Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat… Už 3 týdnem si léčím alergickou reakci, která mi vznikla po prodloužení řas… Poslední 2 týdny mám oči výrazně lepší ale okraje horních víček jsou stále červené a ne a ne se zahojit… tak mi dnes kamarádka poradila abych si zjistila, zda bych mohla na oční víčka použít Prontosan? Vůbec tento přípravek neznám ani jsem o něm nikdy neslyšela, proto se obracím na vás… Děkuji za každou radu ![]()
Sundat rasy
pokud to tak dlouho pretrvava je to evidentne neco s cim se tvoje telo nehodla smirit
@KackaDoup píše:
Sundat rasypokud to tak dlouho pretrvava je to evidentne neco s cim se tvoje telo nehodla smirit
Řasy jsem už před týdnem doma sama sundala… otok který jsem měla i šupinky a z toho nejhoršího je to pryč… oči už vypadají celkem dobře jen je to u okraju pořád zarudlé…
Prontosan je lepší dezinfekce a používá se třeba po amputaci končetiny na zhojeni rány. Ja osobně bych byla kolem oka velmi opatrná.
Boze jen ne Prontosan na oci
to je oplachova dezinfekce na rany.
Pokud das Prontosan na oci tak to zkus rovnou Savo
![]()
Holka neposlouchej rady kamaradek, ktere o tom houby vi. Zajdi na oci nebo kozni a dej si poradit.
Prozatim Ti staci O septonex kapky a na noc treba O azulen mast. Zklidni a vycisti. ![]()
A.
Prontosan je i ve formě gelu, takže pokud jde o hojení nějaké rány, tak je lepší než hemagel. Ale na oči nevím ![]()