Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Igelitem rozhodně ne. Kup ochranou podložku na matraci. On se potí nějak nadměrně? Pokud ano, zkusila bych si s ním promluvit, ať zajde k lékaři.
Pachnouci tchorinec, promin, ale to me rozesmalo
Vubec nevim, jak poradit, ale zkus ten igelit…
@zip121 já nevím, ale jednak to bude šustit a jednak nebude ta matrace dýchat, ale je to jenom můj názor.
Spíš bych hledala příčinu - není normální, že hned druhý den je všechno takhle „nasmrádlé“
jinak poradit těžko lze - igelit a tak ne, bude se potit ještě víc ![]()
@zip121 píše:
Pachnouci tchorinec, promin, ale to me rozesmalo![]()
Vubec nevim, jak poradit, ale zkus ten igelit…
Já nevím, jak tohle lépe nazvat! Smrdí nám polštáře, madračka, povlečení..Povlečení, peřiny hodím do pračky. Ale zdravotní polštáře se prát nedají a nejvíc mě štve ten pot prosáklý v madraci! Nemáte typ na čajíčky, nebo něco? Ten muj k doktorovi nepůjde, je to jako s malým děckem, nepůjde a nepůjde
Zkusím ten igelit, snad zabrání tomu aby pot prosakoval do madračky.
Jinak mě napadlo tohle prostěradlo. http://www.littleangel.cz/…dlo-angel/80 nepropustí, ale dýchá. Je to s PUR zátěrem. Mám do dětské postýlky a byla jsem spokojená. Jen je teda dražší, ale přijde mi to jako dobrý řešení.
Jestli se potí opravdu hodně, tak to může být nějaký zdravotní problém… a smrádek souvisí s tím co jí. Přítel je vegan a nesmrdí skoro vůbec, umývá se jen vodou a nepoužívá žádný deodoranty. Ani to nepotřebuje.
@Anonymní píše:
Já nevím, jak tohle lépe nazvat! Smrdí nám polštáře, madračka, povlečení..Povlečení, peřiny hodím do pračky. Ale zdravotní polštáře se prát nedají a nejvíc mě štve ten pot prosáklý v madraci! Nemáte typ na čajíčky, nebo něco? Ten muj k doktorovi nepůjde, je to jako s malým děckem, nepůjde a nepůjdeZkusím ten igelit, snad zabrání tomu aby pot prosakoval do madračky.
ale jak psala martina, bude se potit ještě víc. Zkus kopřivový čaj, ale myslím, že ho chlap akorát tak vyleje do dřezu.
Asi bych si promluvila s chlapem, ať s tím zkusí zajít k lékaři, můj smrdí teda jen když se hodně zapotí u nějaké práce, jinak mi většinu času voní
.
Ať zajde za obvodním a ten mu poradí co a jak dál, kamarád s tím měl taky problémy a doktoři to vyřešili ![]()
Omlouvám se za anonym, ale na e-mimino chodí spousta lidí a já nechci aby tuhle debatu rozebírali v práci a k příteli se to doneslo. Ten by mě dal! To že smrdí a něco není v pořádku ví, ale jako chlap si to odmítá přiznat. Musím s ním jednat tak aby nebyl uražen, potom s ním nehnu vůbec.
Kryt na matraci je výborný a i prodyšný, dá se prát na 60 stupňů. Máme kvůli roztočům a čůrajícím dětem, většinou zachrání i tohle, takže s potem si hravě poradí.
Mně můj chlap teda voní, i když dojde totálně špinavej a spocenej z práce!! A večer se do peří vždy krásně vymydlí a decentně navoní…hmmm!!! ![]()
Ahoj, věřím tomu že většina žen řeší podobný problém. Chlapi vylučují z těla jiné látky než ženy. Strašně to smrdí! Máme novou zdravotní madraci kterou jsme rok spláceli. Na prostěradlo dávám deku a pod chlapa ještě ručník. Pot ale prosakuje až do madrace. Máme i zdravotní polštáře, načichlé smradlavým potem. Jeden den všechno vyperu a druhý den ráno můžu znovu. Strašně mě to štve! Vím že za to chlap nemůže, ale kdo to má stále čuchat? Dá se s tím páchnoucím potem něco dělat? Ještě mě napadlo obalit madraci igelitem - tím co se používá na malování, jinak už nevím..Každá by chtěla mít vonavou ložnici, ne páchnoucí tchořinec