Nemocenská 2022
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Karviná taky prostě nic listek už zpracovali ale asi maji moc uprchlíků a vyplácení příspěvků moji přišla uz 8meho na mě asi nezbylo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky sem si z počátku myslela že se to kvůli Ukrajincům zdrželo a asi že fakt jo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fusionek29 píše:
Taky sem si z počátku myslela že se to kvůli Ukrajincům zdrželo a asi že fakt jo
A co ma CSSZ spolecneho s Ukrajinci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím nevíte jak to je u eneschopenky? Vždy na začátku měsíce jsem volala sestricce a ta v pc potvrdila peníze a ty mi do pár dnů přišly na účet. Teď 29.března jsem pn ukoncovala a zapomněla jsem se sestricky zeptat zda mám zase na začátku nového měsíce volat nebo jestli mi peníze automaticky přijdou, když je pn již ukončena? Děkuji za rady.. jinak zatím nechci otravovat jak sestru tak někde ba ossz tak se zkouším ptát tady.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Prosím nevíte jak to je u eneschopenky? Vždy na začátku měsíce jsem volala sestricce a ta v pc potvrdila peníze a ty mi do pár dnů přišly na účet. Teď 29.března jsem pn ukoncovala a zapomněla jsem se sestricky zeptat zda mám zase na začátku nového měsíce volat nebo jestli mi peníze automaticky přijdou, když je pn již ukončena? Děkuji za rady.. jinak zatím nechci otravovat jak sestru tak někde ba ossz tak se zkouším ptát tady.
Cssz ma na zpracovani 30 dnu, takže resit 5., ze jeste nemas penize, je ponekud předčasné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 To sice vůbec není odpověď na mou otázku, ale tak co jsem tady mohla čekat
. Moje otázka byla jen to zda když už mám ukoncenou pn, musí ještě sestra něco potvrzovat nebo už je to tím pádem uzavřeno a stačí jen počkat až peníze přijdou. I když mají na zpracování 30 dnů, tak peníze vždy do dvou dnů od zavolání přišly proto si teď nejsem jistá, jak se teď postupuje.
- Citovat
- Upravit
Mne zase tento mesiac za březen nič neprišlo. Vždy chodí 2hého, neviem či majú meškania.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nevíte někdo jak to prosím je, když mi zítra budou neschopnost posílat do ČNB? Přijdou mi peníze už zítra? Někde sem četla, že musí banka hned poslat peníze jak to zkontrolujte ČNB, že už to není do 5ti pracovních dnů. Čekám na ní už 2 měsíce, takže už by to bodlo. Kámošovi přišla minulý měsíc už 2.3, takže by to asi tak jak si myslím mělo být, že?
- Citovat
- Upravit
Tak tento měsíc mají zase nějaké zpoždění, ukončenou neschopenku mám už dávno a zatím nic
- Citovat
- Upravit
@KristynaL94 Také mi ještě nepřišla, lístek na peníze byl odeslán 31.3. (čtvrtek) a vždy mi přišla kolem 2. následující měsíc. V tomto případě jsem si myslela, že bude mít 2dny zpoždění kvůli víkendu, ale nic nedorazilo ani tak, tak snad po tomto víkendu se poštěstí jak u vás, tak u mne
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roselilie presne to isté. Tiež 31.3. odoslaný lístok a vraj je to v procese spracovania.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ja jsem z Brna a taky mi jeste nic za unor neprislo