Prontosan na oči?

54
20.8.14 19:40

Prontosan na oči ?

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat… Už 3 týdnem si léčím alergickou reakci, která mi vznikla po prodloužení řas… Poslední 2 týdny mám oči výrazně lepší ale okraje horních víček jsou stále červené a ne a ne se zahojit… tak mi dnes kamarádka poradila abych si zjistila, zda bych mohla na oční víčka použít Prontosan? Vůbec tento přípravek neznám ani jsem o něm nikdy neslyšela, proto se obracím na vás… Děkuji za každou radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
KackaDoup
20.8.14 19:48

Sundat rasy ;)pokud to tak dlouho pretrvava je to evidentne neco s cim se tvoje telo nehodla smirit

• Citovat
  • Upravit
54
20.8.14 19:53
@KackaDoup píše:
Sundat rasy ;)pokud to tak dlouho pretrvava je to evidentne neco s cim se tvoje telo nehodla smirit

Řasy jsem už před týdnem doma sama sundala… otok který jsem měla i šupinky a z toho nejhoršího je to pryč… oči už vypadají celkem dobře jen je to u okraju pořád zarudlé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
20.8.14 20:08

Prontosan je lepší dezinfekce a používá se třeba po amputaci končetiny na zhojeni rány. Ja osobně bych byla kolem oka velmi opatrná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.14 20:16

Boze jen ne Prontosan na oci :zed: to je oplachova dezinfekce na rany.
Pokud das Prontosan na oci tak to zkus rovnou Savo :zed: :zed:
Holka neposlouchej rady kamaradek, ktere o tom houby vi. Zajdi na oci nebo kozni a dej si poradit.
Prozatim Ti staci O septonex kapky a na noc treba O azulen mast. Zklidni a vycisti. :kytka:
 A.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
20.8.14 20:23

Stacila by i lekarna :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17.9.19 21:13

Prontosan je i ve formě gelu, takže pokud jde o hojení nějaké rány, tak je lepší než hemagel. Ale na oči nevím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí