Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
maminky jste některá z Nového Lískovce? uvažujeme jako jednu z variant bydlení zde..spíš na konci jak je kamenný vrch zastávka..jak se buduje park, sport.centrum…
zajímalo by mě, jak jste spokojené atd. výhody, nevýody..díky moc!
Sice bydlíme kousek dál, ale pár výhod a nevýhod tam je
nev.- problém s parkováním, zaparkuješ třeba i večer jedině na Slunečné(tam se prodává dost bytuů) to je poslední baráky na Kameňáku vedle parku.
Vše je tam v elek., plyn tam nevedli
Má tam být sport. centrum, ale doslechla jsem se, že to bude hotel s nějakým sportem, ale stejně využíváme jen venkovní okruh a průlezky. V zimě kopec na sáňkování.
Obchod je dále, ale večerka je o něco blíže. Takže nákupy na delší čas.
Dopravní obslužnost si musíš ohodnotit sama, kam jezdíte, kde pracujete.
Ať dobře zvážíte a ať se vám líbí! ![]()
Největší problém bych viděla v parkování, večer nemožno zaparkovat, bydlela jsem tam šest let když jsem studovala a není to tak dávno ![]()
já jsem momentálně na mateřské 6měsíců, takže práci zatím neřeším…a nemám stejně kam se vrátit..měla jsem inval.důchod /borelioza/ a přítel ten cestuje, tomu je to šumák ![]()
to parkování je problém asi absolutně všude na sídlištích , ale to se ještě dá..
my bydlíme u hlavního tahu na Hodonín, prašnost, hluk atd. takže to parkování je ještě dobrý
![]()
já už tady šílím , hlavně když dávám malou na „čerstvej“ vzduch 2-3× denně ven..tfuj…chjoo..
My taky vybíráme bydlení dle možnosti parkování. Tady u nás(Bohunice) je to v poho i v 22hodin zaparkuješ a tichá část.
Ale kámoška když přijede po službě domu, tak jedině na ul.Slunečné-jinak nemá šanci na Kameňáku parknout
.