Několikrát zrušený prodej!

901
11.6.14 11:00

Několikrát zrušený prodej!

Ahoj holky :)

stalo se vám, že něco prodáváte na internetu a jednu věc vám někdo asi 5× už odřekl?,když mělo dojít na placení??Grrrrrr já už jsem z toho fakt naštvaná :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1011
11.6.14 11:07

Ano, stalo a nekolikrat..nebo rezervuji, a pak ticho po pesine…:@

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
11.6.14 11:07

Ne, nestalo a byla bych taky pěkně na**aná :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
mončís
11.6.14 11:08

Tak se mi to už stalo, a bohužel musím po pravdě přiznat, že i já jsem musela zrušit objednávku. Občas se stane, že přijdou nečekaně výdaje :(

• Citovat
  • Upravit
66815
11.6.14 11:11

Jo, jsou lidi, kteří se vyptávají na různé podrobnosti, chtějí vše přeměřit… A pak ticho po pěšině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
11.6.14 11:15

Už mě to fakt štve!!Už 6× se mělo platit za zboží a zas nic, paní nedřív nezavolala a pak posunula termín tak čekám a dnes jí píšu a napíšu jí sem hodnocení negativní ať se to nestane znovu někomu jinému. Fakt jsem vytočená :( Kdyby aspoň každej napsal sám, ale ne to musíte volat a psát vy :zed: :zed: :zed: holky jak přistupujete na novej prodej??Já už jsem znechucená fakt a nevím jestli někomu pak čekat s termínem :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
11.6.14 11:16

To jako ten stejný zájemce 5× odřekl? To bych na něho už ani nereagovala :zed: :zed: :zed:

Pokud to byl, ale pokaždé někod jiný, tak je to smůla :? taky se mi stalo, že se někdo ozval a pak si to rozmyslel. N druhou stranu, já taky občas napíšu, zeptám se na podrobnosti a pak třeba nemám zájem (ale zase vždy napíšu, děkuju nechci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
11.6.14 11:17

@Hr4sek22
mě povídej, kdyby aspoň každá napsalaale to nééé prostě čekaj až se ozvu já :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
11.6.14 11:19

@subsomi
6× někdo jiný. Ale ty se zeptáš a odpovíš, že nemáš zájem poděkuješ pozdravíš, ale mě se nedostalo ani poděkování ani pozdravu ;) ale ty nejsi před prodejem, což znamená že si vyměníš č. ú. atp a pak odřekneš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
11.6.14 11:20
@aneta.ji píše:
@Hr4sek22
mě povídej, kdyby aspoň každá napsalaale to nééé prostě čekaj až se ozvu já :pocitac:

Tak nastavte pravidla: Na platbu čekám 5 pracovních dní, pak vracím zpět do prodeje. Bankovní převod je do 2 dnů, platba poukázkou trvá 3 dny. Vážně jsem už otrlá, ale taky se mi stalo, že jsem kvůli osobnímu předání kočárku stála na smluveném místě zbytečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
11.6.14 11:22

@aneta.ji Mně se zase často stává, že něco chci, dám, že mám zájem, prodejce mi napíše, že pošle údaje ohledně platby, pár dnů nic a pak, že se omlouvá, ale zboží už nemá a já mezitím propásnu něco jinýho mezi čím jsem se taky rozhodovala :x nakonec nemám nic a nadávám :lol: Kdybych věděla, že to nemůžu zaplatit tak bych se o zboží nehlásila :roll: Ale taky je fakt, že někdy přijdou nečekaný výdaje a člověk za to nemůže.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
901
11.6.14 11:23

@blecha72
to jako fakt??a dotyčná se neozvala?? 8o to fakt není možný jak jsou ty ženský nezodpovědný a přitom zavolat či napsat je tak složité :( Asi máte pravdu jdu to napsat :cert: nezodpovědnost vládne světem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
11.6.14 11:25

@Hr4sek22 neříkám,že se nestane, že příjdou výdaje, sama to znám, ale buď mám hodnocení a ten člověk počká a já píšu vždycky když odesílám platbu a když příjmu balíček. Navíc když se mi stanou nečekané výdaje a vím, že něco mám zaplatit, tak píšu že se stalo to a to jestli by byl ten člověk ochotný a počkal mi ;) jenže to je to co spousta lidí nezná a neumí:Dobrý den, děkuji, prosím atp…to se mi taky stalo :D něco jsem objednala a potom ticho a slečna psala že už to nemá že to prodala :D to jsem zuřila :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.6.14 11:25
@blecha72 píše:
Jo, jsou lidi, kteří se vyptávají na různé podrobnosti, chtějí vše přeměřit… A pak ticho po pěšině.
:lol: njn, asi zjistili, že jim rozměry nepasují. To je celkem pochopitelné, ale pětkrát odřeknout koupi - to bych se nas.rala též.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
11.6.14 11:26

@Gina108
už jsem to psala výš. stačí byčejné děkuji za ochotu ale nesedí rozměry či něco podobného, ale ono stačí napsat, pak čekáte a propásnete prodej někomu jinému ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí