a na porod zatím nemyslím ze začátku jsem se bála ale ted si řeknu stejně se tomu nevyhnu tak co se zbytečně stresovat :lol: :mrgreen: ale moje ségra se bála hodně. A co ty bojíš se ho? To je dobře že si se nedala udělala si dobře :potlesk: Jinak mi je 21 a jsem z Kaplice jižní čechy. A kolik je tobě? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
19.3.13 16:38

Ahoj, termín mám 5.dubna, z Varů tedy nejsem, ale čekám také první dítě, je to chlapeček :D
A teda snažím se být stále aktivní, ač tedy kyčle bolí jak blázen a než je rozhýbu, trvá to 8o
Chodím denně se psem na dlouhé procházky a dneska jsem navíc ještě shrnovala sníh - teď jdu uklízet, dřív jsem to nestihla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
19.3.13 16:41

@Betynka87 ahoj to já musím ležet mám to nakázaný :roll: a už mě to vážne nebaví :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
19.3.13 16:44

Jeh tak to ja jsem proti tobe stara babice. :D Je mi 34 let a stale premyslim nad tim, ze jsem stim otehotnenim mela jeste pockat. Jo takova jsem ja :pocitac:. Ohledne koupani je to u me fajn, protoze mame jen sprchac. Takze se tam uzavru a celkem dobre se umyju. Prijdu si zase jako kure na grilu. :jazyk:
Docela me povzbudilo to jarni pocasi hned jsem byla venku a taky jsem gruntovala zacala litat kvuli vybavicce udelala jsem si truhliky za okny no a pak bum bac zaclo zase snezit a ve me se ta energie zase presunula k bodu mrazu. Sebastian je moc hezke jmeno a vim a budu ti prat, aby jsi mela co nejlepsi porod. Kdy mas termin ja 14.4. ale kdo vi kdy to na me prijde.
Jsi z Jiznich Cech to musi byt nadhera. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
19.3.13 16:45

Jj aktivita je nejlepsi. ja kdyz se pohybuju hned se citim lepe. termin mas driv nez ja tak se pak mozna podelis o zazitek. ale podle toho jak pises tak vse bude s nadhledem v poradku. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
19.3.13 16:49

@rapatz Ale prosimtě žádná stará babice :cert: My jsme to s manželem plánovaly a během dvou měsíců jsem otěhotněla :D takže to bylo rychlý :D Tobě taky přeju co nejkratší a nejmín bolestivý porod :) já mám termín 22.4 ale bude to dřív mi říkal dr :) A měla jsi už poslíčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
19.3.13 16:53

@rapatz No termín mám téměř za 14 dní, ale zatím to nevypadá a to mě strašili, jak to bude brzo :mrgreen: CS mám 6, na monitorech se občas něco děje, ale nic velkýho, ale konečně jsem začala mít tvrdnutí břicha, občas se dostaví, včera snad 2 hodiny v kuse a dnes ještě ani jednou :think: Jestli já vůbec někdy porodím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
19.3.13 16:55

No taky jsme si s pritelem rekli o miminko a stalo se to temer okamzite a to v prvnim mesici. Ja vzhledem k veku cekala ze to prijde pozdeji. Tedy dr me varoval vzhledem k zanetum ktere jsem mela atd. Ale rikam klaplo to vic nez okamzite 8o a ja jsem se z toho malem slozila. no zazila jsem si perne chvilky ty prvni tri mesice myslim tedy po psychicke strance. Trochu sok.
Chodila jsem na predporodni kurz a zaroven jsem zkusila i s nasi porodni asistentkou cviceni. Byl to docela zahul a ja se pak lehla na zem a citila jsem se dost divne a pocit jako kdyby mi mela prijit silna menstruace. Tak jestli to bylo ono? Cela jsem se orosila a sotva jsem se zvedla a dosla na zachod. Nic jsem nikomu nerekla a asi jsem tenkrat mela. Jaky ty si mela pocit? Jak si to citila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí