Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky ![]()
stalo se vám, že něco prodáváte na internetu a jednu věc vám někdo asi 5× už odřekl?,když mělo dojít na placení??Grrrrrr já už jsem z toho fakt naštvaná
![]()
Ano, stalo a nekolikrat..nebo rezervuji, a pak ticho po pesine…:@
Tak se mi to už stalo, a bohužel musím po pravdě přiznat, že i já jsem musela zrušit objednávku. Občas se stane, že přijdou nečekaně výdaje ![]()
Jo, jsou lidi, kteří se vyptávají na různé podrobnosti, chtějí vše přeměřit… A pak ticho po pěšině.
Už mě to fakt štve!!Už 6× se mělo platit za zboží a zas nic, paní nedřív nezavolala a pak posunula termín tak čekám a dnes jí píšu a napíšu jí sem hodnocení negativní ať se to nestane znovu někomu jinému. Fakt jsem vytočená
Kdyby aspoň každej napsal sám, ale ne to musíte volat a psát vy
holky jak přistupujete na novej prodej??Já už jsem znechucená fakt a nevím jestli někomu pak čekat s termínem
![]()
To jako ten stejný zájemce 5× odřekl? To bych na něho už ani nereagovala
![]()
Pokud to byl, ale pokaždé někod jiný, tak je to smůla
taky se mi stalo, že se někdo ozval a pak si to rozmyslel. N druhou stranu, já taky občas napíšu, zeptám se na podrobnosti a pak třeba nemám zájem (ale zase vždy napíšu, děkuju nechci).
@Hr4sek22
mě povídej, kdyby aspoň každá napsalaale to nééé prostě čekaj až se ozvu já ![]()
@subsomi
6× někdo jiný. Ale ty se zeptáš a odpovíš, že nemáš zájem poděkuješ pozdravíš, ale mě se nedostalo ani poděkování ani pozdravu
ale ty nejsi před prodejem, což znamená že si vyměníš č. ú. atp a pak odřekneš ![]()
@aneta.ji píše:
@Hr4sek22
mě povídej, kdyby aspoň každá napsalaale to nééé prostě čekaj až se ozvu já
Tak nastavte pravidla: Na platbu čekám 5 pracovních dní, pak vracím zpět do prodeje. Bankovní převod je do 2 dnů, platba poukázkou trvá 3 dny. Vážně jsem už otrlá, ale taky se mi stalo, že jsem kvůli osobnímu předání kočárku stála na smluveném místě zbytečně
@aneta.ji Mně se zase často stává, že něco chci, dám, že mám zájem, prodejce mi napíše, že pošle údaje ohledně platby, pár dnů nic a pak, že se omlouvá, ale zboží už nemá a já mezitím propásnu něco jinýho mezi čím jsem se taky rozhodovala
nakonec nemám nic a nadávám
Kdybych věděla, že to nemůžu zaplatit tak bych se o zboží nehlásila
Ale taky je fakt, že někdy přijdou nečekaný výdaje a člověk za to nemůže.. ![]()
@blecha72
to jako fakt??a dotyčná se neozvala??
to fakt není možný jak jsou ty ženský nezodpovědný a přitom zavolat či napsat je tak složité
Asi máte pravdu jdu to napsat
nezodpovědnost vládne světem.
@Hr4sek22 neříkám,že se nestane, že příjdou výdaje, sama to znám, ale buď mám hodnocení a ten člověk počká a já píšu vždycky když odesílám platbu a když příjmu balíček. Navíc když se mi stanou nečekané výdaje a vím, že něco mám zaplatit, tak píšu že se stalo to a to jestli by byl ten člověk ochotný a počkal mi
jenže to je to co spousta lidí nezná a neumí:Dobrý den, děkuji, prosím atp…to se mi taky stalo
něco jsem objednala a potom ticho a slečna psala že už to nemá že to prodala
to jsem zuřila ![]()
@blecha72 píše:
Jo, jsou lidi, kteří se vyptávají na různé podrobnosti, chtějí vše přeměřit… A pak ticho po pěšině.
@Gina108
už jsem to psala výš. stačí byčejné děkuji za ochotu ale nesedí rozměry či něco podobného, ale ono stačí napsat, pak čekáte a propásnete prodej někomu jinému ![]()