Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky maminky dnes jsem onemocněla, mám zvyšené teploty a bolí mě celé tělo
a zítra mám mít kontrolu v poradně. Jsem 25tt, šly by jste, nebo zustaly doma a přeobědnaly se? ![]()
@veronikamartynkova Přeobjednala bych se, poradnu nepovažuju za něco závažného, co by muselo být extra pravidelně a zbytečně bych nikde nemocná necourala.
@veronikamartynkova Preobjednala bych se uz z ohleduplnosti na ostatni tehotne matky, co s tebou dozajista jinak budou muset sedet v cekarne…
Děkuji za odpovědi, chci se přeobjednat ale zajímaly mě nazory ostatních ![]()
Ahoj, mám podobný dotaz. Jsem už 41. tt a do poradny chodím do porodnice. Teď jdu po týdnu, což už mi tak přijde dost na to, že jsme potermínoví. A v noci na dnešek jsem chytla nějaký moribundus. Bolí mě v krku, soplím, mám i mírně zvýšenou teplotu :-/ Dneska jsem se měla domlouvat na indukci (nejspíš už v pátek) a teď nevím, jestli se přeobjednat nebo tam jít? Přijde mi to docela sobecké vůči jiným maminkám. Chtěla jsem se domluvit se sestrou, ale už hodinu mi tam nikdo nebere telefon a v 9 tam mám být, takže musím pomalu vyrazit… ![]()
Jela bych, v tom 41tt by tě měl někdo zkouknout. Ale nešla bych přímo do čekárny si sednout, ale hned na recepci (nebo klepnout na sestru, nebo jak to tam u vás funguje) ať tě vezme hned nebo tě nechá někde stranou ať neprskas na ostatní maminky.
Osobně bych šla na kontrolu. Je sice pravda, že to není úplně fér vůči ostatním, na druhou stranu mimčo tím můžeš ohrozit. A ony se setkávají s nemoci stejně všude, takže to zase až tak moc nefér není.
Sla bych, kapesnik pred pusu. Necekat mezi tehulemi, nekomu to tam hned rict.
Taky bych určitě jela, nedá se nic dělat, v tomto týdnu už musíš, aby Tě viděl doktor a domluvili jste se, to je pravda,
domluvíš se se sestrou, co a jak, držím palce.
Obnovitelko, ideálně zavolej do poradny a poraď se se setřičkou… v 41. tt by Tě někdo vidět měl, že se Ti tam nemocné nechce chápu, ale to tady nevyřešíme… držím palce ![]()
@Kriss Tina píše:
Jela bych, v tom 41tt by tě měl někdo zkouknout. Ale nešla bych přímo do čekárny si sednout, ale hned na recepci (nebo klepnout na sestru, nebo jak to tam u vás funguje) ať tě vezme hned nebo tě nechá někde stranou ať neprskas na ostatní maminky.
Souhlas a poprosila bych sestřičku o roušku.
Normálně jeď, na kdy by ses asi tak měla přeobjednat, ony ty bacily nejsou zas tak agresívní, já byla před porodem taky nachlazená, ale okamžikem porodu to zmizelo
Musím vyrazit, v porodce to furt nikdo nebere
Tak se omlouvám pro jistotu všem těhulím, které případně vystavím riziku virózy. Nedá se svítit…
P. S. Chápete, jak je možné, že od 7 rána to nikdo nebere na 2 různých tel. číslech?! A není to poprvé, co mám tenhle problém! ![]()
Tohle se fakt dá pochopit, těžko to budeš odkládat o týden
Kdybys tam tahala s sebou nemocné dítě, jak jsem tu už několikrát četla, že maminka „nemá hlídání a musí si ho vzít s sebou“, tak to by mě naštvalo, ale ty samotná ve 41.tt, to se nedá nic dělat. Držím ti palce
Ta rouška bude fajn ![]()