Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj maminky, jsem nově na emiminu a to už čekám třetí dítko
Vůbec jsem netušila, že tohle existuje a je to super!!!
Přidáte se ke mě někdo s termínem porodu v říjnu???
@tamata Jé děkuju sice nevím jak v zaběhnuté diskuzi, ale zkusím ![]()
@maruska.nova Ahojky,já čekám 20.října, ale dvojčata, tak to asi bude dřív. Mám 3 děti, dvě dospělé, ale i tak mě to zaskočilo. Mám obavy, jak se to bude zvládat. Ale vždy, když se něčeho bojím, dopadne to dobře. Kdy máš termín?
@moris Ahojky,no taky jsem na sebe zvědavá a hlavně taky už mám nějáký věk, ale prostě po holčičce jsem strašně toužila a povedlo se
Termín mám 12.10.
@maruska.nova Tak to jsme na tom asi stejně, ale děti nás omladí.
Taky bych si přála, aby tam byla aspon jedna holčička. Ve 12 týdnu jdu na 3d ultrazvuk, tak třeba tam to bude už vidět. Nebývá ti špatně?
@moris Tak snad jo mě je 38. Dělali mi odběr ranné plodovky před pár dny a tak to vím jistě s tou holčičkou a jsem šťastná jak blecha
Ještě mi budou dělat jeden v 16tt ten bude prej přesnější na jiný věci, tak jsem zvědavá. Špatně mi moc není jen jsem slabá jak moucha a nic mě nebaví. Do toho se budeme stěhovat, jsem ze všeho nervozní a pomalu nemám nic na sebe ![]()
Jo takhle
Tak když je to z plodovky, tak by to měla být jistota. To teda gratuluju, že jste se dočkali ![]()
@maruska.nova Mě je 41.Snažili jsme se dřív, vždy zamlklé těhu. Ted to roste. Já taky moc toho na sebe nemám. Beru ultrogestan, a po něm jsem se pěkně zakulatila. Příští týden tu má být dětská burza, bývá tam i těhotenské oblečení, tak třeba něco vyberu. Já toho ted moc neudělám. Jsem hned unavená a pak je mi divně. Snad to po 3 měsíci přejde.
@tamata Taky si myslím mám gynekologa hooodně dobrého kamaráda, takže mám výhodu ![]()
@moris je ahoj, já čekám taky dvojky a termín mám 24.10.ale počítám že to bude dřív, je mi 37
@zlobikbobik Tak to jsme pomali stejně.
Dřív to asi bude, i doktor s tím počítá.5íká vydržet aspon do 30 týdne. Zatím problémy nemám, ale dvojčata se rodí dřív. Jen mě bývá často divně.
@moris Tak to máš taky dobrý věk…já si jen říkám jestli to všechno do budoucna zvládnu a jestli pak nebudu až moooc stará na tu její pubertu
Ale to je daleko ![]()