Nemocnice doma - mám hematom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
715
4.3.19 08:10

Co je zase tohle za chlapa 8o 8o to snad musi byt trol, jinak to neni mozne uz 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.19 08:15

@anavi13 Já doufám, že se vstřebá, s každým krvácením se zvětšil, ale musím říct že podobu co jsem ležela posledně v nemocnici (týden) tak se zmenšil o 2cm, takže to má posledně, poslední měření bylo 25.2.2019 a to. 4×2cm. Takže to má opravdu význam, do toho mám teď rýmu šílenou tak se snažím alespoň inhalovat, jelikož mám ucpaný nos a moc to nepomáhá, nemáte nějakou radu k rýmě? Dnes jsem spala 3 hodiny, ještě mě napadla Vincentka Teda :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24274
4.3.19 08:43

@Axelexandra tak vidíš sama, že ten klidový režim má smysl a stůj si za tím. Chlap to musí pochopit. Ale ten screening by měl pomoci. Tomu mému to taky pořád nedocházelo a když poprvé na screeningu malého viděl, tak mu to vše došlo. Ono je to pro ty chlapy to těhotenství hrozně nepochopitelné, ale s prvním screeningem se to lepší a až ho kopne přesto břicho tak mu to dojde úplně. Můj chlap byl taky prvně v šoku, že musí vše zvládnout doma za mě, ale nepochyboval o tom jak ten tvůj. Možná taky proto, že už jsem předtím měla revizi, kdy se vyvíjeli jen obali a taky jsem krvácela, takže měl větší strach, pač moc dobře věděl, že to nemusí dopadnout dobře. Zkus to chlapovi vysvětlit ještě jednou a zítra mu to určitě na tom screeningu dojde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.19 10:31

@Axelexandra ja vim jak ti je, minuly tyden jsem taky mela masivni krvaceni, manzel byl u toho. Od te doby spinim a mam klidovy rezim. O vikendu jsem si musela vse udelat sama, uvarit i uklidit.. Manzel i po vyzve o pomoc se mi jen zacal smat, ze zapomnel a ze jsem mu to malo pripominala… On ale dite nechce, pry na nej prislo moc brzy. Zacinam taky pomalu prichazet o iluze…

• Citovat
  • Upravit
4.3.19 10:34
@Anonymní píše:
@Axelexandra ja vim jak ti je, minuly tyden jsem taky mela masivni krvaceni, manzel byl u toho. Od te doby spinim a mam klidovy rezim. O vikendu jsem si musela vse udelat sama, uvarit i uklidit.. Manzel i po vyzve o pomoc se mi jen zacal smat, ze zapomnel a ze jsem mu to malo pripominala… On ale dite nechce, pry na nej prislo moc brzy. Zacinam taky pomalu prichazet o iluze…

Tak to je mi líto, že tohle prozivas :( že se vysmeje to hezký není, no ani jedna to nemáme nejjednodušší s těma chlapama. V kolikatem jsi? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
4.3.19 10:36

@Axelexandra já leela do 22tt a doma u dvě děti. Jinak to nešlo a raději doma ne v nemocnici. To snad vidí že kdy krvácíš že je to průser :? . Fakt lež at si cokoliv pak nevyčítáš ;) Naopak on má skákat kolem Tebe, pak už bude pozdě na co kdyby :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí