Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj
budu si dělat v koupelně dlaždičkovou teda obkladovou mozaiku a je mí líto kupovat dlaždičky nové, když je stejně rozbiju.Tak jsem se chtěla zeptat jestli někdo z ústecka nemáte zbytky nějakých dlaždiček.Třeba po rekontrukci nebo tak.Případně jestli nevíte o nějakém obchodě kde by mi třeba rozbité prodali levněji.Díyk moc
Zkus se zeptat nekde ve stavebninách.....švára co pracuje ve stavebninach,tak co maj zbytky,nebo nejaky kazovy,tak je vzdycky jednou za cas nechaji pred firmou a kdo jde kolem,muze si vzit co chce ![]()
Jééé,to je az na Vysocine
Ale zkus nejake stavebniny u vas.Nejaké kazove kachlicky by ti snad za nejakou symbolickou cenu mohli nechat ![]()
Nemáte tam někde SIKO? Když jsem byla v našem před týdnem, měli před skladem krabici „dlazdicky zdarma“. Právě s těma špatnejma.
prosimte ja dycky nasla krasny strepy na poli primo v hline, nekde u kraje cest a podobne.
Kaac píše:
Nemáte tam někde SIKO? Když jsem byla v našem před týdnem, měli před skladem krabici „dlazdicky zdarma“. Právě s těma špatnejma.
jojo tam je maj ![]()
V Brně mívali u SIKO velký kontejner s rozbitými. Kdysi jsem se tam pěkně zásobila
Určitě máte v okolí něco podobného ![]()
Pudloslava píše:
prosimte ja dycky nasla krasny strepy na poli primo v hline, nekde u kraje cest a podobne.
Pudlo to bys ale asi musela hledat a sbírat pár let, než by se ti sešlo dost na mozaiku do koupelny ![]()
ja jich prave tahala domu hrsti, ale mozna jsem bydlela v dobry lokalite ![]()