Nemocenská za únor 2022

9.3.22 09:07

Nemocenská za únor 2022

Ahoj chtěla bych se zeptat zda někomu už přišla nemocenská za únor 2022? Nebo okolo kterého dne vám to chodí, děkuji 💌

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
462
9.3.22 09:15

Mne prisla vcera (Liberecky kraj). Ale co jsem tak koukala, vsude to chodi jinak, nekde psali, ze az po 20. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
9.3.22 10:03

To chodí každému jinak, podle toho kdy tam Dr pošle podklady. Muž ji má už od minulého týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.3.22 18:17

Já jsem tam dneska volala a lístek na peníze tam měli už 1.3. Ale měli to v nake datové schránce takže to teprve zadavala do systému a bude to vyřizovat naka ženská co to má na starosti takže jsem zvědavá kdy to pošlou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.3.22 08:39

Ahoj taky mě ještě nepřišla nemocenská.. už mě to docela štve. Vím že na to mají,30 dní ale pro toho kdo musí zaplatit nájem atd je to hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.22 11:07

Ahoj, ja patrim pod CSSZ Brno a take mi jeste nedorazila nemocenska za unor. Na PN jsem od poloviny ledna. Za prvnich 14 dni mi prisla nahrady mzdy v terminu vyplaty, ale nemocenska mi jeste neprisla. Ve zprave od doktora mam ze byl vystaven listek na penize, coz bylo v prvni polovine unora, tim padem by to od te doby mely mit na CSSZ v systemu, ale nemocenska mi jeste neprisla. Nikdy jsem tak dlouho PN nebyla tak nevim kdy to priblizne vyplaci a jestli mam cekat do konce mesiace nebo volat na call centrum (coz je nemozne se tam dovolat) :?

• Citovat
  • Upravit
21.3.22 17:31

Kde je ta nemocenská?

Dobrý den, mám dotaz..Jak to že ještě nepřišla nemocenská? Mám ji od začátku února, děkuji ale už mě to docela štve, musím zaplatit nájem a nemám z čeho :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
21.3.22 17:34
@fusionek29 píše:
Dobrý den, mám dotaz..Jak to že ještě nepřišla nemocenská? Mám ji od začátku února, děkuji ale už mě to docela štve, musím zaplatit nájem a nemám z čeho :,(

to máš tak velkou nemocenskou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.22 17:57

No mám 8600 ale manžel to sám prostě nezvládne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
21.3.22 17:59
@fusionek29 píše:
Dobrý den, mám dotaz..Jak to že ještě nepřišla nemocenská? Mám ji od začátku února, děkuji ale už mě to docela štve, musím zaplatit nájem a nemám z čeho :,(

Za první půlku února ti musí prijit z práce ve výplatním termínu. Za druhou půlku záleží, kdy tvůj Dr odeslal lístek na peníze. Od té doby na to mají 30 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.22 18:16

No lístek nevím kdy posílal ale Náhrada z práce nepřišla. čs a nevím zdali může přijít třeba až večer, jestli s tím máte zkušenosti prosím napište děkuji :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
21.3.22 18:35

@fusionek29 a kdy máte v práci vyplatni termín? Prvních 14 dní vyplácí zaměstnavatel, tak se nejdřív zeptat tam :nevim: a od sociálky na to mají minimálně teda do konce měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.22 18:45

No mám výplatu vždy k 7 v měsíci ale vždy ta nemocenská přišla max. 12 a teďka prostě prd :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.3.22 09:06

Tak já to nevydržela a psala sem já OSSZ, jak to je a psali mi že to včera posílali a že mají prodlevu 2 až 3 dny na připsání na účet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
22.3.22 09:44

Podpora

Holky, zakládala jsem téma ale nikdo mi nereagoval, tak se zeptám tady: máte už nebo Vaši známí podporu tento měsíc?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat