Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, možná už tady taková diskuze je, nevím, ale hledám někoho, maminku s dětmi, na vycházky ve Zdiměřicích. nedávno jsme se sem přistěhovali a moc lidí, zvlášťe teď v zimě, nepotkáváme. chodím s dítětem cca 2 roky. je tu někdo takový? upřesňuji, Zdiměřice jako část Jesenice.
díky,
k.
Ahoj, sice nebydlím ve Zdiměřicích, ale na jižním městě, ale vím kde to je, pracuji ve Vestci u Jesenice;)Jsem ještě do října na mateřské a zima je dlouhá. Jezdila jsem do Kunratic do dětského koutku, ale samotnou mě to nebaví. Mám dvouletou holčičku.
Ahoj, jsem náhodou na netu, tak odepisuju hned. vestec, to je kousek. nejezdíte teď někam do kurzů? na jižáku to znám, vyrostla jsem tam, jezdím tam celkem často, pokud jezdím autem (teď v zimě, na náledí a ve sněhu, sice nee tak často, ale když počasí dovolí, tak jo). my jsme se zapsali do hrnčíř na kurz do yamaha hudební školy. taky máme dvouletou holčičku, v září jí byly dva roky. kamarádka ve stejném věku by bodla
nám oběma ![]()
Tak to je super! Naší dcerce byly dva v říjnu
Do kurzů jsem ještě malou nezapsal a, zatím jen brouzdáme po dětských koutcích atd.Auto mám také, takže není problém, jezdím i v nečase.)
Tak se můžem někdy domluvit, buď jestli se chcete zapsat do yamahy (nemáme vyzkoušený, jen jsem chtěla někam chodit, páč nechodíme, a princezna má děti ráda), nebo jen tak vyrazit někam s kočárkem na jižáku.
Myslím, že zatím jí přihlašovat nebudu, ale rády se s vámi seznámíme, dcerka také děti miluje. Určitě můžeme někam na procházku nebo někam do herny. Teď udělali nádhernou v Průhonicích v pizerii Coloseum a my můžeme dát kafíčko a popovídat si.Je to jen na nás ![]()
No, já bych radši venku, mám z chřipky strach, nikam teď nechodíme, chceme zdárně zahájit kurz… do konce týdne nám to asi už nevyjde, ale co příští? že bysme si vzaly navzájem na sebe telefon a domluvíme se operativně podle počasí?
Určitě, ráda půjdu ven.Tel napíšu do SZ, určitě si napíšeme. Příští týden budu moct v pondělí, úterý, pátek ![]()