Nemocenská 2022
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Také čekám. Já se tam dnes po 2 dnech dovolala a paní mi řekla, ze to včera pouštěli a že to do konce týdne dojde, tak snad ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak super, aspoň že se někdo dovolal 😄 už jsem se bála, jestli tam mám vše nebo jestli se na něco nezapomnělo, tak snad do konce týdne ![]()
- Citovat
- Upravit
Ano, už několik měsíců to chodí v rozmezí dvou dnů a tenhle měsíc to má zpoždění. Pokud vám to vadí, že jsem se zeptala, tak to nemáte komentovat a jen přejet dal🙂
- Citovat
- Upravit
A proc by nemohla okomentovat, ze mi prijde hloupé řešit cca 20 dnu pred terminem, ze neco jeste nepřišlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak v tom případě v pořádku, když neumíte lépe trávit svůj čas než tím, že komentujte diskuse, které se vás očividně netýkají a přijdou vám hloupé. ![]()
- Citovat
- Upravit
Me nemocenska chodi vzdy 8. Den v mesici a tenhle mesic jeste nic. Ostatnim, co bydli ve stejnem meste uz dosla. ![]()
- Citovat
- Upravit
Mě už tedy taky došla, nakonec 14. A jsem z Benešova. Asi měli přes nový rok nějaké změny, tak jim to dyl trva ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Mě už tedy taky došla, nakonec 14. A jsem z Benešova. Asi měli přes nový rok nějaké změny, tak jim to dyl trva
to nevim. za prosinec 2021 mi ted v lednu dosla taky hned 8. ledna.
- Citovat
- Upravit
Přišla už někomu nemocenská na složenku Olomoucký kraj? Vždy to chodí tak do 12 teho a tento měsíc to má teda pěkné zpoždění děkuji za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mě taky ještě nepřišla ale jsem z Moravskoslezský kraj. Ale kamarádkám už přišla 8 nemocenská 😞
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj, mě taky ještě nepřišla ale jsem z Moravskoslezský kraj. Ale kamarádkám už přišla 8 nemocenská 😞
A mluvila jsi s doktorem, zda poslal listek na penize?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
A mluvila jsi s doktorem, zda poslal listek na penize?
Pravé, že ne ale chci tam zítra zavolat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nevím kde se zeptat. Zajímalo by mě, kdo je na nemocenské už nějakou dobu jestli už v únoru někomu přišly peníze? Celý dnešek se snažím dovolat na ČSSZ, bohužel to žádný operátor nezvedá. Touhle dobou už většinou mívám nemocenskou na účtě a tenhle měsíc stále nic