Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Hr4sek22 píše:
@aneta.ji Když jsem byla těhotná, vybírala jsem kočár. Našla jsem ten, kterej jsem hledala. Paní ho prodávala jen měsíc používanej jako novej a za půlku, tak jsme se dohodly, já jsem poslala peníze na účet a pak mi o tři dny později psala mail, že peníze posílá zpět.. protože kočár prodala dnes ráno známé![]()
![]()
Tak ještě klika, že je vrátila ![]()
@blecha72 Jenže ona ten kočár prodala až poté co jí přišly odemě peníze na účet. Já ho koupila, zaplatila a ona ho prodala o tři dny později ráno své známé. Sice se strašně omlouvala, ale já se musela jít uklidnit ven na vzduch ![]()
@Gina108 Jo, to je jediný štěstí.. že nesbalila peníze a nezrušila si i mail tak jako nám to udělala jiná ženská se záclonama ![]()
@Hr4sek22
jsme se divila
…no já už taky budu řešit vše. Musej si uvědomit, že peněz nemá nikdo nikdy dost
![]()
Já prodávám na fleru a ze začátku jsem mela snahu, když někdo poprosil o posláni na dobirku, vyjít mu vstříc… Ale několik nevyzvednutych balíčku me z toho rychle vyléčilo. Na dobirku už ne! A vymluvy, že nemají účet neberu.. Muzou mi peníze na účet přece poslat i poštovní poukazkou… ![]()
Ale stále se setkávám se zakaznicemi typu „mrtvý brouk“, které si naobjednaji kde co, ale to je z jejich strany poslední krok, platba nikde a na zprávy nereagují… ![]()
Mně se častokrát stane, že někdo píše, jak šiju krásné věci, že by chtěl to a to a pak už se neozve. Občas po pár dnech napíšu a někdo se chytí, ale někdo už neodpoví.
Stalo se mi to ![]()
A asi brzo zas stane ![]()
Paní psala, že pošle penízky v úterý, kde nic, tu nic…normálně mažu inzerát, až když jsou peníze na účtě…