Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobry den, dnes mi doktorka oznamila, ze Pediacel opet neni a uz nebude. Nemate prosim vas nekdo davku, kterou nevyuzijete, treba i ulozenou u doktorky? Potrebuji pro syna posledni davku. Bohuzel jsem si ji nekoupila dopredu
. Dekuji
My jsme čekali na poslední přeočkování, v srpnu jsem psala výrobci a sdělil mi, že už normálně je, tak ho doktorka objednala a naočkovala. To je teda fakt divný, jestli už zase není a nebude, až se začínám bát, čím jsem to děti nechala naočkovat… Tak se zeptejte taky u výrobce, na stránkách mají mail, odpověděli asi do dvou dnů.
@ivik99 píše:
Dobry den, dnes mi doktorka oznamila, ze Pediacel opet neni a uz nebude. Nemate prosim vas nekdo davku, kterou nevyuzijete, treba i ulozenou u doktorky? Potrebuji pro syna posledni davku. Bohuzel jsem si ji nekoupila dopredu. Dekuji
Dobrý den, nejspíš už tu informaci máte, ale pro jistotu. Pokud jste rozočkovaní, Pediacel je stále dostupný (alespoň předevčírem byl) u distributora JK Trading. Může Vám ho objednat kterákoliv lékárna. Mně to aspoň takhle lékárny nabízely. Ale ověřují si prý tu rozočkovanost. Poslední dávky Pediacelu, které jsou prý v ČR momentálně k dispozici se už poskytují pouze na objednávku přes lékárnu a rozočkovaným pacientům. Tak přeji hodně zdaru. Věřím, že to klapne a doočkujete! (a hlavně bez reakcí) ![]()
Příjemný den přeji.
Myslíte, je možné sehnat Pediacel, když rozočkovaní nejsme?
Moc děkuji za reakci.
Janina
Dobrý večer. Můžete to určitě zkusit. Mně poradili zkusit, jestli nemá nějaká lékárna skladovou zásobu.