Bydlení Nový Lískovec, Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1638
27.1.12 15:09

Nový Lískovec,Brno

maminky jste některá z Nového Lískovce? uvažujeme jako jednu z variant bydlení zde..spíš na konci jak je kamenný vrch zastávka..jak se buduje park, sport.centrum…
zajímalo by mě, jak jste spokojené atd. výhody, nevýody..díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kac
5049
27.1.12 16:23

Sice bydlíme kousek dál, ale pár výhod a nevýhod tam je
nev.- problém s parkováním, zaparkuješ třeba i večer jedině na Slunečné(tam se prodává dost bytuů) to je poslední baráky na Kameňáku vedle parku.
Vše je tam v elek., plyn tam nevedli
Má tam být sport. centrum, ale doslechla jsem se, že to bude hotel s nějakým sportem, ale stejně využíváme jen venkovní okruh a průlezky. V zimě kopec na sáňkování.
Obchod je dále, ale večerka je o něco blíže. Takže nákupy na delší čas.
Dopravní obslužnost si musíš ohodnotit sama, kam jezdíte, kde pracujete.
Ať dobře zvážíte a ať se vám líbí! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
27.1.12 16:34

Největší problém bych viděla v parkování, večer nemožno zaparkovat, bydlela jsem tam šest let když jsem studovala a není to tak dávno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
27.1.12 16:39

já jsem momentálně na mateřské 6měsíců, takže práci zatím neřeším…a nemám stejně kam se vrátit..měla jsem inval.důchod /borelioza/ a přítel ten cestuje, tomu je to šumák :kytka:
to parkování je problém asi absolutně všude na sídlištích , ale to se ještě dá..
my bydlíme u hlavního tahu na Hodonín, prašnost, hluk atd. takže to parkování je ještě dobrý :potlesk: :palec:
já už tady šílím , hlavně když dávám malou na „čerstvej“ vzduch 2-3× denně ven..tfuj…chjoo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
27.1.12 18:28

My taky vybíráme bydlení dle možnosti parkování. Tady u nás(Bohunice) je to v poho i v 22hodin zaparkuješ a tichá část.
Ale kámoška když přijede po službě domu, tak jedině na ul.Slunečné-jinak nemá šanci na Kameňáku parknout :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí