Nemoc psa? rasa Shi-tzu

13335
16.8.10 20:16

Nemoc psa? rasa Shi-tzu

Ahoj holky, řeším následující trápení. Máme psa, rasa Shi-tzu (věk 5let). Dneska jsme byli na injekci - přeočkování nějakých nemocí, ve faktuře je napsáno Vanguard. Když jsme došli od doktorky tak bylo vše v pořádku, pes se nažral a pak si lehl do pelechu a spal, jako obvykle a já se válela na gauči. Teď je ale nějaký divný, apatický, třepe se, když ho vezmu do náruče tak kňukne až mi to rve uši a pak kňučí - brečí. Venku šel dva kroky za mnou - a to jsem šla hodně pomalu a pak ani nechtěl chodit. A nechce si vzít ani piškot, který miluje. Holky máte s tím někdo zkušenost? Mám strach!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
16.8.10 20:22

Nikitko řekla bych že je to reakce na vakcínu. Můj pesan to po očkování jednou značkou míval taky. Příště jsme ji už nechávali očkovat něčím jiným. Pro klid duše si můžeš zavolat vetovi, kdyby se to nějak zhoršovalo, aby ti řekl co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
16.8.10 20:28

Gabi děkuju za uklidnění. Ale mám šílený strach. Třepe se a je to šílené se na něho dívat a nevědět jak mu pomoct. Teď usnul na gauči a občas se třepne :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
16.8.10 20:28

Pro jistotu bych hafana vzala hned k veterináři - lepší zbytečně než něco zanedbat. A nemohl venku cestou domů něco špatného sníst??? Nechci strašit, ale u nás to není dlouho co tu trávili psy. Nám Elsinu zachránil kocour a bohužel jsme o něj přišli :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
16.8.10 20:29

ahojky, taky bych to viděla na reakci. někdy pejskovi injekce nesedne, ale do zítra by měl být dobrý. držím palečky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
16.8.10 20:31

Taky držím pěsti :wink: hlavně ať je pesan brzy v pořádku :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
16.8.10 20:31

To bude reakce na očkování . Náš pes o taky mívá. K tomu je ještě zmatený a dezorientovaný, do druhého dne je vždycky OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
16.8.10 20:36

Taky bych to videla na reakci na vakcinu.
Nase yorksirka mela tez reakci na jeden typ kombinovane vakcinu, ted uz ji ockuji jinou.
Poradila bych Ti stejne jako Gabi, pro klid duse zavolej veterinari.
Drzim palec, at mas brzicko zase cilouska!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
16.8.10 20:37

Holky tak já zkusím ještě chvilku počkat, i když … no kdyby se něco horšilo tak asi jedu!
Po cestě od doktorky asi ne, stavovali jsme se jen na Mú a tak čekal chvilku před :-( Ale je to střed náměstí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
16.8.10 20:43
nikita066 píše:
Holky tak já zkusím ještě chvilku počkat, i když … no kdyby se něco horšilo tak asi jedu!
Po cestě od doktorky asi ne, stavovali jsme se jen na Mú a tak čekal chvilku před :-( Ale je to střed náměstí :nevim:

Tak to bych byla klidná, když jste nešly třeba nějakým parkem :wink: . A kdyby něco sežral před, tak by to snad začalo působit dřív :nevim: . Neboj určitě bude v pořádku. Taky bych koukala jako blázen, protože jsme nikdy takovou reakci na očkování u psa za 8let nezažili. Tak ať je brzy v pořádku :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
16.8.10 20:46

Marpe děkuju, teď má na gauči peřinu a na ní leží. Mám slzy v očích, sakra strach, do toho hormony a sedím tady sama, jak já to nesnáším :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
16.8.10 20:48

nikita066 -ahojky..kamarádka měla tuto rasu-fenečeku…jela na normál očkování…veterinář,řekl ať radši chvilku počká kvůli nějaké neg.reakci…zA 15 MINUT FENEČKA DOSTALA ZÁCHVAT,TŘES i se pomočila…špatně se ji dýchalo…tak honem zpátky k vet…ten řekl,že to byla alergická reakce na něco v očkov.látce…kdyby šla dom pejsek by umřel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
16.8.10 20:48

Úplně s Tebou soucítím :cry: my takhle měli v pokoji Elsinu po jejím císaři. Veterinář zanedbal její zdrav. stav a ona přišla o 8 štěňat :cry: a málem to sama nepřežila. Byla moje první mimino-chlupaté :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
16.8.10 20:49

Ahoj Niki, já bych jela na veterinu hned klidně na pohotovost… odkud jste?
Pokud se mu přitíží v noci a zkolabuje (což vůbec nechci přivolávat…), tak to můžete zaspat a nikdo mu nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
16.8.10 20:52

Sylvajs to nám to nastalo až po několika hodinách :nevim:

Marpe štěňátek mi je hodně líto a alespoň, že fenečka přežila. Nevím co bych bez Mikyho dělala, by mě to položilo!

Jak koukám do očkováku, tak tyto dostává každý rok, ale vždy jen jednou ročně a te´d ob měsíc podruhé, protože jsme došli pozdě! Sakra, a to jen kvůli těch pitomých peněz že nebyly. Si to vyčítám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný