Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše:
Ale také o maminkách, a většinou velice hezkých!![]()
A navíc speciálně tato rubrika je o seznamování, takže problém v inzerátu nevidím.
Nenabízím se, jen tak mimochodem, aby bylo jasno
Jen se zastávám autora, že není ve špatné rubrice a na špatném webu ![]()
@Sunlight515 píše:
A navíc speciálně tato rubrika je o seznamování, takže problém v inzerátu nevidím.
Nenabízím se, jen tak mimochodem, aby bylo jasnoJen se zastávám autora, že není ve špatné rubrice a na špatném webu
Nikdo v něm nevidíme problém. Jen komentujeme. To můžem, ne? ![]()
@Floralys píše:
Mně přijdou tihleti loudilové divní. Chce si psát, ale psaný projev má průměrný, spíš slabší. Nezáživný, nemastný. A vzrušují ho starší ženy. Místo aby byl rád, že ještě může prohánět ty mladší.
Nemastný a prasečinky? To k sobě nejde.
@Sunlight515 píše:
Nenabízím se, jen tak mimochodem, aby bylo jasnoJen se zastávám autora, že není ve špatné rubrice a na špatném webu
Pozor! Ne vše je tu myšleno vážně!!
@pouzitychlap píše:
Nemastný a prasečinky? To k sobě nejde.
Ale jde. Ale to bys musel mít v hlavě i něco jinýho než ty… jatka. ![]()
Rozumím zdejším komentářům, popravdě sem ani nic moc jiného nečekal. Rozhodně se nebudu ospravedlňovat nebo omlouvat za to, že mě vzrušují zralé ženy, Každý á své chutě a také neříkám ostatním co je má a nemá vzrušovat. Co se týče plen a podobně, ano moc se v tom nevyznám, ale jelikož je xy druhů plen, předpokládám že vždy primárně u výběru záleží na tom, co si od toho dotyčná/dotyčný slibuje, jestli chce jednorázové, nebo jestli mu nevadí pratelné a podobně… Co se týče odbourání kojení tak opět nevím, nikdy sem se tím nezabýval, koneckonců chlap nekojí ale rozumím… Osobně si myslím, možná je to blbost a pak budu rád za opravu, že jde o psychický stav a je potřeba dítě nějakým způsobem zaměstnat, třeba fyzickou aktivitou aby si na kojení zkrátka „nevzpomnělo“ a předcházet tomu časným krmením a podobně? Jestli jsem napsal hovadinu tak se omlouvám ![]()
Jinak k ostatnímu, psal jsem vše v příspěvku upřímně, a za nic jsem se neschovával… ano… jsem po rozchodu a nevadí mi ani jednorázovka nebo milenecký vztah ale stejně tak mám upřímný zájem o kamarádky, o někoho s kým se dá zkrátka o čemkoliv si psát ve dne v noci a představte si, že mi nedělá problém si psát i o dětech a podobně… K tomu že to tu funguje jinak a mám napsat kolik dětí uživím a pak se uvidí, k tomu snad ani netřeba se vyjadřovat… Pokud vím, já nejsem otec a tudíž nemám absolutní povinnost živit a přispívat na cizí dítě. Hledám pouze kamarádku, případně se nebráním nezávazným schůzkám což si myslím, že je pro obě strany stejný obchod, když to řeknu takhle… a opravdu není jediný důvod abych v rámci kamarádství připlácel a staral se někomu o dítě… můj názor… Ale děkuji, alespoň jsou tu nějaké podněty k zamyšlení a diskuzi
@NightBoy píše:
Rozumím zdejším komentářům, popravdě sem ani nic moc jiného nečekal. Rozhodně se nebudu ospravedlňovat nebo omlouvat za to, že mě vzrušují zralé ženy, Každý á své chutě a také neříkám ostatním co je má a nemá vzrušovat. Co se týče plen a podobně, ano moc se v tom nevyznám, ale jelikož je xy druhů plen, předpokládám že vždy primárně u výběru záleží na tom, co si od toho dotyčná/dotyčný slibuje, jestli chce jednorázové, nebo jestli mu nevadí pratelné a podobně… Co se týče odbourání kojení tak opět nevím, nikdy sem se tím nezabýval, koneckonců chlap nekojí ale rozumím… Osobně si myslím, možná je to blbost a pak budu rád za opravu, že jde o psychický stav a je potřeba dítě nějakým způsobem zaměstnat, třeba fyzickou aktivitou aby si na kojení zkrátka „nevzpomnělo“ a předcházet tomu časným krmením a podobně? Jestli jsem napsal hovadinu tak se omlouvámJinak k ostatnímu, psal jsem vše v příspěvku upřímně, a za nic jsem se neschovával… ano… jsem po rozchodu a nevadí mi ani jednorázovka nebo milenecký vztah ale stejně tak mám upřímný zájem o kamarádky, o někoho s kým se dá zkrátka o čemkoliv si psát ve dne v noci a představte si, že mi nedělá problém si psát i o dětech a podobně… K tomu že to tu funguje jinak a mám napsat kolik dětí uživím a pak se uvidí, k tomu snad ani netřeba se vyjadřovat… Pokud vím, já nejsem otec a tudíž nemám absolutní povinnost živit a přispívat na cizí dítě. Hledám pouze kamarádku, případně se nebráním nezávazným schůzkám což si myslím, že je pro obě strany stejný obchod, když to řeknu takhle… a opravdu není jediný důvod abych v rámci kamarádství připlácel a staral se někomu o dítě… můj názor… Ale děkuji, alespoň jsou tu nějaké podněty k zamyšlení a diskuzi
Ach jo. To je materiál. Kdyby tě nějaká babka chtěla ubouchat vnadama. ![]()
@NightBoy píše:
Rozumím zdejším komentářům, popravdě sem ani nic moc jiného nečekal. Rozhodně se nebudu ospravedlňovat nebo omlouvat za to, že mě vzrušují zralé ženy, Každý á své chutě a také neříkám ostatním co je má a nemá vzrušovat. Co se týče plen a podobně, ano moc se v tom nevyznám, ale jelikož je xy druhů plen, předpokládám že vždy primárně u výběru záleží na tom, co si od toho dotyčná/dotyčný slibuje, jestli chce jednorázové, nebo jestli mu nevadí pratelné a podobně… Co se týče odbourání kojení tak opět nevím, nikdy sem se tím nezabýval, koneckonců chlap nekojí ale rozumím… Osobně si myslím, možná je to blbost a pak budu rád za opravu, že jde o psychický stav a je potřeba dítě nějakým způsobem zaměstnat, třeba fyzickou aktivitou aby si na kojení zkrátka „nevzpomnělo“ a předcházet tomu časným krmením a podobně? Jestli jsem napsal hovadinu tak se omlouvámJinak k ostatnímu, psal jsem vše v příspěvku upřímně, a za nic jsem se neschovával… ano… jsem po rozchodu a nevadí mi ani jednorázovka nebo milenecký vztah ale stejně tak mám upřímný zájem o kamarádky, o někoho s kým se dá zkrátka o čemkoliv si psát ve dne v noci a představte si, že mi nedělá problém si psát i o dětech a podobně… K tomu že to tu funguje jinak a mám napsat kolik dětí uživím a pak se uvidí, k tomu snad ani netřeba se vyjadřovat… Pokud vím, já nejsem otec a tudíž nemám absolutní povinnost živit a přispívat na cizí dítě. Hledám pouze kamarádku, případně se nebráním nezávazným schůzkám což si myslím, že je pro obě strany stejný obchod, když to řeknu takhle… a opravdu není jediný důvod abych v rámci kamarádství připlácel a staral se někomu o dítě… můj názor… Ale děkuji, alespoň jsou tu nějaké podněty k zamyšlení a diskuzi
Apropos, jak to, že nemáš povinnost přispívat na cizí dítě, když chceš žehlit s polovinou jeho rodičů? Ani sex není zadarmo. ![]()
@Floralys píše:
Apropos, jak to, že nemáš povinnost přispívat na cizí dítě, když chceš žehlit s polovinou jeho rodičů? Ani sex není zadarmo.
Tohle má očividně každý jinak
Sex není jednostranná záležitost a pokud by žena chtěla, tak to snad udělá ze své vlastní potěchy a touhy ne? Pokud by to dělala s cílem o finanční pomoc tak je to smutné, to se na mě nezlobte ![]()
Za prvé jsem nikde nepsal, že cílím na zadané, existují i matky samoživitelky, ženy které nemají partnera… Za druhé, napsal jsem že není mojí povinností přispívat, né že bych to neudělal a v tom je rozdíl…
@NightBoy píše:
Tohle má očividně každý jinakSex není jednostranná záležitost a pokud by žena chtěla, tak to snad udělá ze své vlastní potěchy a touhy ne? Pokud by to dělala s cílem o finanční pomoc tak je to smutné, to se na mě nezlobte
Za prvé jsem nikde nepsal, že cílím na zadané, existují i matky samoživitelky, ženy které nemají partnera… Za druhé, napsal jsem že není mojí povinností přispívat, né že bych to neudělal a v tom je rozdíl…
A nechtěl bys kotě, aby ti pak ještě udělala svačinu do kolbenky? ![]()
@Floralys píše:
A nechtěl bys kotě, aby ti pak ještě udělala svačinu do kolbenky?
Nemusíte si mě představovat jako sebe… Já ve svém věku bydlím ve vlastním, mám kvalitní práci a jsem soběstačný ![]()
@NightBoy píše:
Nemusíte si mě představovat jako sebe… Já ve svém věku bydlím ve vlastním, mám kvalitní práci a jsem soběstačný
Jak tak čtu, úplně soběstačný nebudeš. Tedy duševně.
Vyprávěj. Jsem jedno ucho. Sbírám veškeré životní zkušenosti a názory. Proto to tu celkem pečlivě pročítám.