Nemocenská 2022
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Je tu také někdo kdo stále čekám na nemocenskou za srpen? Normálně mi peníze chodí na účet kolem 16 dne
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bára217 píše:
Je tu také někdo kdo stále čekám na nemocenskou za srpen? Normálně mi peníze chodí na účet kolem 16 dne![]()
A kdy odesilal doktor lístek na penize? A je to prvni platba od ossz nebo uz nekolikata?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 Jo tak to nevím ještě jsem to právě neřešila. Jsem na nemocenské poprvé tak mě spíš jenom zajímá jestli je normální že peníze chodí i takhle úplně na konci měsíce a nebo jestli už bych to měla řešit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 A platba už je to několikata jsem na rizikovém těhotenství už pátý měsíc a nikdy to právě tak dlouhou netrvalo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bára217 a doktor listek posila kdy? Ja si vzdy koncem mesice volam a pn hned posila.
- Citovat
- Upravit
@np10021 abych byla upřímná já ani nevím že musí lékař posílat nějaký lístek
jsem v téhle situaci poprvé tak to nemám nastudované no🤦🏽♀️ takže říkáte že nejspíš bude problém u lékaře že pozdě poslal nějaký lístek a mám se ozvat mu jo? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bára217 pokud tě sestra neupozornila na to, že si máš vždy zavolat, tak to asi posílají sami
. Na gyndu bych zavolala a optala se, zda je lístek poslán. Pokud ano, tak bych zavolala na sociálku.
- Citovat
- Upravit
@np10021 nene sestra nic neříkala a peníze chodily normálně takže to určitě posílají samy
no tak já ještě zkusím počkat a v pondělí jdu na kontrolu když to do té doby nepřijde tak se jí na to zeptám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemocenská
Zdravím, mám asi blbý dotaz ale nemáte někdo zkušenosti s tím, že by vám nemocenská od ČSSZ přišla dřív? Teď za prosinec od 1.12-31.12 mi přišla už o 3 dny dříve nevíte z jakého důvodu? Děkuji
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucille.sibi píše:
Zdravím, mám asi blbý dotaz ale nemáte někdo zkušenosti s tím, že by vám nemocenská od ČSSZ přišla dřív? Teď za prosinec od 1.12-31.12 mi přišla už o 3 dny dříve nevíte z jakého důvodu? Děkuji![]()
No, doktor poslal listek na peníze dříve, ale určitě to není za to období, co píšeš, ale do data poslani toho listku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit