Stále se cítím přejedená, 14. týden těhotenství

1.5.25 20:57

Nemám pocit hladu

Zdravím jsem 14 tt těhotenství a nemám vůbec žádný chutě a cejtim se furt plná, jak kdybych se přejedla a přitom za den sním jen trochu a stačí mi to. Poslední dobou mám tlaky pod břichem spíše takové tvrdnutí. Mám už dvě děti dva klučiny :) a při nich jsem problém jíst neměla vše v normálu. Na gynekologii jdu až 15cteho května tak bych se potřebovala zeptat jestli jste měla některá taky stejný problém nebo jsem vadná já, :think: jinak tenhle problém mám už od 8 tt těhotenství. 😔 děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
227
1.5.25 21:03

Měla jsem to stejně, celé první těhotenství, do jídla jsem se vyloženě musela nutit, fakt co 2 hodinky nastavený časovač a dávala jsem si svačinku, kousek buchty, ovoce, chleba, cokoliv, co jsem byla ochotná pozřít v ten moment. Ale takový ten typický pocit jako „mám hlad“ jsem za celé těhotenství měla tak 3×, jinak jsem ze sytosti přešla rovnou do nevolnosti z hladu. Teď ve druhém beru od začátku Xonveu a je to lepší, obsahuje myslím vitamín B6 a ten podporuje chuť k jídlu, takže jakžtakž na něco chuť mám (hlavně teda na sladké, ovoce a jogurty a cokoliv mraženého), ale ten typický „hlad“, co si pamatuju mimo těhotenství to úplně není🤔 Divná nejsi, po porodu se to pak srovná, naštěstí, ale taky jsem z toho byla mimo🙈 když jsem pak měla po porodu poprvé vyloženě hlad, normálně jsem oslavovala🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.25 21:34

@Daisy98 Tak to jsem ráda že nejsem tedy sama :) a ty léky jsou na predpis nebo volně prodejný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
1.5.25 21:51
@Romana Radošova1 píše: Více

Jsou na předpis a docela drahé, primárně na těhotenské nevolnosti, ale tu B6 jsem posledně brala i po konzultaci s doktorkou samostatně🤔 Ale ve výsledku mi fakt nejvíc pomohlo prostě jíst, i když jsem neměla chuť a těch 9 měsíců to prostě přežít🙈 ale už jsi daleko, 14tt je pěkné, mně se to zlepšilo tentokrát kolem 17tt, tak snad to budeš mít stejně. Teď už jenom čekám, kdy malý konečně vyleze🙂 a neboj, fakt nejpozději porodem se to vyřeší, bála jsem se tehdy, že ne a že je to nějaký jiný problém a s těhotenstvím to nemá nic společneho, ale fakt to pomohlo😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.25 14:03

@Daisy98 Tak děkuji moc si mi pomohla jsem se už uklidnila :hug: a jim pomalých porcich. A ještě jsem tam psala i o tom podbřišku že mám poslední dobou takový pocit jako by se měla dostavit menstruace někdy mám píchání někdy tlačení dolů žádný špinění ani krev. Ale beru to za normální věc každé těhotenství není stejné a teď mi může být jinak než předchozích těhotenství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí