Neklidné spaní u miminka

38
6.1.16 11:26

Neklidne spani u miminka

Ahoj maminky, nevím si rady se svou 4 měsíční holčičkou, z ničeho nic začala odmitat postýlku, kde předtím krasne usinala a spala v noci az 8 hodin klidnym spánkem. Ted mame kazdy vecer hodinovou scenu, kdy ji nakonec ukladam vyrvanou do postylky, ale celou noc je neklidna pláče ze spani. Jedine, co ji pak uklidni je kojeni v posteli, kdy konecne usne.. Jsem bezradna, protoze ji nechci navyknout na spaní s nami v posteli, ale ty nocni place po cca 2h jsou k nesneseni.. Nemate prosim nekdo radu-zkušenost, jak z toho ven? :think:
Dekuju
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
196
6.1.16 11:34

A jak dlouho to trva? Ja teda mela taky nespavce, ale vetsinou nejake razantni zhorseni nastalo vzdycky z nejakeho duvodu, hlad pri spurtu, zuby, byla ji zima… nemuze to byt necim takovym? A nebo proste „dostala rozum“ a zjistila, ze spani v posteli u kojeni je lepsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
6.1.16 11:44

No nevím proc necháváte řvát miminko dvě hodiny??? Má právo na svoji matku. Kontakt s vámi. Napadlo vás že se asi bojí??? Poznává svět, má nové vjemy.. nepočítala jste snad že bude spát celou noc celý život? Neodmítejte jí. Nemusite s ní skakat na míči, pochovat, nakojit…netrapte to nebohé miminko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
6.1.16 11:51

@Pelikanka taky si pockam na rady, taky mame 4 mesicni a jako bys mluvila o Ni. Ukladame v 19 h do postylky.do 21 h rve…prijde pritel ,utisit.Rve jeste vic. Prijdu ja, rve taky. Vezmu na ruce -je hrobovy ticho. Dam zpatky do postylky -rve. Vezmu si ji k sobe do postele -usne. Ale taky nechci aby spala s nama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
6.1.16 11:54

Bože. chudáci děti, počkejte až jim porostou zuby, budou nemocní, to je snad uklidníte.
Takhle malé miminko má být s matkou. Má spousti času učit se spát samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
6.1.16 11:55

@BabyBella :roll: jeden zub uz mame 8) a v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
6.1.16 12:01

@Dojcanis no pockejte na dalsi, jeden zub nevypovida o vsech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
6.1.16 12:02

@spirunka jasne,to je mozne. Ale kazdo mimco to snasi jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
6.1.16 12:05

@Pelikanka a je tak velky problem mit miminko u sebe kdyz je tak spokojene? Treba ji neco trapi a jedinne u Vas se uklidni. Ja teda nejsem zastancem toho, ze by mimco nemelo spat spolecne s mamou, vsak se to odnauci. A mate postylku hned vedle sebe a dole bocnici? Tak spi ve sve postylce a pritom ho muzete hladit, drzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
6.1.16 12:09

Já měla taky nespavce. Budil se kažkou hodinu. Zhoršení bylo vždy jak píše @efka127, to se budil po 15-30min celou noc. V postýlce jsem ho nenechala vyřvat k usnutí nikdy. Častokrát jsem ho měla na ruce celou noc a já sama nespala vůbec. Sám ve své postýlce neusnul nikdy. Vždy jsem ho uspala a pak dala do postýlky. Dlouho jsem ho nechtěla brát k nám, pak jsem ale ke spokojenosti náš všech vyměkla a začal spát s námi v posteli, kolem 1 roku. Je to nesrovnatelně lepší, vyspí se manžel, já i malý. Celou noc začal spát až teď nedávno, jsou mu 2roky a začínám ho učit spát samotného v pokojíku protože budeme mít druhé mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
6.1.16 12:13
@BabyBella píše:
No nevím proc necháváte řvát miminko dvě hodiny??? Má právo na svoji matku. Kontakt s vámi. Napadlo vás že se asi bojí??? Poznává svět, má nové vjemy.. nepočítala jste snad že bude spát celou noc celý život? Neodmítejte jí. Nemusite s ní skakat na míči, pochovat, nakojit…netrapte to nebohé miminko!

Zakladatelka píše, že pláče CO DVĚ HODINY a ne DVĚ HODINY :P Lépe číst, méně kritizovat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3662
6.1.16 12:18

@Lutonka a jeste na nas rve :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
6.1.16 12:21

Ja ji nenechavam rvat 2h, to někdo spatne pochopil, utisim ji bud v postýlce nebo na ruce a spi dal, ale cele se to pak opakuje po cca 2h prakticky celou noc, az usne pri kojeni.. Nejsem zadna krkavci matka, s malou se mazlim a hraju cely den a je to uzasne usmevave mimco! Doted spala klidne sama v postýlce, prakticky od 2mesice celou noc a ted najednou se vrti, krouti a place ze spani, aniz by se probudila, nebo se vzbudi a place taky.. S tim si nevim rady, co se stalo a jak ji pomoci? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
6.1.16 12:21

Vždyť je to malé miminko a chce a bezpečí, což je máma. Vzala bych ji k sobě, pokud tak usne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
6.1.16 12:22

Ja ji nenechavam rvat 2h, to někdo spatne pochopil, utisim ji bud v postýlce nebo na ruce a spi dal, ale cele se to pak opakuje po cca 2h prakticky celou noc, az usne pri kojeni.. Nejsem zadna krkavci matka, s malou se mazlim a hraju cely den a je to uzasne usmevave mimco! Doted spala klidne sama v postýlce, prakticky od 2mesice celou noc a ted najednou se vrti, krouti a place ze spani, aniz by se probudila, nebo se vzbudi a place taky.. S tim si nevim rady, co se stalo a jak ji pomoci? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí