Kamarádka z Německa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
2.4.14 19:48

německo kamaradka

Ahoj, hledám kamarádku, maminku která žije v německu v bavorsku konkrétně V Landshut nebo okolí a ma děti nejlépe kamaráda pro mého 5letého syna, ja bydlím cca 20 km od Lanshut. Bydlíme tu chvilku tak tu moc známých nemám a Honzík by rád českého kamaráda s německými dětmi ma problém s řeči. Děkuji a těším Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14856
2.4.14 20:34

Já jsem z Berlína…doporučuji spíš FB skupiny, je jich několik. Tady si myslím, že je ta šance někoho sehnat malá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.14 00:08

Ahojky a jak to mam dat na fb abych nekoho nasla ja totiz ziju ve frankfurt diky mooc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.18 20:14

Hledam kamaradku z Nemecka

Ahoj holky, rada bych nasla kamaradku/Cesku, ktera zije v Nemecku (Miesbach) a okoli. Ziji tady pul roku a rada bych zasla na kavicku nebo jen tak si s nekym popovidat.

• Citovat
  • Upravit
8
29.3.19 15:01

Ahoj eeeaaa, koukam ze uz je to par let co jsi psala prispevek. Ale presto zkusim. Budeme v Landshutu druhym rokem a synovi 6let take chybi cesky kamarad. Pokud jste jeste aktualne v Landshutu a budete mit s malym zajem, radi se seznamime. ToMi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.4.22 09:22

Ahoj

Je tu někdo ještě kdo bydlí v Německu mám dvě děti kluka 8 a holku 6 a čekáme třetí miminko. Bydlime ve Wolfstein :wink:Hledáme kamarády nikoho tu nemáme bydlíme tu sedum měsíců :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová