Někdo z UL?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Někdo z UL?
Ahojky, chci se zeptat není tu někdo s UL? Chtěla bych chodit s malou plavat a nevim jestli tu něco takového je..A ještě jestli nevíte od kdy bysme mohli vzít prcka s přítelem sami plavat? Jsou jí tři měsíce.. Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky, máma chodila se ségrou sem
je to už od tří měsíců http://www.peknyden.cz/…by-club-ymca
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Plavat muzete s malou v Usti v Delfinku. Je to vedle jesli na Severni terase (MEZNI ULICE). Ale s takhle malou holcickou pujdete nejprve do vanicek. Plavani kojencu je od pul roka. A s miminkem bych urcite nikam do velkeho bazenu nechodila.
Tady je odkaz www.jeslicky.cz/informace.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jesličky doporučuji
Paní instruktorka je moc milá, i zaskočí, když má maminka třeba menses, my tedy na plavčo už nechodíme, na můj vkus tam byla docela zima, ale do herničky, na cvíčo a do předškoláčku ano a malé se tam moc líbí
Ještě dám tip na děčínský akvapark, miminka tam „plavou“ ve slané vodě, ale podrobnosti nevím. Jinak sama jsem se s malou odvážila poprvé až skoro ve dvou letech a také jezdíme do Děčína, na Klíši je to bída.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ok, moc děkuju, mrknu na to
Taky jsme přemýšleli o tom DC, Klíše je hrozný, tam bych nevlezla snad už ani sama, po tom co slýchám :/To cvíčo jsem taky chtěla, myslim že je tu Srdíčko neba snad Sluníčko, ted si nejsem jistá..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Srdíčko v Churchilce. Ale v jesličkách je fajn, že tam je v ceně cvíča hodina zdarma v herně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit