Rodím v dubnu a jsem z Karlových Varů - pojďte si povídat :-D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
164
19.3.13 18:57

Prave nerada bych jela sanitkou. tak bramburky jsem snedla a malej tedy asi me zase pekne kope do zeber nebo ja nevim proc to tak boli au au asi se pujdu projit a zastavim se pro nejakou susenku.
a co vecer spis dobre nebo mas nejake sny.atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
19.3.13 21:20

Můj doktor má monitory taky u sebe, zítra už jedu na třetí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
20.3.13 10:40

@rapatz Večer spím jak kdy někdy dobře někdy špatně :roll: To mě teda malej do žeber nekope ale tlačí mě do nich :) Dneska se mi zdál strašně divnej sen :roll: Že se nám narodil malej byl velkej 2 cm a vážil 2600g a když jsme přijeli domu tak byl už normální jak bývá miminko po narození a najednou jsem si uvědomila že mám pořád v sobě placentu a začala jsem z toho šílet a v tom manželovi začal zvonoit budík do práce. Fakt divnej sen :zed: :pocitac: A jak sem těhotná tak se mi zdává víc snů než když jsem těhu nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
20.3.13 11:49

Ahoj neboj to bude dobry to proste k tomu patri. Premyslis nad tim vsim a pak se ti to propoji v podvedomi do snu. Nakonec budes mit krasneho chlapecka spravnych rozmeru i vahy neboj nic. :srdce:
Ja vecer snedla pulku nuttely takze ti rikam usinani bylo nic moc. Zacala me palit zaha, neni se cemu divit, vim ma chyba. Ale kdyz jsem tu sklenku dolizala rekla jsem si to jsem tomu mojemu klukovi poslala ale dobrotu. :dance: ovsem noc byla o tom ze jsem neustale pila a chodila poslepu na zachod. :jazyk:
Ovsem dnes jsem si to protahla do pul 10 jindy stavam v 7 hod. Uz jsem uklidila dala pradlo do pracky a chystam se udelat si jarni vyzdobu i doma. Na nemcich jsem dostala inspiraci na hezkou jarni vazu docela zajimave tak to zkusim udelat. Dnes prijede pritel a sviti slunicko a tak to je asi tim ze jsem tak optimisticka.
Co ty si das dnes dobreho? Musis porad lezet a co sadra. Co se ti vubec stalo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
20.3.13 14:01

@rapatz Já mám pečený brambory včera jsi mi snima udělala chutě mi je udělala tchýně :P :mrgreen: dneska je tak krásně a já musím trčet doma ale byla jsem do ted u kamarádky tak jsem aspon nachvilku vypadla :mrgreen: TAk to je dobře že budeš mít přítele doma :) a ještě když je tak krásný počasí :) Sádru mi prý sundají v pondělí tak jsem na to zvědavá :roll: mám zánět šlach a mám to už podruhý :cert: a jeikož jsem těhotná tak jediný co šlo tak mi dát ruku do sádry a samozdřejmě je to pravá ruka a co jsem samozdřejmě pravák :zed: Ale tak už to utíká a do pondělí to uteče rychle už se těším až jí sundám :mrgreen: Stou nutelou si určitě malému udělala radost se mu určitě krásně spinkalo :D A co si měla ty dobrého k obědu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
20.3.13 14:22

No zase kdyby si mela sadru u porodu mohla by jsi je tam vsechny mlatit pokud by ti to pomohlo. ne lepsi kdyz bude sadra dole. ja jsem si udelala celerovou pomazanku. celer, mrkev, citronova stava, trochu pepre a trocha majonezy.je to lahoda ted na tom docela ulitavam. ovsem jela jssem si nakoupit koupila vse krome celeru ktery jsem mylela ze ale zbyl uz jen maly kousek takze jsem se alspon neprejedla.
zitra mam termin v nemocnici. docela jsem rada ze prave v nemocnici alspon se tam seznamim s prostredim a sestrama. ve dvanact tak mi drz palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
20.3.13 14:26

@rapatz To by bylo dobrý všechny tam být tou sádrou :lol: :mrgreen: budu ti držet palce já jdu zítra taky na první monitor ale k dr a na kontrolu ale jsem obědnná na 13:00 tak to máme pěkně hodinku po sobě. A jedna kamarádka mi poradila at si dám před monitorama kousek čokolády aby bylo mimi vzhůru a mohli mi udělat ty monitory :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
21.3.13 10:05

Tak to na tebe bude taky myslet. a stou cokoladou nemam vubec problem :jazyk: ted mi volala kamaradka ze ma pro me dalsi vecicky. vel. 56 _62 tak nevim zda to mam koupit. Da mi vzdy vse vyzehline vyprane celou tasku. ale abych toho nemela zase moc. i kdyz na zahradu a tu nasi stavbu budu potrebovat porad prevlikat protoze malej bude jako prasatko.
dneska jsem vubec nespala dobre. divne. taky se chci zeptat dnes dr co to je za bolest v te horni casti. docela by me to zajimalo. Zda nejake upony nebo ze by me fakt kopal malej???
tak se opatruj a napissssssss. papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
21.3.13 10:19

@rapatz To tě kope a nebo se protahuje já to mám taky ale mě malej do žeber nekope.Nic špatného to neni neboj :hug:
Dneska se mi opět zdálo o malým že když se narodil tak měl dlouhý vlásky jako holčička a manžel mu nechal dát naušnice :cert: :pocitac: :zed: Bože to sou sny. Proč se mi zdaj takový divný sny :zed: :pocitac: ale jen se otáčí, protahuje ;) Nic špatného to neni neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
21.3.13 17:17

AHOJ
TAK TO MAM ZA SEBOU. MLADY KRASNY DR. EHHHHH. :roll:
PTALA JSEM SE NA TU BOLEST. TAK JE TO BRANICE. BOLEST PRESTANE PO PORODU. TAK TO JE ASI VSE - JINAK VSE V PORADKU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
21.3.13 17:23

@rapatz To my jsme v pořádku tak to je hlavní :) a malému se nelíbily monitory pěkně řádil :lol: Asi mu vadilo že mu na JEHO bříško někdo něco dává :lol: A to si byla jen na monitorech a nebo i na kontrole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
22.3.13 11:21

Ja jsem byla poprve v nemocnici na monitorech. zadny problemy nebyly. malej se vrtel tak jak mel. pak jsem sla asi po dvaceti minutach k dr. sepsal semnou papiry. pak me prohlednul a rika je to v poradku cesty jsou zatim uzavreny. dalsi kontrola za tyden. sedela tam jeste jedna pani dr. a prislo mi ze ho zaucovala. no tak nevim. kazdopadne vim uz do ceho jdu atd. kdyz jsem vysla tak pritel byl celej nervozni a prinesl mi plato dortu. to jsem na nej zvedava jak on tohle vse da. dneska uz je zase pryc odjel ranoa prijede az v pondeli tak doufam ze uz nebudu rodit. ted jsem byla u kamaradky a rikala ze uz to muze prijit kazdou chvili. uz na sobe citim hormonalni zmeny co ty? svedi me kuze vecer jsem se malem udrbala. napsala jsem do poradny a pani mi rekla ze je to normalni ze jde o hormonalni zmeny.ale je to fakt neprijemne. prinesla jsem si od kamaradky nejake vecicky. vse vyzehlila vyprala. taky jsem se rozhodla po byte.tak asi budu gruntovat. co ty jak se mas :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
22.3.13 11:34

@rapatz Já se mám špatně :cert: ráno jsem se budila po hodině s bolestma pak to po nějaký době přešlo a ted to začíná znova a byla jsem na wc a odchází mi zátka :roll: ach jo už aby ti bolesti přešli. Takže je mi dneska divně už od rána :cert: Co máš dneska k obědu dobrého? Já měla těstovinovej salát s kuř. masem a zeleninou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
22.3.13 14:26

Tak jestli te to uklidni tak ja celou noc nespala. jednak me svedilo cele telo a nemohla jsem zaboha usnout. konecne tu byl klid - coz je u nas zazrak protoze bydlime u silnice ale ja lezela a nemohla spat. bolesti jako ty jsem tady nemela. myslis ze to jsou poslicci? o te zatce jsem taky premyslela ale nevim jak ji poznat. obcas kdyz snim moc sladkeho tak mam jakoby vytok a ono je to pry podobne konzistence. ale pokud neco takoveho nastane nemela by jsi jit k dr??? to uz jsou znamky porodou nebo? nechci te strasit ale sama by jsi byt nemela. Nemas fb nebo skype?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
22.3.13 14:32

@rapatz jestli to jsou poslíčci to teda nevím protože to mám pořád a ta bolest je fakt strašná :cert: jde mi to uplně do zad. Já jsem sama doma manžel přijede ve 3 z práce. Když ti odejde zátka tak nemusíš k dr může ti odejít klidně i měsíc před porodem. Jestli to takhle půjde dál tak večer jedeme do nemocnice :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí