Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezký den,
ráno jsem se nemohla přihlásti z mobilu na profil. Heslo prostě nefungovalo. Naštěstí jsem byla přihlášená na stolním PC, kde jsem si změnila heslo.To staré nefungovalo nikde. Čím to může být?
Zdravím,
co přesně systém hlásil? Neplatné heslo?
Nejčastěji to bývá (ne)zapnutou klávesou Caps Lock.
Monika
Díky, ano, neplatné heslo.Byla jsem přihlášená na stolním PC, kde jsem měla pozměněný mail, ten jsem si upravila a nechala poslat nové heslo. Nechápu, jak toto je možné. Nicméně je to již vyřešené..
@admin
Zdravím, mám problém. Nejde se mi přihlásit na stolním PC. Caps Lock je v pořádku. Ani mi to neukazuje špatně zadané heslo. Prostě se mi jen stránka pro přihlášení načtení znovu s nevyplněnými údaji…???
Teď jsem na mob. ![]()
edit: Á, už to jde, ale musela jsem zadat „přihlaš se trvale“ ![]()
No nevadí, aspoň, že tak… ![]()
@Cmochy píše:
@admin
Zdravím, mám problém. Nejde se mi přihlásit na stolním PC. Caps Lock je v pořádku. Ani mi to neukazuje špatně zadané heslo. Prostě se mi jen stránka pro přihlášení načtení znovu s nevyplněnými údaji…???
Teď jsem na mob.edit: Á, už to jde, ale musela jsem zadat „přihlaš se trvale“
No nevadí, aspoň, že tak…
měla jsem úplně to samé tak jsem ráda že si to sem napsala a já se mohla přihlásit ![]()
@ElisabethaElsa píše:
měla jsem úplně to samé tak jsem ráda že si to sem napsala a já se mohla přihlásit
Takže chyba nebyla na našich přijímačích…
![]()
Uf, to se mi ulevilo. Já se nemohla přihlásit už včera. Povedlo se až teď. ![]()
@Cmochy píše:Úplně to samé, bez „přihlásit trvale“ to nefungovalo.
@admin
Teď jsem na mob.edit: Á, už to jde, ale musela jsem zadat „přihlaš se trvale“
No nevadí, aspoň, že tak…
Zdravím,
děkujeme za nahlášení i dobrý tip.
Od rána pracujeme na vyřešení a mám zprávu, že už by přihlašování mělo fungovat i bez trvalého přihlášení. Je tomu tak?
Hezký den,
Monika
Mě to taky nešlo, píše to po zadání jména i hesla „pro vstup na svůj profil se musíte přihlásit“
![]()
po zadání jako trvalé přihlášení mě to teda teď přihlásilo, ale bez toho to stále nejde.
Stále se bez „přihlaš trvale“ nepřihlásím, což je nevýhodné, pokud bych se přihlašovala třeba v práci z počítače.
Hlásím, že se stále nelze přihlásit bez zatržení trvalého přihlášení. Jsem na pracovním kompu, vždy to bylo bez potíží, až dnes to prošlo teprve s trvalým přihlášením.
@admin Zdravím, konečně jsem se přihlásila, ale byl to tedy velký boj. Psala jsem i email.. Vůbec se mi nešlo přihlásit. Zadala jsem profilové jméno i heslo správně a vždycky se mi to vymazalo a napsalo mi to : Pro vstup na profil je nutné se přihlásit ![]()
Navíc tedy nechápu, když jsem offline, jak je možné, když jsem se podívala na svůj profil jakože neregistrovaná, tak tam byly že jsem online? Jak je toto možné??
Děkuji za odpověď
@jaja85 píše:
Mě to taky nešlo, píše to po zadání jména i hesla „pro vstup na svůj profil se musíte přihlásit“![]()
po zadání jako trvalé přihlášení mě to teda teď přihlásilo, ale bez toho to stále nejde.
a taky když jsi se podívala na svůj profil, tak jsi tam měla že jsi přitom online? I když jsi byla offline? Já právě jo a přitom jsem vůbec přihlášená nebyla ![]()
Zdravím všechny maminky,
po dlouhé analýze se snad konečně našemu programátorovi povedlo problém s přihlašováním vyřešit ![]()
Pokud Vám ani nadále přihlašování nebude fungovat, napište své potíže na info@emimino.cz,
děkuji a přeji pěkný den
,
admin Josefina