Nemoc bez horečky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1234
15.12.07 15:35

Nemoc bez horečky

Ahoja, moc Vás prosím o radu.
Nikdy jsme nebyli moc nemocní, takže nemám zkušenosti…
Ondra je od včerejška apatický, vůbec se neusměje, pořád jen poplakává (případně ječí jako siréna) a skoro nepapá (příkrm vůbec, ale s tím začínáme, mlíčko ode mě taky moc ne). V noci se budil co půl hodiny a dnes toho taky moc nenaspal. Jen se chce nosit a je takový gumový, absolutně bez nálady a jakoby urt usíná, ale neusne :twisted: .
Má tedy rýmu a je dost zahleněný, takže odsávám. Ale i když mu nosánek uvolním, je pořád hrozně plačtivý.
Moc by mě zajímalo, co mu tak asi je, když vůbec nemá horečku :cry:
Měla jsem vždycky za to, že všechny nemoci signalizuje horečka nebo aspoň zvýšená teplota, ale tady nic.
Zoubky to taky nejsou, nic se mu zdaleka neklube. Byli jsme v pondělí u doktorky a taky říkala, že zuby ještě nelezou, ale to byl ještě v pohodě, takže jsem se nemohla zeptat. Teďje samozřejmě jako napotvoru sobota a na pohotovost se mi to zase nezdá.

Tak Vás prosím, jestli jste měli něco podobného - pobledlé, apatické dítko bez horečky :roll: Nerada bych něco zanedbala, pokud to jsou příznaky něčeho…

Moc děkuji M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
427
15.12.07 20:15

Meduzo - a co ouško? U mimin se to někdy vůbec nepozná. Můj mladší měl v roce oboustranný zánět uší při spálové angíně. Jediný příznak bylo právě noční buzení a nechutenství. Vůbec se netahal za uši, ani netřepal hlavou. Bohužel jsem vše přikládala té angíně a ATB. Pak jsem si všimla, že mu z ouška skoro denně musím čistit maz, tak jsem se jen tak zeptala MUDr., jestli je to normální, ona mu tam koukla a už jsme fičeli na ORL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
15.12.07 21:06

Ahoj Anavi,
ouška jsem mu skoukla a nic tam nemá, maz skoro žádný jako obvykle. Ale budu to sledovat, díky.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
15.12.07 21:29

Ahoj Meduzo,

můj starší syn taky nemívá horečky. To už by musela bejt joooo sakra nemoc aby mu teplota vylezla. Je dost možný,že na malýho leze nějaká viroza či chřipajzna,ale je odolný a zatím tolik nehorečkuje. Teplota může vylízt až dýl i po dvou dnech. U Kuby se tak kdysi projevila angína. 3 dny byl apatickej,trpěl nechutenstvím a pak mu vylezla i teplota,ale to už měl angínu pořádně rozjetou. Já bych jej sledovala a pro klid duše zkus třeba zavolat mudře. To jsem ti asi moc nepomohla,co.

Každopádně držím palečky,ať jste co nejdřív v pořádku, jo a koukám, že máš doma taky samý chlapy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
16.12.07 14:12

Ahoj Pipi,
taky děkuji za radu, budu Ondru sledovat.
Dnes už je naštěstí trochu lepší, už se i směje :lol: , ale pořád má hroznou rýmu a v noci pěkně kašlal. Nejhorší je to odsávání. I když mu pomůže a vím, že ho to nebolí, stejně je mi ho líto, jak u toho pláče.
Tak ať je to brzy za námi!!!
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí