Průjem a neklidné miminko?

141
21.5.24 15:06

Neklidne miminko? Průjem

Ahoj holky jdu si pro radu před třemi dny jsme byli s malým v nemocnici na pozorování jelikož měl vysoké teploty bez žádných příznaků rýma, kašel atd… Horečky trvaly jen jeden den. Vysledky byli všechny v pořádku tak nás poslali domu. Malému jsou dva měsíce. Nyní máme takový problém malý je neklidný nemůže usnout nejspíše ho trápí bříško je na UM Kendamil…Pije heřmánkový caj a mléčko bez problémů občas něco nechá Je bez teplot když jsem mu měřila teplotu samozřejmě se vykakal ale spíš z něho vyšla jen voda takže nejspíš průjem? Taky se nám stává ze vypije mlicko a pak se pozvraci ale jde to vážně proudem nestává se to často 1-2× týdne právě většinou když ho trápí to bříško. Myslíte ze toto způsobuje UM mám ho třeba zmenit? Také docela dost slinta..je tu někdo kdo měl takový problém? Budu rada za pomoc :nevim: Naše dr. říkala ze všechny miminka trápí bříško je se vším hned hotova(hledáme nového lékaře ) Já už si vážně nevím rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1858
21.5.24 15:54

Mlékem to určitě být může, taky mu třeba nesedí hermankvy caj. Můj syn od narození má průjem o bolení briska po fenklu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
21.5.24 16:15

Může to být čímkoliv… Můžete zkusit změnit mléko i čaj… Jinak náš malý byl neklidný a měl průjem když měl covid asi ve stejném věku. Trvalo to 14 dní.
A bříško ho trápilo jinak taky. Ale běžně průjem neměl. To až pak když rostl první zub.
Já taky furt řešila, že to není možný a že musí něco pomoct. Ale opravdu pomůže hlavně čas.
Jakmile dozraje trávicí soustava a začne se víc hýbat bude to ok.
Ještě bych doporučila laktobacily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35787
21.5.24 16:31

Průjem je nad 10 stolic za den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
22.5.24 19:03

Zkuste nedávat čaj a zavést probiotika (počítejte ale alespoň 14 dnů než zaberou). A také virbucol - jen nedávejte těsně před nočním spánkem, nechte mu prostor ještě na kakani, pokud by poté potřeboval.

Můžete zkusit Kendamil Comfort (antirefluxní) značku bych vyměnila případně později, muže vám to nadelat ještě větší paseku.

Ten čaj mu ještě naředí obsah žaludku, muže podporit blinkání. Není treba zatím dávat jiné tekutiny než mléko, dokud nezavedete prikrmy anebo nebudou opravdu tropy.

Prujem muže být ještě dozvuk horečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky