Nemocnice doma - mám hematom

65203
4.3.19 07:19

Tak trochu i selským rozumem,ne? Pokud byl minule problém po pár krocích, doktor řekl ležet,tak lezim, přinejmenším do další kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4.3.19 07:21

@vokishka pro mě jasné, pro přítele nepochopitelné. Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21602
4.3.19 07:22

Řiď se tím, co říká lékař. Rady na internetu jsou všeobecné a nejsou relevantní k tvému zdravotnímu stavu. Pokud po malé námaze masivně krvacis, není vůbec o čem diskutovat. Naopak po návratu z práce má přítel skákat kolem tebe. Nebo on to dítě nechce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
4.3.19 07:22

@Axelexandra On jako leží s tebou ? Jinak tedy přítel ,co by nerespektoval moje zdravotní indispozice, obzvlášť v těhotenství ,kdy se jedná o jeho dítě , by již nebyl přítelem

• Citovat
  • Upravit
37131
4.3.19 07:23

Já měla jen jeden teda, pár dní v nemocnici a pak este měsíc ležet doma, max jít na ten záchod. Fakt se vyplatilo to dodržovat. Můj chlap je ale normlani a naopak mi skoro nadával když sem si šla třeba sama vzít něco do kuchyně, proč jako chodím a nenechám ho mi to přinést. Jakmile sem si chvíli stoupla, dala teplejší sprchu, jela autem na kontrolu k dr, občas stacilo i sedět třeba u stolu a hrát se synem hru a už sem začínala krvácet nanovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
4.3.19 07:31
@Axelexandra píše:
@vokishka pro mě jasné, pro přítele nepochopitelné. Děkuji za odpověď

tak bych přítelovi vysvětlila, ať se přestane chovat jako de.bil a začne okolo své těhotné krvácející přítelkyně s přísným režimem ležení , která se snaží donosit jeho dítě, skákat. A měla by sis dupnout a to velmi rychle. Jen totální trotl má pindy na krvácející těhotnou partnerku. Takže mu rychle vysvětli, že se chová jako trotl a ať přestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
4.3.19 07:32

Přítel by měl být rád, že tě vůbec pustili domů. Mohlo by se taky stát, že si půjdeš lehnout do nemocnice až do porodu. Ja taky „zlobila“, tak jsem si pak poležela v nemocnici pěkně tři měsíce… Takže ležet, ležet …
A přítele zapřáhni, až bude mimi na světě, tak bude muset taky pomáhat a ne se nechat obskakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
4.3.19 07:32
@jahuhudka píše:
@Axelexandra On jako leží s tebou ? Jinak tedy přítel ,co by nerespektoval moje zdravotní indispozice, obzvlášť v těhotenství ,kdy se jedná o jeho dítě , by již nebyl přítelem

Asi tak, jak nedávám ultimáta, tady by dostal jedno jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
4.3.19 07:41

Tak příteli řekni, že když to nebude respektovat, půjdeš si lehnout do nemocnice. A budeš mít klid, nebudou tě stresovat výčitky, které ti přítel záměrně způsobuje. Můj muž se teda o sebe a domácnost umí postarat i ve chvíli, kdy se mi prostě nechce. Neumím si představit, že by seděl a čekal na obsluhu ve chvíli, kdy je mi zle a je v ohrožení život jeho dítěte. Mně to připadá úplně absurdní, až směšný. Nedělá si z tebe nějakou nemístnou srandu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.3.19 07:57

Výborný partner. Samozrejme, ze se musíš řídit radou lékaře. Já musela ležet většinu druhého těhotenství, doma male batole a manžel ani nemrknul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
4.3.19 07:58
@Šáruší píše:
tak bych přítelovi vysvětlila, ať se přestane chovat jako de.bil a začne okolo své těhotné krvácející přítelkyně s přísným režimem ležení , která se snaží donosit jeho dítě, skákat. A měla by sis dupnout a to velmi rychle. Jen totální trotl má pindy na krvácející těhotnou partnerku. Takže mu rychle vysvětli, že se chová jako trotl a ať přestane.

Presne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24273
4.3.19 08:07

Určitě poslechni lékaře. Já ležela přísně doma od 7tt. do 12tt. také kvůli krvácení. Stačilo jít jen na záchod a hned proud krve. Mimčo to zvládlo ;) ale šetřila jsem se až do 17tt. A pak jsem měla znovu klidový režim je konci těhotenství pač malý byl hodně nízko. Manžel se o mě staral se vším všudy. Moc dobře věděl , že můžeme o miminko přijít a jelikož si malého moc přál tak holt se doma musel zapojit. To stejné po porodu, kdy jsem měla komplikace po císaři a byla jsem fakt schopná postarat se jen o miminko. To lezení má fakt něco do sebe, jasně nikde není napsáné, že se i přesto miminko udrží, ale dává mu to větší šanci, kor když už si takto víc těhotná. Ležet nemá smysl úplně na začátku těhotenství, tam je to neovlinitelné, ale jakmile je plod se srdíčkem už je lepší ležet a dát miminku šanci. A jestli máš hematom, neboj on se vstřebá, jen to potřebuje čas a ten klid :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.19 08:09

Jiná možnost není, všechny máte pravdu. Tvrdí pořád jak se těší až budeme rodina, ale když má pak pomoct tak je oheň na střeše. Jak se říká, když to nejde po dobrém, tak mu to vysvětlím, snad pochopí za jakou cenu mám ležet, zítra jdeme na screening první - jde semnou, poprvé uslyší srdíčko a uvidí jak se hýbe, třeba by to mohlo v nem taky něco zlomit. No uvidíme, každopádně vám všem děkuju za odezvy, má to být jak píšete. :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
4.3.19 08:09

Někteří chlapy opravdu tohle nechápou, jsou zvyklí se obskakovat a když ženská nemůže, už je z toho problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
4.3.19 08:10

Co je zase tohle za chlapa 8o 8o to snad musi byt trol, jinak to neni mozne uz 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí