Nemoc a spánek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
946
16.7.12 18:25

Nemoc a spánek

Ahoj!!! malá má skoro rok a půl bývá občas protivná ale pomalu to s věkem ustupuje dnes od rána nepláče ale přímo řve…běžně chodí spát dopo nebo odpo tak na hodinku. Dnes usnula dopo u mě v posteli a v pět mi usnula na klíně v křesle spí ještě ted. Jednou vyblinkla mlíčko asi třetinu toho co vypila a jednou mi kakala průjmík. Díky všem těmto faktorům předpokládám že je asi nastydlá nebo tak něco. Zatím nechci mazat k dokotorce. Papá hezky ale nechce pít což mě trápí asi nejvíc. Další problém je jestli ji mám jít vzbudit aby spala v noci a nebo ji prostě nechat vyspat pak to tu nějak 2 až 3 hodky pytlíkovat a doufat že bude spát v noci. Co myslíte. Jak to řešíte vy??? Necháte děti spát přes den když jsou nemocné a spí pak v noci máte nějaký nápad jak do ní dostat tekutiny??? Někde jsem četla že když děti nepijí ředí se jim mlíko to mám dát třeba více vody a méně sušeného než dělám běžně??? Dáváte takle malým dětěm nějaké vitamínky na nemoc??? Malá je nemocná poprvé zatím sem jí neměřila teplotku občas zakucká ale nic hrozného děkuji za rady tipy.

Příspěvek upraven 16.07.12 v 18:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21972
16.7.12 18:54

Když je dítě nemocné, nechávám ho spát podle potřeby.

Tvoje dítě ale podle popisu nemocné není. ;) Teplotu jsi neměřila, rýmu ani kašel nemá (předpokládám, že to bys napsala) - takže jednou si ublinkla a jednou měla řidší stolici. U půlročního dítěte normální věci (mimochodem třeba i k zubům). :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
16.7.12 18:56

Rok a půl staré …zuby to nejsou ted nam jeden narostl a další se neklube…já nevím právě sem si říkala že prostě nějakej bacil jí trápí…pokuckává což mám pocit sem psala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
16.7.12 18:58
@BohunkaP píše:
Když je dítě nemocné, nechávám ho spát podle potřeby.Tvoje dítě ale podle popisu nemocné není. ;) Teplotu jsi neměřila, rýmu ani kašel nemá (předpokládám, že to bys napsala) - takže jednou si ublinkla a jednou měla řidší stolici. U půlročního dítěte normální věci (mimochodem třeba i k zubům). :nevim:

omlouvám se ted koukám že ten věk sem napsala špatně :-P už sem to opravila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
16.7.12 19:07

Vitamíny bych nedávala, kor když blinkala. Průjem a zvracení pokračuje? Jestli nechce jíst, nic bych nedávala, max pár piškotů a čaj - ten zkus dávat třeba po lžičkách aby pila. Pokud by zvracela a průjmovala často, jela bych na pohotovost z obavy z dehydratace. Má teplotu? Jinak, když jsou děti nemocné, tak je odmalička nechávám spát podle potřeby, jak ony potřebují a chtějí. Zpočátku spí skoro nonstop, pak potřeba spánku upadá, jen je fakt, že někdy se jim to pak obrátilo a byly vzhůru třeba do půlnoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
16.7.12 19:12

NN ted uz nekaka ani neblinka… ona prave ji takze to urcite nebude nic vazneho spis nam tady lita nejakej bacil… takze nez lecit spis premyslim jak to zarazit nez se ji to rozjede snazim se vetrat ale zase ne moc aby tu nebyla zima pit moc nechce… ja bych to tak nehrotila ale doktorka na alergologii me trosku vystarsila ze mala ma nabeh na astma a nemela by byt nemocna tak se trosku bojim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
16.7.12 19:16

Ahoj, mám taky rok a půl starou dceru, taky je poprvé nemocná :-) od včera večer má teplotu, dopoledne měla 39,6. Takže dostala nurofen a zatím(klep klep klep) dobrý. nic jinýho jí není, jen ta teplota a je unavenější a mazlivější. Naštěstí aspon neco snedla a vypila uz asi 1,5litru. Spát ji nechávám jak chce, normálně jde spát v 10večer, vstane v 9, pak spí tak od 2 do 4 odpoledne. Včera zalehla před 9, vstávala dneska kolem 9té, pak usnula na 3 hodky v 11 a ted uz od 5 zase spí. Nechám ji, nemá cenu ji budit, holt půjdu pak spát až dýl, co nadělám :nevim:
Být tebou vitaminy bych nedávala, hlavně bych hlídala pití, pít musí. K jídlu pokud by průjem pokračoval tak jen pár piškotů nebo suchý rohlík.
Pokud nebude srajdit a blinkat nějak moc a bude pít, k dr bych nechodila. Na průjem nám pomohla Smecta zamíchaná do přesnídávky. A známá měla pro dceru Kulíšek, prý to pomáhá zabránit dehydrataci…
držím palce, at je brzy líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+