Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@krysoleta píše:
Stresuješ zbytečně a urychleně začni používat nějakou antikoncepci.
Blbost. Hlavně mozek by měla používat.
@Russet děkuji za citaci, je fajn se zasmát.
Ahoj, chtěla bych se zeptat. Před cca 14 dny jsem poprvé spala se svým přítelem. Je mi 16. Měsíčky jsem měla dostat před cca 9 dny. ![]()
Když jsme spolu s přítelem spali tak jsme měli kondom. Nepraskl nám, to je v pořádku. Jenže po pohlavním styku jsme se ještě „mazlili“ a to bylo už bez kondomu. Před týdnem jsme se školou odjeli na lyžák a dneska jsme přijeli. Je možné že bych mohla být pouze vyčerpaná a měsíčky se kvůli tomu nedostavili? V úterý si plánuji udělat těhotenské testy, ikdyž žádné těhotenské příznaky nemám. Hrozně se bojím…myslíte, že bych mohla být těhotná? Předem děkuju za odpovědi.. ![]()
Pokud jsi měla pohlavni styk před 14 dny a menstruace mešká 9 dní, tak to znamená že jsi měla 5 dní do ms, což by neměli být tvoje plodné dny. I když můžeš mit ještě nepravidelnou ms. Podle mě jsi jen vystresovaná, proto ms nemáš. Myslím že dorazí se zpožděním.
@Jessica4 No tak cca 14 dní až tři týdny. Dobře, doufám v to..
@Rosalie21 no tak počkej 14 dní nebo 3 týdny. To je pak docela podstatný údaj
Stejně se z toho tady nic nevyčte. pohlavni styk nebyl takže s největší pravděpodobností těhotná nejsi, ale test je asi na místě.