Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky rodim v dubnu 2013 a uz se to pomalu blizi.
Nedostavam se moc ven. zacinaji me bolet ruzne casti tela
a chtela bych si popovidat. Rada se poradim a poucim. Bude to me prvni mimco, takze privitam nejake to spolecne popovidani. Co vy? Tesim se Ahoj Sarka
![]()
Ano jsem ale budu se stehovat kousek za Jenisov. To bude parada
@rapatz Ahoj já teda nejsem z Varů ale termín mám taky v dubnu a je to naše první mimi. A taky už mě bolí snad všechno ale už to máme za pár tak to už zvládneme ![]()
Ahoj to neva, ze nejsi z Varu.
taky cekas prvni mimco? ja to zvladala celkem dobre celou dobu, ale ted uz na me jdou nejake obavy. Zacala jsem dost mlsat a jsem uz takova kulicka. Nic moc me celkem neboli da se to spise vydrzet, ale nejhorsi je bolest pod prsama tam kde zacina bricho - no ted uz spis deloha. Mas to taky - to je bolest au au ![]()
@rapatz Jo jo je to první a bude to chlapeček.
A co čekáš ty?
Jo jo to mám taky to je mimčo jak se tam hýbe, protahuje, kope
bývá to někdy dost bolestivé
A nejlepší to je když si chci oblíknout ponožky a malej se tak protahuje a hýbe
To já už jsem taky pěkná kulička.
Nikdy jsem sladké nejedla a jakmile jsem otěhotněla tak ho můžu pořád
Já mám klidovej režim a jsem doma cca od 7tt kvůli náročné práci. A co ty chodíš ještě do práce nebo jsi doma? ![]()
Tak to jsem rada, ze toto pises
jsem se rozesmala, kdyz jsi napsala, jak si oblekas ponozky. Ja uz si je hele ani neobleknu. jsem jak hroch
. My budeme mit taky chlapecka.Asi se bude jmenovat Filip.
Ja sladke mohla vzdy, ale vzdy jsem pak sla vse vycvicit nebo vybehat. Ted se svalim do postela a usnu
a co bojis se porodu? Odkud vlastne jsi a kolik ti je let pokud to neni tajemstvi.
Ja jsem pracovala co to slo. Ale pak nastaly problemy v praci a oni me ti chteli donutit abych odesla nebo respektive prendat tam kde provozovna koncila, takze bych tech byla nejspis na pracaku ale nedala jsem se a mam to jako vsichni ostatni. Delam krome toho jeste vysokou a tak jsem si rikala budu mit o zabavu postarano ale ted uz se nejak nemuzu soustredit. mam myslenky jinde ![]()
@rapatz To já mám právě taky co dělat abych si je oblíkla
A koupání? To je teprv mazec si přijdu jak vorvan v tý vaně
jeřáb na mě
je to sranda vylejzat z tý vany
ted mi manžel pomáhá protože mám ruku v sádře tak mi z vany pomáhá
Náš malej bude Sebastian
a na porod zatím nemyslím ze začátku jsem se bála ale ted si řeknu stejně se tomu nevyhnu tak co se zbytečně stresovat
ale moje ségra se bála hodně. A co ty bojíš se ho? To je dobře že si se nedala udělala si dobře
Jinak mi je 21 a jsem z Kaplice jižní čechy. A kolik je tobě? ![]()
Ahoj, termín mám 5.dubna, z Varů tedy nejsem, ale čekám také první dítě, je to chlapeček ![]()
A teda snažím se být stále aktivní, ač tedy kyčle bolí jak blázen a než je rozhýbu, trvá to ![]()
Chodím denně se psem na dlouhé procházky a dneska jsem navíc ještě shrnovala sníh - teď jdu uklízet, dřív jsem to nestihla ![]()
@Betynka87 ahoj to já musím ležet mám to nakázaný
a už mě to vážne nebaví ![]()
Jeh tak to ja jsem proti tobe stara babice.
Je mi 34 let a stale premyslim nad tim, ze jsem stim otehotnenim mela jeste pockat. Jo takova jsem ja
. Ohledne koupani je to u me fajn, protoze mame jen sprchac. Takze se tam uzavru a celkem dobre se umyju. Prijdu si zase jako kure na grilu. ![]()
Docela me povzbudilo to jarni pocasi hned jsem byla venku a taky jsem gruntovala zacala litat kvuli vybavicce udelala jsem si truhliky za okny no a pak bum bac zaclo zase snezit a ve me se ta energie zase presunula k bodu mrazu. Sebastian je moc hezke jmeno a vim a budu ti prat, aby jsi mela co nejlepsi porod. Kdy mas termin ja 14.4. ale kdo vi kdy to na me prijde.
Jsi z Jiznich Cech to musi byt nadhera. ![]()
Jj aktivita je nejlepsi. ja kdyz se pohybuju hned se citim lepe. termin mas driv nez ja tak se pak mozna podelis o zazitek. ale podle toho jak pises tak vse bude s nadhledem v poradku. ![]()
@rapatz Ale prosimtě žádná stará babice
My jsme to s manželem plánovaly a během dvou měsíců jsem otěhotněla
takže to bylo rychlý
Tobě taky přeju co nejkratší a nejmín bolestivý porod
já mám termín 22.4 ale bude to dřív mi říkal dr
A měla jsi už poslíčky?
@rapatz No termín mám téměř za 14 dní, ale zatím to nevypadá a to mě strašili, jak to bude brzo
CS mám 6, na monitorech se občas něco děje, ale nic velkýho, ale konečně jsem začala mít tvrdnutí břicha, občas se dostaví, včera snad 2 hodiny v kuse a dnes ještě ani jednou
Jestli já vůbec někdy porodím ![]()
No taky jsme si s pritelem rekli o miminko a stalo se to temer okamzite a to v prvnim mesici. Ja vzhledem k veku cekala ze to prijde pozdeji. Tedy dr me varoval vzhledem k zanetum ktere jsem mela atd. Ale rikam klaplo to vic nez okamzite
a ja jsem se z toho malem slozila. no zazila jsem si perne chvilky ty prvni tri mesice myslim tedy po psychicke strance. Trochu sok.
Chodila jsem na predporodni kurz a zaroven jsem zkusila i s nasi porodni asistentkou cviceni. Byl to docela zahul a ja se pak lehla na zem a citila jsem se dost divne a pocit jako kdyby mi mela prijit silna menstruace. Tak jestli to bylo ono? Cela jsem se orosila a sotva jsem se zvedla a dosla na zachod. Nic jsem nikomu nerekla a asi jsem tenkrat mela. Jaky ty si mela pocit? Jak si to citila?