Nemáte tuto soupravu do postýlky?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
teresa20
19.2.12 22:28

mám hodně podobnou od scarlett, kupovali jsme ji na syna před třemi lety, taky se žirafama, trošku jiný potisk.
trošku mě zklamalo, že je to taková ta tvrdá bavlna, skoro to nejde vyžehlit.. máme nebesa, povlečení a mantinel.. ten byl fajn ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5889
19.2.12 22:31

my mame stejnou :) jestli najdu ted fotky, poslu ti je do sz, nebo vyfotim az zitra :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
19.2.12 22:37

je to opravdu zluta :) neni nejak kriklava, svetlounce zluta.
fotky jsem nasla, tak chvilinku, hned posilam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
19.2.12 23:29

Kámoška má něco hodně podobného (já osobně považuji nebesa za zbytečné lapače prachu, ale proti gustu…) a je to moc hezká barva, taková jemně žlutá :) Akorát ten materiál mi ze všeho nejvíce připomínal plastový ubrus, ale třeba tohle bude jinačí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
20.2.12 06:11
Kajuli píše:
Kámoška má něco hodně podobného (já osobně považuji nebesa za zbytečné lapače prachu, ale proti gustu…) a je to moc hezká barva, taková jemně žlutá :) Akorát ten materiál mi ze všeho nejvíce připomínal plastový ubrus, ale třeba tohle bude jinačí :nevim:

nebesa se dělají proto, aby se miminko cítilo v bezpečí. Náš se velice sklidnil, když jsme mu je namontovali na postýlku. Takže jen lapač prachu to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
20.2.12 07:26

Já souhlasím, nebesa jsou fajn, náš malý měl taky rád uzavřený pelíšek :D Materiál tedy fakt nepřipomíná plastový ubrus :lol: Je to normální silnější bavlna, což je asi u mantinelu plus, ale jak říkám, špatně se žehlí, no

• Citovat
  • Upravit
Holma
20.2.12 08:26

Ahoj zakladatelko,

mám to samé. Jak se tu už píše: nic křiklavého, světlounce žlutá. Včera večer jsem objevila ještě tohle: http://www.detskyraj.cz/…dilna-safari a to bych řekla, že se mi líbí víc. Uvažuju, zda objednat nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
654
20.2.12 08:36

Ja sice tuhle nemam, ale mam taky takovou jemnounce zlutou se zirafami (nazivo viz. posledni foto). Ti medvidci maji bud modre tricko, nebo je i vzor s ruzovym trickem.
http://mamitati.cz/…91_small.jpg
 http://mamitati.cz/…81_small.jpg

Příspěvek upraven 20.02.12 v 08:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
20.2.12 08:38

Tak to je přesně ona co máme i my :palec:

• Citovat
  • Upravit
5889
20.2.12 08:43

jeee, koukam ze mate tu soupravu zirafa :) ta se mi libi moc, uvazuju o ni taky, ze si ji objednam :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
20.2.12 12:38
Proboha a napsala jsem snad někde, že všechna nebesa jsou jako plastový ubrus? Hodnotím pouze osobní zkušenost :zed: Pro mě za mě si nad postýlku věšte co chcete, je to vaše miminko a vše, co mu dělá dobře je dobré
Lastkecka píše:
nebesa se dělají proto, aby se miminko cítilo v bezpečí. Náš se velice sklidnil, když jsme mu je namontovali na postýlku. Takže jen lapač prachu to není.
Říkám, jak pro koho. Pro nás to třeba lapač prachu je, malá lehne do postýlky a do pěti minut je tuhá, takže nějaká nebesa jsou jí u zadele :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
20.2.12 12:55

ale tady se nikdo neptal, jestli nebesa ano nebo ne :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
11689
20.2.12 13:15
Kajuli píše:
Proboha a napsala jsem snad někde, že všechna nebesa jsou jako plastový ubrus? Hodnotím pouze osobní zkušenost :zed: Pro mě za mě si nad postýlku věšte co chcete, je to vaše miminko a vše, co mu dělá dobře je dobré
Lastkecka píše:
nebesa se dělají proto, aby se miminko cítilo v bezpečí. Náš se velice sklidnil, když jsme mu je namontovali na postýlku. Takže jen lapač prachu to není.
Říkám, jak pro koho. Pro nás to třeba lapač prachu je, malá lehne do postýlky a do pěti minut je tuhá, takže nějaká nebesa jsou jí u zadele :mrgreen:

Proč jsi tak rýpavá a nepříjemná prosím tě. Jen jsem vysvětlovala, že nebesa jsou z určitého důvodu, ne jen na okrasu. Můj syn taky spí když ho položím do postele, ale o to tu přece nejde ne? Pokud ti jsou nebesa u zadele jak říkáš, nevím proč tedy přispíváš do takové diskuse. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
20.2.12 13:27
Lastkecka píše:
Kajuli píše:
Lastkecka píše:
Říkám, jak pro koho. Pro nás to třeba lapač prachu je, malá lehne do postýlky a do pěti minut je tuhá, takže nějaká nebesa jsou jí u zadele :mrgreen:
Proč jsi tak rýpavá a nepříjemná prosím tě. Jen jsem vysvětlovala, že nebesa jsou z určitého důvodu, ne jen na okrasu. Můj syn taky spí když ho položím do postele, ale o to tu přece nejde ne? Pokud ti jsou nebesa u zadele jak říkáš, nevím proč tedy přispíváš do takové diskuse. :nevim:

Možná kdybys nebyla tak vztahovačná, přestala bys vidět něco, co není. Pokud se ti zdá můj příspěvek nepříjemný, omlouvám se, nebylo to tak myšleno, vždyť jsem nenapsala nic hrozného :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí