Mám jít nemocná do poradny

17.10.17 17:39

Nemocná do poradny

Ahojky maminky dnes jsem onemocněla, mám zvyšené teploty a bolí mě celé tělo :-( a zítra mám mít kontrolu v poradně. Jsem 25tt, šly by jste, nebo zustaly doma a přeobědnaly se? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
759
17.10.17 17:40

Preobednala bych se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101678
17.10.17 17:42

@veronikamartynkova Přeobjednala bych se, poradnu nepovažuju za něco závažného, co by muselo být extra pravidelně a zbytečně bych nikde nemocná necourala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
17.10.17 17:42

@veronikamartynkova Preobjednala bych se uz z ohleduplnosti na ostatni tehotne matky, co s tebou dozajista jinak budou muset sedet v cekarne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.17 17:51

Děkuji za odpovědi, chci se přeobjednat ale zajímaly mě nazory ostatních :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.19 08:05

Na kontrolu do porodnice nachlazená?

Ahoj, mám podobný dotaz. Jsem už 41. tt a do poradny chodím do porodnice. Teď jdu po týdnu, což už mi tak přijde dost na to, že jsme potermínoví. A v noci na dnešek jsem chytla nějaký moribundus. Bolí mě v krku, soplím, mám i mírně zvýšenou teplotu :-/ Dneska jsem se měla domlouvat na indukci (nejspíš už v pátek) a teď nevím, jestli se přeobjednat nebo tam jít? Přijde mi to docela sobecké vůči jiným maminkám. Chtěla jsem se domluvit se sestrou, ale už hodinu mi tam nikdo nebere telefon a v 9 tam mám být, takže musím pomalu vyrazit… :zed:

• Citovat
  • Upravit
37131
7.8.19 08:10

Jela bych, v tom 41tt by tě měl někdo zkouknout. Ale nešla bych přímo do čekárny si sednout, ale hned na recepci (nebo klepnout na sestru, nebo jak to tam u vás funguje) ať tě vezme hned nebo tě nechá někde stranou ať neprskas na ostatní maminky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30313
7.8.19 08:12

Osobně bych šla na kontrolu. Je sice pravda, že to není úplně fér vůči ostatním, na druhou stranu mimčo tím můžeš ohrozit. A ony se setkávají s nemoci stejně všude, takže to zase až tak moc nefér není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
7.8.19 08:13

Sla bych, kapesnik pred pusu. Necekat mezi tehulemi, nekomu to tam hned rict.

• Citovat
  • Upravit
103

Taky bych určitě jela, nedá se nic dělat, v tomto týdnu už musíš, aby Tě viděl doktor a domluvili jste se, to je pravda,
domluvíš se se sestrou, co a jak, držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17321

Obnovitelko, ideálně zavolej do poradny a poraď se se setřičkou… v 41. tt by Tě někdo vidět měl, že se Ti tam nemocné nechce chápu, ale to tady nevyřešíme… držím palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
@Kriss Tina píše:
Jela bych, v tom 41tt by tě měl někdo zkouknout. Ale nešla bych přímo do čekárny si sednout, ale hned na recepci (nebo klepnout na sestru, nebo jak to tam u vás funguje) ať tě vezme hned nebo tě nechá někde stranou ať neprskas na ostatní maminky.

Souhlas a poprosila bych sestřičku o roušku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
7.8.19 08:15

Normálně jeď, na kdy by ses asi tak měla přeobjednat, ony ty bacily nejsou zas tak agresívní, já byla před porodem taky nachlazená, ale okamžikem porodu to zmizelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.19 08:21

Musím vyrazit, v porodce to furt nikdo nebere :zed: Tak se omlouvám pro jistotu všem těhulím, které případně vystavím riziku virózy. Nedá se svítit…
P. S. Chápete, jak je možné, že od 7 rána to nikdo nebere na 2 různých tel. číslech?! A není to poprvé, co mám tenhle problém! :cert:

• Citovat
  • Upravit
5487
7.8.19 08:43

Tohle se fakt dá pochopit, těžko to budeš odkládat o týden :hug: Kdybys tam tahala s sebou nemocné dítě, jak jsem tu už několikrát četla, že maminka „nemá hlídání a musí si ho vzít s sebou“, tak to by mě naštvalo, ale ty samotná ve 41.tt, to se nedá nic dělat. Držím ti palce :srdce: Ta rouška bude fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí