Bolesti žeber v těhotenství

8071
29.1.13 18:15

Bolesti žeber v těhot

Jsem v 25. týdnu, břicho už docela veliké a v noci mě neustále budí bolesti a pálení žeber. Podle toho, na kterém boku ležím. Na zádech spát nemůžu, to se mi jaksi špatně dýchá. A na břichu pochopitelně taky ne. Vzpomínám si to už z prvního a druhého těhotenství, ale to zlobila jen pravá strana, takže jsem ležela většinou na levém boku. A u třetího sice už obě, ale až pár posledních dní. Nedokážu si představit, že se ještě tři měsíce a kus pořádně nevyspím. :,( Nemáte někdo nějaký tip, jak se s tím vypořádat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jitka1976
29.1.13 18:19

Holka bohužel…prostě se roztahujou, jak se zvětšuje prostor v bříšku…mě to taky bolelo jako čert…asi 14 dní, pak klid…žádná mastička nepomůže, léky proti bolesti taky nemůžeš…nic mě nenapadá, resp.jen vydržet… :(

• Citovat
  • Upravit
12982
29.1.13 18:19

Měla jsem to samé a bohužel jsem na nic nepřišla, čím by se mi ulevilo :roll: Já to teda měla z toho důvodu, že jsem měla mimčo hodně nacpané nahoře, takže leda potomkovi domlouvat, aby se přesídlil jinam, pokud to máš ze stejné příčiny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
29.1.13 18:21

:palec: @Weruska Nooo…setřepat ho dolů… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8071
29.1.13 18:22
@Jitka1976 píše: :palec: @Weruska Nooo…setřepat ho dolů… :mrgreen:
:mrgreen: No tak to radši ať je nahoře a nemusím jít ležet na rizikové.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
29.1.13 18:26

Taky tě moc nepotěším, měla jsem to stejně a nic moc nepomáhalo…a pak když se malá otočila hlavičkou dolů a občas mi narvala pod žebra nohy, to jsem se nemohla ani ohnout. Na břiše jsem taky nespala, boky taky nic moc, to mě zas braly kyčle, na zádech jsem taky nemohla dýchat, to je prý normální…občas mi pomohlo podložit se dekou (hlavu a záda), abych byla jakoby trochu z kopce a to jsem na zádech ležet mohla, tak to zkus, třeba to pomůže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
29.1.13 18:28

No jo, vidím, že jsme na tom podobně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
29.1.13 18:31

Taky nepotesim, mne malej asi mesic pred porodem vykopl zebro, krome toho, ze to bolelo, jeste vylezlo ven a blbe vypadalo, po porodu se to vratilo zpatky.

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
29.1.13 18:43
@Cuarentena píše: :mrgreen: No tak to radši ať je nahoře a nemusím jít ležet na rizikové.

To byla legrace…samozřejmě… :mrgreen: ale ta představa, jak v těhu skáču s pupkem a setřepávám Elišku dolů… :lol:

• Citovat
  • Upravit
530
29.1.13 18:46

I me to trapi a moc od 25 tt to zacalo bolet a jeste neprestalo 36 tt.
Ditko mam dole docela dost ale i tak me to boli musim se furt obracet v posteli a i pri sezeni mi to boli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
29.1.13 18:47

Teď mě také začaly bolet žebra, zatím jen vpravo, jsem ve 29tt..a malá mi ještě do toho místa, kde to nejvíc bolí, kope..je to paráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
29.1.13 18:55

Ja se taky pridavam, ale zebra me boli jen na prave strane a jen v sede.Par dni mam klid a pak to zase zacne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
27.3.13 21:39

Sakryš, to v dnešní době, kdy jsme schopný lidi naklonovat, není nějaký přírodní lék na klasický těhotenský neduhy? Snad ne. Trpím jak čert. Žebra, celý záda, kyčle, bolest rostoucích kostí v nohou. Jsem již tak vytočená, že moje dítě bude jistě neurotikem. Vždyť furt všichni melou o těhotenství, jako o úžasným období! To je jako kdy??? Přísahám, že tohle více nedám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
23.2.14 19:28

@Kickina absolutne souhlasit a to jsem teprve 17+ 2, nejsem si jista, jak to to moje tělíčko zvládne, až bude prcek větší. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
28.3.14 17:56

Taky se přidávám, pálí to jako čert:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie