Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, hledám kamarádku, maminku která žije v německu v bavorsku konkrétně V Landshut nebo okolí a ma děti nejlépe kamaráda pro mého 5letého syna, ja bydlím cca 20 km od Lanshut. Bydlíme tu chvilku tak tu moc známých nemám a Honzík by rád českého kamaráda s německými dětmi ma problém s řeči. Děkuji a těším Eva
Já jsem z Berlína…doporučuji spíš FB skupiny, je jich několik. Tady si myslím, že je ta šance někoho sehnat malá. ![]()
Ahojky a jak to mam dat na fb abych nekoho nasla ja totiz ziju ve frankfurt diky mooc ![]()
Ahoj holky, rada bych nasla kamaradku/Cesku, ktera zije v Nemecku (Miesbach) a okoli. Ziji tady pul roku a rada bych zasla na kavicku nebo jen tak si s nekym popovidat.
Ahoj eeeaaa, koukam ze uz je to par let co jsi psala prispevek. Ale presto zkusim. Budeme v Landshutu druhym rokem a synovi 6let take chybi cesky kamarad. Pokud jste jeste aktualne v Landshutu a budete mit s malym zajem, radi se seznamime. ToMi ![]()
Je tu někdo ještě kdo bydlí v Německu mám dvě děti kluka 8 a holku 6 a čekáme třetí miminko. Bydlime ve Wolfstein
Hledáme kamarády nikoho tu nemáme bydlíme tu sedum měsíců ![]()