Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj dámy, protože kolikrát tady čtu, jak třeba některá z Vás marně hledá partnera tak sem zkouším napsat, chtěl bych pomoct seznámit se mému kolegovi, je to férový a zajištěny chlap, 45 let, 183 cm a 100kg, holohlavý s prosedivělým tak jako motorkářským plnovousem, motorku má také, velkého psa, má rád steaky, legraci, je velkorysej a neřeší blbosti ani minulost a tak, dá se s nim jet na hory i sedět na gauci. Jen se neumí prostě nějak na ulici seznamovat. Rád by pokud možno štíhlou ženu, i s dítětem, tak 30-40 let. Pokud Vás to zaujalo pište mu prosím ****, rad všem odepíše ![]()
Edit adminem: smazán mail
Jestli má rád steaky nebo zmrzlinu je asi celkem jedno, ale není nikde ani zmínka o tom, odkud pan dotyčný je.
Trochu pochybuju že se bude chtít kamarádovi jezdit za sexem přes půl republiky. Tak zoufalej snad není.
@Austrike píše:
Ahoj dámy, protože kolikrát tady čtu, jak třeba některá z Vás marně hledá partnera tak sem zkouším napsat, chtěl bych pomoct seznámit se mému kolegovi, je to férový a zajištěny chlap, 45 let, 183 cm a 100kg, holohlavý s prosedivělým tak jako motorkářským plnovousem, motorku má také, velkého psa, má rád steaky, legraci, je velkorysej a neřeší blbosti ani minulost a tak, dá se s nim jet na hory i sedět na gauci. Jen se neumí prostě nějak na ulici seznamovat. Rád by pokud možno štíhlou ženu, i s dítětem, tak 30-40 let. Pokud Vás to zaujalo pište mu prosím na Xdudum@seznam.cz, rad všem odepíše
Nepiš za kolegu. Kdyby kolega chtěl, seznámí se.
Ježiš, ženy, nebuďte skeptické!
Odkaz tady na pána jsem hodila do té diskuse „nevím co dál, muži a samota“.
Kdo nehraje, nevyhraje a cesty Osudu jsou nevyzpytatelné. ![]()
@sirikit píše:
Ježiš, ženy, nebuďte skeptické!
Odkaz tady na pána jsem hodila do té diskuse „nevím co dál, muži a samota“.
Kdo nehraje, nevyhraje a cesty Osudu jsou nevyzpytatelné.
Ale pan fousatý nehraje. Proto nevyhraje.
@Russet píše:
Ale pan fousatý nehraje. Proto nevyhraje.
Ale jistě, že hraje. ![]()
Tadyhle dobrodivý Austrike si určitě založil profil na maminkovským webu, aby zvýšil pravděpodobnost seznámení volného spolehlivého férového kamaráda, tovíšžejo. ![]()
Aneb legendární „kamarádka švagrové babiččiny mlíkařky…“ ![]()
@sirikit píše:
Ale jistě, že hraje.
Tadyhle dobrodivý Austrike si určitě založil profil na maminkovským webu, aby zvýšil pravděpodobnost seznámení volného spolehlivého férového kamaráda, tovíšžejo.
Aneb legendární „kamarádka švagrové babiččiny mlíkařky…“
Já mám názor jednoznačný. Když si mladý chlap celkem k světu neumí SÁM najít ženskou, nezaslouží si ji. Přirozený výběr. Souloží jen to schopní. Jako ve lví smečce.
@Russet píše:
Já mám názor jednoznačný. Když si mladý chlap celkem k světu neumí SÁM najít ženskou, nezaslouží si ji. Přirozený výběr. Souloží jen to schopní. Jako ve lví smečce.
Zbytečně teoretizuješ.
Jeho věc, ne? ![]()
„Nikdy nikdy nikdy nikdy nikdy neřikej - to nejde.“
@Anonymní píše:
Podle mě se jedná o skinheada, který schani sex zadarmo.
Zatímco ty, chuděrko, za něj musíš platit, viď.
![]()
@Anonymní píše:
Taky bych použila anonym, kdybych neuměla napsat slovo shání.
@Anonymní píše:
Sex není nikdy zadarmo. Jen pokud je s manželkou nebo přítelkyní, tak je to výměnný obchod.
To on ví, ze jsem to sem za něj dával, mě to napadlo, to sem napsat, když jsem si tu pročítal diskuse. A je z Prahy 9, to jsem zapomněl napsat, to se omlouvám
@Anonymní píše:
Podle mě se jedná o skinheada, který schanisex zadarmo.
Proto anonym vidˇ?
Asi budeš pěkná zoufalka, když napíšeš takovej blábol o někom, koho ani neznáš.
@arinecka píše:
Proto anonym vidˇ?Asi budeš pěkná zoufalka, když napíšeš takovej blábol o někom, koho ani neznáš.
To je křiku pro jednoho holohlavýho vousáče. ![]()