Nemá někdo Pediacel?

2282
31.10.16 15:54

Nemá někdo Pediacel?

Dobry den, dnes mi doktorka oznamila, ze Pediacel opet neni a uz nebude. Nemate prosim vas nekdo davku, kterou nevyuzijete, treba i ulozenou u doktorky? Potrebuji pro syna posledni davku. Bohuzel jsem si ji nekoupila dopredu :(. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
166
1.11.16 21:32

My jsme čekali na poslední přeočkování, v srpnu jsem psala výrobci a sdělil mi, že už normálně je, tak ho doktorka objednala a naočkovala. To je teda fakt divný, jestli už zase není a nebude, až se začínám bát, čím jsem to děti nechala naočkovat… Tak se zeptejte taky u výrobce, na stránkách mají mail, odpověděli asi do dvou dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
2.11.16 19:59
@ivik99 píše:
Dobry den, dnes mi doktorka oznamila, ze Pediacel opet neni a uz nebude. Nemate prosim vas nekdo davku, kterou nevyuzijete, treba i ulozenou u doktorky? Potrebuji pro syna posledni davku. Bohuzel jsem si ji nekoupila dopredu :(. Dekuji

Dobrý den, nejspíš už tu informaci máte, ale pro jistotu. Pokud jste rozočkovaní, Pediacel je stále dostupný (alespoň předevčírem byl) u distributora JK Trading. Může Vám ho objednat kterákoliv lékárna. Mně to aspoň takhle lékárny nabízely. Ale ověřují si prý tu rozočkovanost. Poslední dávky Pediacelu, které jsou prý v ČR momentálně k dispozici se už poskytují pouze na objednávku přes lékárnu a rozočkovaným pacientům. Tak přeji hodně zdaru. Věřím, že to klapne a doočkujete! (a hlavně bez reakcí) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
7.11.16 00:27

Příjemný den přeji.
Myslíte, je možné sehnat Pediacel, když rozočkovaní nejsme?
Moc děkuji za reakci.
 Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
7.11.16 20:12

Dobrý večer. Můžete to určitě zkusit. Mně poradili zkusit, jestli nemá nějaká lékárna skladovou zásobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek