Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, je tu nějaká nastávající mamča na pokec o tom jak nám roste TO v břiše?
Já byla dnes na kontrole, HCG roste, tak jsem pro dnešek plná optimismu.
@lenk píše:
Ahoj, je tu nějaká nastávající mamča na pokec o tom jak nám roste TO v břiše?
Já byla dnes na kontrole, HCG roste, tak jsem pro dnešek plná optimismu.
Sice nejsem tehotna, ale gratuluji!!At je vse jak ma byt. ![]()
@Taťána18 ahoj, tak super, to už byl vidět prcek na utz, já jsem podle netu 4+5, a v pondělí to ještě vidět nebylo. čekáš teda první?
já už mám dceru, je jí osm let.
@Jaja87 koukám jakýho máš pěknýho kluka pod nickem. jak se jmenuje?
@lenk Jmenuje se Tadeasek. A fotka je z lonskyho roku ze srpna, takze je majinko starsi, ale kdyz se podivas do albumu myho, mam tam i novejsi fotky…
![]()
@lenk Mně byl vidět žloutkový a gestační váček. Jojo čekám první
A moc se na prcka těším
Snad budeme spolu dobře válčit až do porodu, samozřejmě i po něm
Kdy jsi měla poslední MS? Já 23.12 a datum porodu dle kalkulaček mi vychází na 29.9.
Ahojte, já jsem v pondělí našla po roku snažení na testu dvě čárky. Volala jsem doktorovi a hned jsem si skočila pro Utrogestan a jsem objednaná na 4.2. Už se těším jestli tam bude alespoň dutinka.
@Ivčis tak to gratuluju, ty jo až po roce. taky beru utroš, a je mi z něj docela blbě, ale co. já jdu znova na utz taky v pondělí.
Ahoj,
přidávám se k Vám
) včera jsem po dlouhém snažení a miliónu různých tabletek, konečně našla na testu //. Podle ovulace bych měla být 4+1tt. Gratuluji všem kterým se to v lednu také povedlo a těm ostatním držím palečky
)
Ahoj,
i já se musím pochlubit.Po zamlklém těhotenství a po roce snažení jsem v 9+3 TT. Doma mám už dvě cácory a na dalšího prcka se moc těšíme. ![]()