Nemocenská od ČSSZ výplata
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Veru1987 a prijde od zamestnavatele kdyz od zacatku od prvniho dne jsem vyplacena ČSSZ?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Veru1987 a prijde od zamestnavatele kdyz od zacatku od prvniho dne jsem vyplacena ČSSZ?
To je divné, 14 dní platí zaměstnavatel a pokud už máš nemocenskou od cssz tak za tu dobu máš už i výplatu, nee? A výplatní lístek a vidíš zda tam byla nemocenská proplacení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od kdy jsi na nemocenské? 14 dní platí zaměstnavatel, takže to přijde s výplatou, od 15. dne to pak vyplácí ČSSZ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 od 1.6 stim ze mi uz byla cela nemocenska vyplacena od Čssz a vyplatu mame az 14 takze zatim nevim jak to je ale vzhledem k tomu ze mi to bylo vyplaceno CSsz tak od zamestnavatele si myslim ze neprijde nic
- Citovat
- Upravit
Hele tohle je divný. Jelikož tento dotaz tu nedávno byl, že taky dostala všechno od speciálky. Ale nevšiml jsem si nikde žádné změny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veru1987 nene vyplatu jsme jeste nedostavali marodila jsem od 1.6 do konce mesice a celej ten mesic mi uhradila CSSZ
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Veru1987 nene vyplatu jsme jeste nedostavali marodila jsem od 1.6 do konce mesice a celej ten mesic mi uhradila CSSZ
Opravdu celý měsíc? Nepleteš si to?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 ano opravdu prisel cely mesic ale kdyz jsem byla u doktora tak si vzpominam ze doktor rikal ze posle papir na penize socialce tak je mozne ze to poslal socialce tim padem to vyplatila socialka a ne zamestnavatel tech 14 dní
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Dahlia0409 ano opravdu prisel cely mesic ale kdyz jsem byla u doktora tak si vzpominam ze doktor rikal ze posle papir na penize socialce tak je mozne ze to poslal socialce tim padem to vyplatila socialka a ne zamestnavatel tech 14 dní
To je nějaká blbost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 tak ja nwm co stim mam delat jestli to nechat byt nebo zavolat nebo pockat netuším ale stejne stim nic neudelam
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Dahlia0409 tak ja nwm co stim mam delat jestli to nechat byt nebo zavolat nebo pockat netuším ale stejne stim nic neudelam
Takže jsi měla nemocenskou 1.-30.6.? Začátek i konec zaměstnavatel obdržel?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
počkala bych na výplatní pásku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 ja vubec nevim nemluvila jsem s vedenim mame home office takze s nima nejsem
- Citovat
- Upravit
Dobry den, chtela bych se zeptat je mozne aby neschopenku od prvniho dne vyplatila ČSSZ a ne zamestnavatel? Marodila jsem mesic a celou neschopenku my vyplatila ČSSZ a od zamestnavatele mi nic nepřišlo. Dekuji za rady a preji krasny zbytek vecera