Nemocenská pozdě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Zdravím začal jsem marodit od 4.4. A 14 dní mi normálně zaplatil zaměstnavatel a teď sociálka, která mi to posílá složenkou a první složenka přišla 15.5, druhá 5.6 a teď mi, to ještě vůbec nepřišlo nemáte s tím zkušenost, že se to takhle opozdí nebo tam mám zavolat nejsem moc komunikativní, tak se zeptám radši zde.
tak zavolej sestřičce, kdy posílali lístek na peníze
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vzhledem k tomu, že je konec měsíce tak bych určitě zavolala sestřičce kdy a nebo zda vůbec ti posílala lístek popř. si pak zavolej na ČSSZ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka Právě už nemarodím od pondělí už pracuji a neschopenku už mám ukončenou a doktorky jsem se na to ptal a ona to prej neovlivní, že nejsem jediný kterému, to chodí později, ale tohle už je hodně dlouho.
- Citovat
- Upravit
Buď sestřička neposlala na konci června tzv. lístek na peníze a nebo se ta složenka ztratila. V dnešní době fakt nechápu, proč si to nenecháváš posílat na účet…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@vokishka Právě už nemarodím od pondělí už pracuji a neschopenku už mám ukončenou a doktorky jsem se na to ptal a ona to prej neovlivní, že nejsem jediný kterému, to chodí později, ale tohle už je hodně dlouho.
No to už ti to nejspíš přijde najednou za oba měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu píše:
No to už ti to nejspíš přijde najednou za oba měsíce.
pokud se jí teda šek někde neztratil
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka jo, to je dost pravděpodobné, že to pošta někde ztratila..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to přijde naráz.
Stalo se mi předloni. Asi neposlali lístek na peníze, ale v půlce měsíce jsem PN ukončila a pak to přišlo ke konci měsíce dohromady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu Počkám ještě do pátku, pak to začnu obvolávat. Právě jsem chtěl, to posílat na účet. Dával jsem zaměstnavateli číslo účtu jelikož dostávám výplatu na ruku no a pak mi přišla domů složenka, tak sem to nějak nehrotil, když to dorazilo.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:Číslo účtu máš řešit s ČSSZ. Ta ti tu nechopenku posílá. To se zaměstnavatele netýká kam si to necháš posílat
@nozu Počkám ještě do pátku, pak to začnu obvolávat. Právě jsem chtěl, to posílat na účet. Dával jsem zaměstnavateli číslo účtu jelikož dostávám výplatu na ruku no a pak mi přišla domů složenka, tak sem to nějak nehrotil, když to dorazilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím začal jsem marodit od 4.4. A 14 dní mi normálně zaplatil zaměstnavatel a teď sociálka, která mi to posílá složenkou a první složenka přišla 15.5, druhá 5.6 a teď mi, to ještě vůbec nepřišlo nemáte s tím zkušenost, že se to takhle opozdí nebo tam mám zavolat nejsem moc komunikativní, tak se zeptám radši zde.