Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@INlove píše:
Taky se porad pozoruju…je to vtipnehlavne ted se modlim aby uz bylo videt srdicko, pak budu na trni aby dopadl dobre screening (pred půl rokem dopadl zle), pak aby byl porod ok…a myslím že bude hůř
tak bat se budes uz porad, jen po porodu se budes bat jinak…
Fajn já už bez stresu ani nedokáží žít bojím se porad a o všechny… ![]()
@INlove Ahoj, máme stejný poslední den MS 25.12
. Já jdu k toktorovi už tohle pondělí, říkal že by tam měla jít vidět dutinka
Jak je Ti? Cítíš nějaké změny? Mě bolí jen prsa a občas mám takové křeče v podbříšku.
@Ivčis píše:
@INlove Ahoj, máme stejný poslední den MS 25.12. Já jdu k toktorovi už tohle pondělí, říkal že by tam měla jít vidět dutinka
Jak je Ti? Cítíš nějaké změny? Mě bolí jen prsa a občas mám takové křeče v podbříšku.
to jdeš taky brzy?? kurník..já se objdnala až na toho 11.2. s tím že jsem si říkala že dřív by mě to akorát stresovalo kdyby nešlo vidět
- původně jsem chtěla jít až 18.2. ![]()
noo já chodím pořád na záchod, prsa mě bolí trošku (spíš mám citlivější bradavky), po jídle mě pálí žáha, občas mě píchne v podbřišku a mám pořád hlad
to je děs - před tím jsem trochu posnídala a max snědla půlku oběda a hotovo - ted si delam do práce i svacinky ![]()
@Ivčis jsem zvědavá co ti řekne v ponděli - dej určo vědět ![]()
jinak podle mě je dobře že nám není špatně a tak…asi se s tím tělo pěkně srovnává - a nebo to ještě příjde ![]()
křeče v podbřišku mám občas taky - prý se roztahuje děloha ![]()
jinak už jsem se dívala na net co ted v tomhle týdnu tehu zrovna v tele probíhá - je to hrozne zajimave jak se prcek rychle vyvíjí ![]()
Příspěvek upraven 01.02.13 v 09:41
Jo tak to jsem na tom stejně
, hlavně s tím jídlem, pořád bych něco jedla
. No a jinak prsa mě bolí, ale co je asi nejhorší, je mi špatně dopoledne, ale to se dá vydržet, ale nejhorší je to večer…je vám taky někomu špatně večer?
@INlove Právěže mi přijde že jdu taky dost brzo, ale on to chce asi jen pro takové potvrzení (doktor). Myslím že na utz nepůjde vidět
, ale zase si bude jistá že se tam něco rýsuje
. Jo to já když se rozjím tak se taky nemůžu zastavit
, ale zase to nepřeháním trochu si to i hlídám
. Na záchod teda chodím asi častěji než jindy ale nic hroznýho to není.
Ty by sis to teda natáhla až do 18.2 to bych rozhodně nevydržela
já jsem hrozná.
Mě teda špatně není vůbec jsem za to ráda, ale bojím se že to ještě příjde ![]()
Mě bolí podbřišek jako kdych to měla dostat a to mě trochu děsí
jinak občas se mi chce zvracet, ale ještě jsem nezvracela
prsa rochu bolí, ale nic hroznýho
doufám, že v pondělí už mi doktor něco řekne a já budu mít jasno a aspoň trochu klid ![]()
Ahojky tak to mas dobry ze ti neni špatně ja mam citlive bradavky jako blazen furt bych neco davala do pusi a za noc se budim dvakrat na zachod čurat hruza jo a v podbřišku me obcas boli nekdy vice nekdy mene a jsem unavena vzdicky kolem druhe usnu jako miminko hihih a citim se jako by mě přejel parni valec a hrozná žízen
![]()
Holky jsem trochu pozadu, ale fotky testíků Vám sem dát chci taky
. Dělala jsem jenom dva a jeden z nich dokonce dneska
. Ještě jsem dělala jeden 10DPO a byl negativní tak jsem měla nervy na pochodu pak jsem se uklidnila při druhém testu krásně pozitivním. Přeji Všem hodně štěstí a krásné ultrazvuky ![]()
@Ivčis Jj jako přijdu si úplně nenažraná
jakokdybych měla bezedný žaludek či co. Jen se najím už mě zase kručí v břichu
Ted v zimě je na houby že není moc toho dobrého čerstvého ovoce..tak bych si dala čerstvé jahody, nebo meloun nekde u vody…jéé ![]()
mimochodem…taky počítám dny do toho 11…nevím jak bych to zvládla ještě další týden (že bych nevěděla co se ve mě děje)
Taky myslím že na UTZ ještě
mít nebudeš…ale je fakt že někdy bývá už i na konci šestého týdne tak třeba budeš mít překvápko ![]()
Příspěvek upraven 01.02.13 v 09:50
@zumasova Já jdu taky k doktorovi poprvé v pondělí. Poslední MS byla 25.12 a co ty? ![]()
@INlove To víš že Ti dám v pondělí vědět
. Jo ale nejhorší je když si něco dám a ta moje chuť na sladký, čokoládu řaději nevidět jinak by bylo po ní. Chuť mám opravdu na všechno a ani mi nic nesmrdí z ničeho se mi zatím nedělá špatně. Jo a přijde mi, že jsem strašně nasýravá
jako že chytám na drc
. Přítel mi něco řekne nebo něco udělá a já na něj hned křičím on mi vždycky s klidem v srdci řekne „miláčku jsi těhotná, nenervuj se“ to mě kolikrát naštve ještě víc
.
@barca12
Mně je špatně od rána do večera, ale ne vždy, třeba jeden den vůbec a druhý den je to zase zpátky, zvracet se mi naštěstí nechce. A taky musím pořád říhat, koupila jsem si Rennie a lízátka proti těhotenským nevolnostem, ale je to bez efektu. Navíc nemám vůbec chuť k jídlu. Snad jediné co mi teď pomáhá je 100% pomerančový džus s ledem.
Čaute holky tak se připojím k vaší koverzaci, po měsíci snažení jsem v 8+2tt čekám druhé dítě, doma už mám 5-tiletého chlapečka. A co vy těhoteství zatím dobré???
jsem ráda že založil někdo tuto konverzaci. ![]()