Někdo s ulcerózní kolitidou?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
381
21.9.17 18:41

Někdo s ulc.kolitidou?

Zdravím :)
Můj dotaz zní…
Je to někdo s kolitidou, komu byla aplikovaná biologická léčba (remicade)?
Léčím se s ní rok. ( mám ji cca 3) Momentálně jsem na remicade a moc mi to nezabírá. Už jsem uplně zoufalá ????
Potřebuji doma fungovat u mimča a ne a ne se to uklidnit. Jen jestli ještě můžu čekat zlepšení? Nebo kdy vám to zabralo? Na jak dlouho? Atd.. teď mě čeká 3.infuze :)
 Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
185
21.9.17 19:33

Ja mam UC a celkem těžkou formu. Remicade jsem měla a pomáhal mi, bohužel jsem na něj měla alergickou reakci. Pak jsem měla další dvě biologický, ale bez účinku. Teď mam další entyvio a možná mi to zabírá, ale ještě pořád jsem na kortikoidech, takže uvidim až je vysadim. Jestli se vydaří, budu nejšťastnější. Kortikoidy beru skoro v kuse asi šest let, a už mám celkem obavy aby mi to moc neškodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
22.9.17 00:57

Někomu pomáhá tradiční čínská medicína googli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
23.9.17 09:22

@janulikz jak moc máš to střevo zasažené?
Já ho mám úplně celé. Čím blíž k tenkýmu, tím horší to mám.
Je na prd.
A jak dlouho si byla na remicade než se projevilily ty al. reakce?
Držím pěsti, ať to zabere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
23.9.17 09:25

@maskovak něco na tom bude, ale

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
23.9.17 09:27

@maskovak něco na tom bude, ale mám z toho respekt.
Můj známej takhle vše vysadil a něčím podobným se zkusil léčit…skončil na JIP. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
24.9.17 04:55

Me se to porad presouva. Nejdriv jsem mela dolni cast a ted na sonu mi rikala ze mam zasazenej prostredek. Příště jdu na kolonoskopii, tak uvidi vic. Ja byla zrovna tehotna u toho remicadu a reakci jsem mela prave celkem pozde, az tak po paty infuzi, rikali ze je to neobvykly, ze reakce se projevi vetsinou driv.
Ja radsi zadny cinsky ani jiny postupy ted zkouset nebudu. Nechci zase skoncit v nemocnici. Mozna az deticky povyrostou, tak zacnu zkouset, ale ted bych si to nelajzla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
4.10.17 19:15

@Romca12345 musis ty sama zjistit co ti vyhovuje.mne pomohla syta a kaloricka strava, vcetne dortu a cokolad…kamarad ma dceru, te pomohlo jidlo z KFC, i kdyz ji ho zakazovali…preji klid a pohodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí