Nemoc, neschopenka, jiné město
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nemoc, neschopenka, jiné město
Dobrý den, nevím si už rady, a tak tedy píší sem. Kvůli praxi, kterou jsem měla minuly týden ve školce jsem chytla něco od holcicky, co přišla s kašlem po problémech s průduškama. Vzhledem k tomu, že pracuji s lidmi, co mají PAS bych potřebovala vystavit neschopenku, ale nejsem ve svém městě a nevím, kde si o ní zažádat. Můj doktor mě přijme až ve středu odpoledne. Jindy má jen objednaný a já pracuji v úterý a středu. Takže odjet zpátky do svého města by nemělo smysl. Take se mi nechce moc cestovat, když bych mohla nekoho nakazit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zavolej si svému lékaři, většina jich vystavuje neschopenku na dálku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@D_Tomsova píše:
Dobrý den, nevím si už rady, a tak tedy píší sem. Kvůli praxi, kterou jsem měla minuly týden ve školce jsem chytla něco od holcicky, co přišla s kašlem po problémech s průduškama. Vzhledem k tomu, že pracuji s lidmi, co mají PAS bych potřebovala vystavit neschopenku, ale nejsem ve svém městě a nevím, kde si o ní zažádat. Můj doktor mě přijme až ve středu odpoledne. Jindy má jen objednaný a já pracuji v úterý a středu. Takže odjet zpátky do svého města by nemělo smysl. Take se mi nechce moc cestovat, když bych mohla nekoho nakazit
Neschopenku ti na rýmu a kašel vystaví praktik. Po telefonu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@D_Tomsova píše:
neschopenku lze vystavit zpětně, takže ve středu Ti jí vystaví ode dneška.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu @Russet no já už se snažím po telefonu neschopenky nevystavovat. Vyšetřím každého kdo o to má zájem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucka1111 píše:
@nozu @Russet no já už se snažím po telefonu neschopenky nevystavovat. Vyšetřím každého kdo o to má zájem.
A blbej dotaz, když nema zajem o vysetreni, ale jen o tu neschopenku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
A blbej dotaz, když nema zajem o vysetreni, ale jen o tu neschopenku
no tak asi není tak nemocný, ne? Občas udělám výjimku, ale rozhodně to není žádná samozřejmost ta neschopenka po telefonu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucka1111 píše:
Jasně, ale když zavolá a popíše situaci, že nechce dojížděním nakazit jiné lidi (třeba má i kovid), tak jednou za uherák by to snad šlom
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jděte k doktorovi v tu středu a neschopenku si nechte vystavit zpětně od pondělí, pokud vás uzná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prodloužení neschopenky
Dobrý den, lze požádat svého lékaře o prodloužení neschopenky telefonicky?
Mám jít na kontrolu ale mám teploty a opravdu se necítím dobře. Nechci vůbec chodit ven nebo mezi lidi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Iveta02 píše:
Dobrý den, lze požádat svého lékaře o prodloužení neschopenky telefonicky?
Mám jít na kontrolu ale mám teploty a opravdu se necítím dobře. Nechci vůbec chodit ven nebo mezi lidi.
tak tam ráno zavolej a domluv se, ne. Někde to jde, jinde ne. Každý doktor je jiný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit