Německé dálnice - dálniční známky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4507
7.9.10 18:39
Huffmanka píše:
To joooo, to je super. 1.40 min a jsem tam. :dance:

tak to je parada :palec: to my mame za rodicema cca 7,5 hodin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
8.9.10 10:42

No tak to nezavidim. Ja se seberu a jedu, za chvili jsem tam. Nevim jestli bych zvladla 7,5 hodiny. Asi ano, ale pak bych se uz nenarovnala. Mne po dlouhym rizeni strasne boli v krizi a treba po dvou hodinach uz je to kruty. Jsou lidi co jezdi po cele Evrope a zmaknou to tak . Ja bych se bala tech zad. No zase to mas lepsi asi tam kde zijes, ono tady v Bavorsku zadna slava ti reknu. Jedine co me tu bere je ten cerstvy vzduch a ze za rok uz tu nebudeme. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
8.9.10 11:41

Tak zvykla by sis :palec: My se vzdycky stridame v rizeni, ale je to fakt narocny, hold nepatrime mezi ty,co to zvladnou levou zadni.
Nam se tady libi a moc a ve srovnani s bordelem v CR jeste vic :lol: My tu mame byt jeste 2 roky, uz jsme tu rok. Tak snad po tech 3 letech ten jazyk bude opravdu takovy, ze budu schopna rict, jo, umim nemecky!! tzv. verhandlungsicher Deutsch :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
8.9.10 15:43

Holky, díky za info, oddechla jsem si!

Jo a máte to tam v tom Německu fakt pěkné, zvlášť Bavorsko, co jsme projížděli :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
8.9.10 17:05
Marlenka11 píše:
Holky, díky za info, oddechla jsem si!Jo a máte to tam v tom Německu fakt pěkné, zvlášť Bavorsko, co jsme projížděli :potlesk:

Badensko-Würtenbersko je taky krasny :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
8.9.10 19:06

Presne tam na te strane se mi mooooc libi. Uplne jini lide. To se neda tady s tim vubec srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
8.9.10 19:15
Huffmanka píše:
Presne tam na te strane se mi mooooc libi. Uplne jini lide. To se neda tady s tim vubec srovnat.

Kde jsou mili, na ktere strane? Vzdycky jsem slychavala, ze Bavori jsou moc mili a znam z tama par lidi a fakt jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
8.9.10 19:26

Na te strane bliz k Francii. Tady se clovek setkava jen s opovrzenim ze jsem cizinec. Tam v tech castech Nemecka jsem se s tim nesetkala.Kazdy ma nejakou zkusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
8.9.10 21:10
Huffmanka píše:
Na te strane bliz k Francii. Tady se clovek setkava jen s opovrzenim ze jsem cizinec. Tam v tech castech Nemecka jsem se s tim nesetkala.Kazdy ma nejakou zkusenost.

fakt?? :roll: 8-o Tak ja musim rict, ze jsem tady rok a za cely rok jsem zadne opovrzeni nepocitila, tady je cizincu strasne moc. Spis treba neznalost uredniku, ze CR je v EU a tak, ale nikdo mi nedal najevo, ze jsem cizinec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
21.7.15 22:14

Platí to tak pořád že se nemusí pořizovat dálniční známka? nebo v tomhle roce už jí mít musím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4430
1.5.16 14:22

Nevíte..stále to platí, že jsou dálnice v Německu zdarma? Popř. kolik stojí jednodenní? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
1.5.16 14:33

Stále jsou zadarmo pro osobní auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
1.5.16 14:45

Jj, zatím pro pkw neboli osobáky zadarmo. Zatím jim dálniční známky neprošly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4430
1.5.16 14:52

Paráda :dance: tak děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
1.5.16 15:12
@kabab píše:
Nevíte..stále to platí, že jsou dálnice v Německu zdarma? Popř. kolik stojí jednodenní? Děkuji

Jak už bylo řečeno, zdarma 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.