Německé dálnice - dálniční známky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Huffmanka píše:
To joooo, to je super. 1.40 min a jsem tam.
tak to je parada
to my mame za rodicema cca 7,5 hodin
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak to nezavidim. Ja se seberu a jedu, za chvili jsem tam. Nevim jestli bych zvladla 7,5 hodiny. Asi ano, ale pak bych se uz nenarovnala. Mne po dlouhym rizeni strasne boli v krizi a treba po dvou hodinach uz je to kruty. Jsou lidi co jezdi po cele Evrope a zmaknou to tak . Ja bych se bala tech zad. No zase to mas lepsi asi tam kde zijes, ono tady v Bavorsku zadna slava ti reknu. Jedine co me tu bere je ten cerstvy vzduch a ze za rok uz tu nebudeme. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak zvykla by sis
My se vzdycky stridame v rizeni, ale je to fakt narocny, hold nepatrime mezi ty,co to zvladnou levou zadni.
Nam se tady libi a moc a ve srovnani s bordelem v CR jeste vic
My tu mame byt jeste 2 roky, uz jsme tu rok. Tak snad po tech 3 letech ten jazyk bude opravdu takovy, ze budu schopna rict, jo, umim nemecky!! tzv. verhandlungsicher Deutsch ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, díky za info, oddechla jsem si!
Jo a máte to tam v tom Německu fakt pěkné, zvlášť Bavorsko, co jsme projížděli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marlenka11 píše:
Holky, díky za info, oddechla jsem si!Jo a máte to tam v tom Německu fakt pěkné, zvlášť Bavorsko, co jsme projížděli
Badensko-Würtenbersko je taky krasny
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Presne tam na te strane se mi mooooc libi. Uplne jini lide. To se neda tady s tim vubec srovnat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Huffmanka píše:
Presne tam na te strane se mi mooooc libi. Uplne jini lide. To se neda tady s tim vubec srovnat.
Kde jsou mili, na ktere strane? Vzdycky jsem slychavala, ze Bavori jsou moc mili a znam z tama par lidi a fakt jsou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na te strane bliz k Francii. Tady se clovek setkava jen s opovrzenim ze jsem cizinec. Tam v tech castech Nemecka jsem se s tim nesetkala.Kazdy ma nejakou zkusenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Huffmanka píše:
Na te strane bliz k Francii. Tady se clovek setkava jen s opovrzenim ze jsem cizinec. Tam v tech castech Nemecka jsem se s tim nesetkala.Kazdy ma nejakou zkusenost.
fakt??
Tak ja musim rict, ze jsem tady rok a za cely rok jsem zadne opovrzeni nepocitila, tady je cizincu strasne moc. Spis treba neznalost uredniku, ze CR je v EU a tak, ale nikdo mi nedal najevo, ze jsem cizinec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Platí to tak pořád že se nemusí pořizovat dálniční známka? nebo v tomhle roce už jí mít musím?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevíte..stále to platí, že jsou dálnice v Německu zdarma? Popř. kolik stojí jednodenní? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj, zatím pro pkw neboli osobáky zadarmo. Zatím jim dálniční známky neprošly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kabab píše:
Nevíte..stále to platí, že jsou dálnice v Německu zdarma? Popř. kolik stojí jednodenní? Děkuji
Jak už bylo řečeno, zdarma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.