Někdo s neštovicemi?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Adele0511
31.3.22 20:51

Někdo s neštovicemi?

Ahoj holky prosím nemá někdo v okolí Kopřivnice, Frenštát neštovice? Klidně i Příbor případně Frýdek Místek. Naší vesnici se to vyhýbá jak čert kříži a já bych to, hlavně u starší dcery, měla ráda za sebou. A když je teď tak hnusně 😂 😂

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
31.3.22 20:56
@Adele0511 píše:
Ahoj holky prosím nemá někdo v okolí Kopřivnice, Frenštát neštovice? Klidně i Příbor případně Frýdek Místek. Naší vesnici se to vyhýbá jak čert kříži a já bych to, hlavně u starší dcery, měla ráda za sebou. A když je teď tak hnusně 😂 😂

Napsala jsem ti SZ

• Citovat
  • Upravit
1238
31.3.22 20:58

Nemaj nestovice nejakou inkubacni dobu? Abyste pak nebyli doma, kdyz bude hezky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30635
31.3.22 21:00
@Adele0511 píše:
Ahoj holky prosím nemá někdo v okolí Kopřivnice, Frenštát neštovice? Klidně i Příbor případně Frýdek Místek. Naší vesnici se to vyhýbá jak čert kříži a já bych to, hlavně u starší dcery, měla ráda za sebou. A když je teď tak hnusně 😂 😂

Akorat pozor, ze inkubacni doba je 14-21 dni, nejcasteji 17 dni. To uz davno hnusne byt nemusi. ;) Pokud by to dcery nedostaly cele detstvi, tak je vzdycky moznost je nechat pred pubertou oockovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.22 21:05

A ideálně v inkubační době poslat do školy/školky ať mají radost i ostatní

• Citovat
  • Upravit
33018
31.3.22 21:08
@Anonymní píše:
A ideálně v inkubační době poslat do školy/školky ať mají radost i ostatní

Infekčních začne dítě být 1-2 dny před výsevem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adele0511

@Hobitka aha to jsem nevěděla že je tam tak dlouhá inkubační doba ale to by mi moc nevadilo. Právě proto že doktorka začla strašit očkováním tak ať už mi to chudera prodělá a mají to za sebou holky obě i ta mladší. Nehledě na to že zbytek vesnice bude šťastný jak blecha když to donesem 😂

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@Svistice píše:
Infekčních začne dítě být 1-2 dny před výsevem.

No právě a to nikdo neví kdy přesně to bude

• Citovat
  • Upravit
Adele0511
31.3.22 21:13
@Anonymní píše:
No právě a to nikdo neví kdy přesně to bude

Ideální stav. Říkám nám se to vyhýbá. Takže prosím prosím nakazte nás někdo 😇

• Citovat
  • Upravit
22329
31.3.22 21:23

To jako fakt chcete nekdo dobrovolne nestovice? My jsme s nimi zavreni doma uz 9. den a jako zadna sranda to neni. Deti mely horecku nekolik dni, takze stridave paralen/nurofen. Mladsi je konecne treti den bez horecek. Vzdycky, kdyz mu to vystoupalo tak zacal brecet. Bolely ho nohy a ruce, takze jsem ho krmika a nosila po byte. Porad je podezrele unaveny. Dost spi. Celou dobu kaslou a maji prisernou rymu, coz se zrovna moc nelepsi, protoze maji imunitu v haji. Nestovice vsude i na dost neprijemnych mistech. Pri mazani jecel jak silenec a trasl se zimou. Co kdyz je zamerne nakazite a oni si vytahnou cerneho petra a budou mit tezsi prubeh :think:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2579
31.3.22 21:30

Ne, ale mám covid, kdo chce, hlaste se. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adele0511
31.3.22 21:31
@Oriseka píše:
To jako fakt chcete nekdo dobrovolne nestovice? My jsme s nimi zavreni doma uz 9. den a jako zadna sranda to neni. Deti mely horecku nekolik dni, takze stridave paralen/nurofen. Mladsi je konecne treti den bez horecek. Vzdycky, kdyz mu to vystoupalo tak zacal brecet. Bolely ho nohy a ruce, takze jsem ho krmika a nosila po byte. Porad je podezrele unaveny. Dost spi. Celou dobu kaslou a maji prisernou rymu, coz se zrovna moc nelepsi, protoze maji imunitu v haji. Nestovice vsude i na dost neprijemnych mistech. Pri mazani jecel jak silenec a trasl se zimou. Co kdyz je zamerne nakazite a oni si vytahnou cerneho petra a budou mit tezsi prubeh :think:?

Hold to budu muset risknout. Jsem si vědoma toho že můžou mít horší průběh, ale nějaké nemoci už jsem s holkama zažila a přežila. A než nechat malou naočkovat… A myslím že nejsem první ani poslední kdo je chce chytit záměrně

• Citovat
  • Upravit
751
31.3.22 21:37

@Adele0511 Nám taky. Syn má už 11let a pořád nic :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76025
31.3.22 21:39

@Adele0511 když měla dcera neštovice, sousedka si pro svého 4letého syna přišla vypůjčit dceřino tričko, aby to kluk dostal - nepodařilo se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2579
31.3.22 21:39

To jsou fakt lidi takoví skrblíci, že místo pár tisíc za očkování radši budou dítě ohrožovat? Abyste nemuseli očkovat proti spalničkám, taky radši děti necháte nakazit? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí