Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Tak se ho dotýkej taky, nebo o co jde? Bez práce nejsou koláče ![]()
Jde o to, že se bojím, že se bude cítit trapně, když „nic“.
Dotýkání jsem zkusila, ale jak pravím, jsme teprve v začátcích…
No, on se bude cítit tak, jak se k tomu ty postavíš.
Jak píšeš, poznáváte se, tak časem třeba zjistíš, co, jak, kde.. Jinak to nejde. No a do té doby si to holt budete muset vyřešit jinak;-) O nic přece nejde.
Ahoj, já raději taky anonymně
Můj přítel má taky od malička cukrovku a sem tam se stane, že erekce není silná, někdy během sexu mu změkne, někdy neztvrdne vůbec
Jsme spolu rok, je to fajn chlap a i když jsem někdy já nadržená a mu to moc nejde, tak jsem malinko zklamaná
Ale má ještě ústa, ruce,.. takže nějak se to vyřešit dá ![]()
Bohužel nejen inzulín, ale pokud bere i prášky na tlak, tak to mu moc nepomůže. Erektilní dysfunkce je u diabetiků běžná, obzvlášť, když zrovna mají vyšší hladinu cukru. Pokud to pro tebe není důvod k rozchodu, tak se nech uspokojit jinak a hlavně mu to nevyčítej - za to prostě nemůže. Na mém příteli vždy vidím, jak je mu to líto, jakoby se styděl, že mu to nejde. Proto ho vždy utěšuji, že to nevadí. Jsem s ním přece i kvůli jiným věcem ![]()
To, že má přítel cukrovku neznamená že budete bez sexu, zatím se poznáváte, tak mu dopřej čas a ty zkoumej co ho vzrušuje, a to že má cukrovku, nemyslím si, že by ses měla bát ho dotknout, že mu to ublíží.
a kolik vám je? není to starší pán?
@Anonymní píše:
svěřil se ti s tím problém a tak myslím že nebude mít problém ani o tom mluvit. Popovídala bych si s ním o tom a dala bych mu najevo že to dokážete
![]()
Ahoj, taky bych mu to nevyčítala, snažila bych se mu být oporou.Je to věc za kterou nemůže a chyba není ani Tvé straně. Dnes je tolik pomůcek, že bych si raději nějakou koupila, než abych přišla o někoho, kdo je tak fajn…
U znamych diabetiku jsem zatim neslysela, ze z jejich zdravotniho duvodu, by meli jakykoli dopad do sexualni oblasti…
Pokud by tomu i tak bylo, bud v klidu a i kdyz to mozna neni az tak romanticke, jednou, az bude spravny cas, si sednete, proberte detaily a pak uz jen vse pekne preji ![]()
@Anonymní píše:
Jasně, že se bude cítit trapně, když „nic“, ale za zkoušku nic nedáš. Hlaď ho, dráždi ho, a když „nic“, tak řekni, že třeba teď se mu nechce, tak proč ho přemlouvat
Někdy k té erekci potřebuje dopomoct - jako u starších mužů ![]()
@renda81 píše:
To, že má přítel cukrovku neznamená že budete bez sexu, zatím se poznáváte, tak mu dopřej čas a ty zkoumej co ho vzrušuje, a to že má cukrovku, nemyslím si, že by ses měla bát ho dotknout, že mu to ublíží.
a kolik vám je? není to starší pán?
je mu 44.
O rodinu nejde.
@petrusepetrus píše:
A co najít společnou řeč, co ho vzrušuje???
vzrušuje, docela dost.
Ale tím, že nevím, jak to chodí, tak je mi divné, že ho něco vzrušuje, a není erekce…nějak mi to nejde dohromady…
@soney píše:
U znamych diabetiku jsem zatim neslysela, ze z jejich zdravotniho duvodu, by meli jakykoli dopad do sexualni oblasti…
Tak oni se tím určitě nebudou chlubit na potkání
Ani to u mého přítele není tak, že by to nešlo nikdy. Spíš jednou za čas, ale jak jsem psala, často se to stává při vysoké hladině cukru a třeba za pár hodin zase není problém ![]()
@Anonymní píše:
je mu 44.
O rodinu nejde.
tak to zkuste s nějakýma pomůckama, nebo si promluvte co se komu v sexu líbí, nebo co by jste chtěli prožít, co vás vzrušuje ![]()
Ahoj, prosím o zachování anonymity, téma je velice citlivé.
Mám nového přítele, známe se tedy několik let, ale po intimnější stránce se teprve poznáváme.
Vím, že je nemocný, má cukrovku, píchá si inzulín.
Svěřil mi, že sex mu prostě „nejde“.Pro mě to není nějaký extra důvod k rozchodu, říká, že ho vzrušuje, když se mě dotýká, ale já, jelikož necítím jeho tělesnou reakci tak jsem zmatená.
Nevím, jak se chovat, abych se ho nějak nedotkla, či neublížila.