Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, mám prosbu, je tu někdo z Vimperku? Jedeme v sobotu na jednodenní výlet do Vimperku, resp. dcera tam jede na soutěž mažoretek. Chci se tam trošku projít, tak mi prosím poraďte, co by stálo za to. Nejlépe něco poblíž zimního stadionu, kde se koná ta soutěž. Nebudu mít moc času, ale ráda bych se někam podívala. A pak bych byla ještě ráda, kdybyste mi doporučili nějakou dobrou hospůdku, pizzerii, kde bychom si mohli dát obídek. Předem díky.
Ahoj, tak na krátkou procházku bude nejlepší trasa podél Volyňky a přes park, akorát se tady chystá pouť, takže tam možná bude dost lidí a hluk. Pouť je sice až ten další víkend, ale spoustu atrakcí už mají postavených, tak myslím, že částečně to bude fungovat. Nebo se dá jet po silnici na Vodník, to je sportovní areál nad Vimperkem, ale to je dost kopec.
Co se týče hospody, tak jedna je u zimáku, ale to je takový zakouřený pajzl, nicméně se zahrádkou. Dřív tam dobře vařili, pak to bylo nějakou dobu zavřený a od té doby jsem tam nebyla, takže nevím jak je to s jídlem teď. Potom naproti zimáku je nově otevřená pizzerie, má jí nějaký Ital s českou manželkou, jmenuje se to Ristorcafé Solento a vaří tam dobře. Myslím, že mají i internetový stránky, tak můžeš dopředu kouknout na jídelníček.
Podivat se muzes na zamek ( spise pekny vyhled, není tam zadna expozice, pouze muzeum ), po ceste na zamek arboretum. Jinak najis se i v hotelu Zlata hvezda ( od zimaku smerem do kopce, ve meste pak ještě pizzerie Marco nebo na výpadovce na Strazny restaurant Ama ci hotel Terasa. Vimperk je malej, všechno tak do 15 minut chuze.
Holky, zatím moc díky, jdu to všechno prohlédnout na internet. Díky za tipy a doporučení.
Ahojky, obnovuji tema.. budeme se stehovat pobliz Vimperka, a tak jsem se chtela zeptat zda je tu nekdo kdo bude hlasit sve ditko ted do skolky na rok 2018/2019?? Ve Vimperku? A jestli by jste mi doporucili detskeho lekare/ lekarku? A treba se seznamit? Dekuji a hezke pondeli.. ![]()
Ahojky, já bydlím kousek od Vimperka, ale děti už mám velke.Ale kdybys cokoliv potřebovala, klidně písní do zpráv
Mám kamarádky s malýma dětma, které bydlí přímo ve Vimperku
@Macik555 ahoj, já jsem z Vimperka. Ve školce mám obě dcery, mladší nastupovala ve 2 a čtvrt, takže nejspíš ještě zůstane v první třídě. Do které školky budeš dítko hlásit? Co se týče pediatra my chodíme (minimálně) k MUDr. Řezníkové, je tu jediná relativně mladá, ostatní už jsou téměř důchodového nebo důchodového věku, pak ještě asi 2× týdně tu je MUDr. Gregora, ten dojíždí ze Strakonic, kde je primář na dětském oddělení. Jestli máš ještě nějaké dotazy tak se klidně ptej, klidně i SZ.