Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@vicca no je to bordel někde na netu jsem našla že do konce měsíce by to měli mít všichni na účtech
ještě že příští měsíc nastupuju na mateřskou… ![]()
@Verunecka289 píše:
@vicca no je to bordel někde na netu jsem našla že do konce měsíce by to měli mít všichni na účtechještě že příští měsíc nastupuju na mateřskou…
Myslíš, že to pak bude lepší? Taky to vyplácí OSSZ…
@Verunecka289 píše:
@dani24687 aha to mi nedošlo
Ale nebude to závislý na nějakým papíře, tak snad to bude aspoň pravidelný ![]()
@Verunecka289 píše:
@dani24687 no sand jo noale stejně je to bordel
všecko je to bordel
![]()
@dani24687 píše:
všecko je to bordel![]()
![]()
Za prosinec ne, za listopad ne
… zaměstnavatel poslal doporučeně a včas. Na PSSZ tvrdí, že moje lístky nemají. Přitom to šlo v jedné obálce s nemocenskou jiného zaměstnance a ta už je na účtě
Nejdřív jsem se rozčilovala, pak divila a teď už se jen směju a čekám ![]()
@Jeva píše:
Za prosinec ne, za listopad ne… zaměstnavatel poslal doporučeně a včas. Na PSSZ tvrdí, že moje lístky nemají. Přitom to šlo v jedné obálce s nemocenskou jiného zaměstnance a ta už je na účtě
Nejdřív jsem se rozčilovala, pak divila a teď už se jen směju a čekám
To tam ztratili ![]()
@dani24687 asi mě vyřizuje někdo méně schopný, když zahrabou lístky za 2 měsíce
No, co dodat, naštěstí se nemusím jít pást, kdo by tu trávu ze sněhu hrabal ![]()
@Jeva píše:
@dani24687 asi mě vyřizuje někdo méně schopný, když zahrabou lístky za 2 měsíceNo, co dodat, naštěstí se nemusím jít pást, kdo by tu trávu ze sněhu hrabal
Pak nebudeš vědět, co s tím dělat
![]()
Ahoj holky chci se zeptat jak je to s vychazkama na nemocenské v tehu?? Dá mi pak dr. Normálně neomezený?? To že nikam nemůžu mě zabijí
děkuji
@Sarka334 nejspíš nedá. Neomezené vycházky se na tehu nedávají. A proč taky. Pokud máte rizikové, tak je vám asi špatně nebo to má jiný vážný důvod a to potom těch 6hodin stačí.
@lachtanice86 píše:
@Sarka334 nejspíš nedá. Neomezené vycházky se na tehu nedávají. A proč taky. Pokud máte rizikové, tak je vám asi špatně nebo to má jiný vážný důvod a to potom těch 6hodin stačí.
Ale ja nemám rizikový nic takového jsem v pořádku jsem na začátku těhotenství me rikali některý ze měli neomezený tak nechapu jak to dělají ![]()