Bolest prsou i u druhého těhotenství

Anonymní
15.10.17 09:25

Bolí prsa i u druhého těhotenství?

Ahoj!
Snažíme se o druhé miminko, při prvním těhotenství mě na začátku opravdu hodně bolela prsa, byla oteklá, zarudlá, velmi bolestivá, žádné jiné příznaky jsem neměla. Zajímalo by mne, zda vás, kdo už máte za sebou více než jedno těhotenství, zda vás bolela prsa jen u prvního (pokud jste tento příznak měly) nebo i u dalších, přece jen, ta prsní žláza je teď už úplně jiná, tak jestli mám ten příznak čekat nebo už na ty hormony tak reagvat nebude, děkuji moc a pěknou neděli! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32913
15.10.17 09:49

U obou. Ale měla jsem jen citlivé bradavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
15.10.17 09:50

Já sice nemám zatím ani jedno :(.. ale myslím si že každá žena to má jinak některou můžou prsa bolet některou zase vůbec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
15.10.17 09:56

Každý to má jinak, nelze srovnávat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
15.10.17 10:11

Jo, u obou. Ale taky jen citlivé bradavky. A u druhého mám pocit, že víc, než u prvního :roll:, a po celé těhotenství, ne jen v začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
15.10.17 10:16

Ja taky u obou, lehnout si na bricho nerealne. Myslim si, ze zrovna prsa se projevuji stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17169
15.10.17 10:18

Ahoj, tak me nebolely ani u jednoho:-) Nality a obcas bolavy jsem je mela az po porodu. Tehu na sobe poznam tak, ze mi nechutna kafe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.10.17 10:27
@Jahudka82 píše:
Ahoj, tak me nebolely ani u jednoho:-) Nality a obcas bolavy jsem je mela az po porodu. Tehu na sobe poznam tak, ze mi nechutna kafe :lol:

Mám to jako přes kopírák. Prsa nic, kafe fuj! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.17 10:40

U prvního těhotenství mě bolela celá prsa celkem dost hned od začátku. Asi v 8.tt to najednou ustalo a za 3 týdny se ukázalo, že zhruba v té době těhotenství skončilo. Podruhé mě jen trochu bolely bradavky a někdy v průběhu 4. měsíce to přešlo (těhotenství dopadlo dobře). Teď jsem v osmém týdnu a mám jen bradavky citlivé na dotek. Ta bolest jako u prvního těhotenství už se pak nikdy neobjevila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
15.10.17 10:51

U prvního mě bolela opravdu hodně, trvalo to cca měsíc. Na noc jsem si je musela svazovat šátkem. :mrgreen:
U druhého také bolela. Hned jsem věděla, že jsem těhotná. :) Ale nebyla to už taková bolest, abych si je musela vázat. :-)
Ale utírat se ručníkem, převlékat trika, podprsenky nebo i jít ze schodů… :pocitac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
15.10.17 11:02

@fragola tý jo, 11? jako fakt 11? 8o a já mám strach, že nezvládnu druhý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
15.10.17 11:06

Každé může mít jiné příznaky. Ale já trpěla hned v začátku na prsa u všech tří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
15.10.17 11:17
@Anonymní píše:
Ahoj!
Snažíme se o druhé miminko, při prvním těhotenství mě na začátku opravdu hodně bolela prsa, byla oteklá, zarudlá, velmi bolestivá, žádné jiné příznaky jsem neměla. Zajímalo by mne, zda vás, kdo už máte za sebou více než jedno těhotenství, zda vás bolela prsa jen u prvního (pokud jste tento příznak měly) nebo i u dalších, přece jen, ta prsní žláza je teď už úplně jiná, tak jestli mám ten příznak čekat nebo už na ty hormony tak reagvat nebude, děkuji moc a pěknou neděli! :kytka:

U prvního mě nebolela, u druhého jako ďas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.10.17 12:15

@šmoulililinka Jako fakt. Je nás doma víc, než bývá běžné. A neboj, druhé zvládneš. Taky jsem se bála, obzvlášť, když prvorozená byla šílený mimčo. Držím pěsti, to dáš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
15.10.17 12:51

@fragola no prave. Male 16 mesicu a nespavec snad od tri mesicu. Takze je to vesele.

No teda obdiv. Bude i dalsi? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky