Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, končím 35tt je to teda už mě druhé miminko a stále poslouchám jak mám malé bříško až jsem z toho nervózní, jaký máte názor vy? Je opravdu tak malé? Nebo může zkreslovat má výška 173cm? Přes bříško mám 99cm ![]()
Malé mi nepříjde, normální
u obou dětí jsem měla/ mám menší ![]()
Měla jsem měnší, měřím 180 cm. Nestresuj, je to nesmysl. Miminko si místo najde ![]()
Nereste velikost briska, ja taky mela celkem male brisko, a vyklubal se kluk 2730g a porad mi rikali jakej to bude drobecek, foto je 39tt
Merim 160cm
Příspěvek upraven 16.10.17 v 09:03
Ahoj nezlob se na mě ale proč to řešíš. snad ti lékař říká že je miminko zdravé a ty jsi v pořádku. Tak máš menší břicho. já jsem čekala dvojčata a břicho jsem měla malé i na to kdyby tam mělo být jedno miminko. holky se narodily dřív ale v pořádku.
Podle fotky se to prostě určit nedá. To může jen ultrazvuk - já měla taky pcsit kolem 34. týdne, že mi málo roste břicho, tak mě raději kontrolovali - hlavně teda jestli nemám málo plodovky a jak je na tom malá. Plodovky aktorát, narodila se 39+0 2735g. Když si nervozní, řekni to doktorovi, pokud ten ti říká, že je vše ok, tak se nestresuj.
Taky mi neprijde brisko male…jeste porad mas 5 tydnu do porodu, rekla bych, ze je tak akorat…
Fotka muze zkreslovat. Opravdu vse vypada v norme, ale ve skutecnosti se muze pro okoli jevit jako male. Pokud nic nerika doktor, neresila bych to. Je to jedna z beznych reakci okoli, ktere ma proste potrebu tehotenska bricha komentovat. Bud rikaji ze je male, nebo obri-nejsou tam nahodou dvojcata?, nebo sisate atd. atd. ![]()
A není to jedno?
Mě tvé břicho opravdu malé nepřipadá, nemáš ho tolik dopředu jak některé, ale malé fakt není. Já rodila s polovičním (pvní dítě) a v únoru, když jsem pak vyjela s kočárkem tak na mě okolí koukalo, kde jsem to dítě vzala. A do ted si půlka vesnice myslí, že je malá adoptovaná
![]()
@tvetinka buď v klidu, jsem ve 36 tt a přes břicho mám 103 cm, každý na mě zírá, jak mám břicho obří, jenže mám na výšku 160 cm, takže záleží i na výšce a na postavě, jak se mimi rozloží. ![]()
Ahoj, máš krásné bříško, není malé. Moc ti sluší. Některé ženy mají obvod prostě menší, kamarádka měla před porodem bříško jako kdyby byla ve 4měsíci, jako kdyby si dala větší oběd a ne že v něm má 3kg miminko ![]()
Přeji aby vše probéhalo v pořádku a také přeji krásný porod bez komplikací ![]()